89

Анонимен

преди 5 години

Присъединяването на една независима държава към друга било то рефереднум или без референдум е законно. Всяка държава сама си решава дали да се присъединява или не. Крим обяви едностранно независимост, както Косово, и се присъедини към Русия.

88

Анонимен

преди 5 години

И кои държави признават Крим за руски? По международното право, присъединяването на парче от една държава към друга просто с референдум не е възможно.А тарикатите като по-горния се надяват на някоя и друга рубла, халал да им е.

87

Анонимен

преди 5 години

Мътео кажи, че имаме право да анексираме Беломорска Тракия и да го правим, че да свършат проблемите в тази област на Европа

86

Анонимен

преди 5 години

Тоя яката е е нагушил от ушанките

85

popa ot razgrad

преди 5 години

"Ние говорихме за тероризма, киберсигурността, борбата с незаконния трафик на наркотици и за чуждестранните наемници, които се връщат в Европа от Сирия и други страни на Близкия изток"...това е все едно вълкът да разговаря с овцете за тяхното бъдеще...

84

Анонимен

преди 5 години

Италия е била ограбена от Франция,все повече страни се разочароват.

83

Анонимен

преди 5 години

Това,че Украйна влезе в Европа,няма нищо лошо,но проблема е другаде.Украйна е съставена предимно от руснаци 80-90%,без значение дали те се наричат украинци или руснаци,а и също имат малки малцинства от българи,поляци,унгарци.И когато се бият,това е все едно да се бият немци от Австрия с немци от Германия.Не одобрявам това избиване на украинци помежду им,а поляците също са славяни,както руснаците и украинците!Извършва се геноцид и братоубийствена война между славяни и това НЕ МИ ХАРЕСВА.

82

123

преди 5 години

Браво на италианския вътрешен министър! Не като нашите продажни и жалки политически слуги и мижитурки!

81

това вече е министър

преди 5 години

Истината започна да излиза наяве, горко им на либералите!

80

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Хи-хи-хи, Крим бил украински риаши ли2 Невежество свещенно ! АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА КРИМ в състава на Украйна имаше правото да решава самостоятелно за принадлежността си към една или друга държава. И те го направиха когато апетити към Крим и Севастопол, като стратегически район контролиращ Черно море, придобиха от САЩ. Ако някой си мисли, че Русия ще гледа безучастно как *** и пульо дошъл от майната си се разпорежда в Черно море, жестоко греши.

79

Анонимен

преди 5 години

Украйна! *** то има ли още такава държава?

78

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Лесно е да дрънкаш каквото ти дойде в кухалника когато си далеч от прекрасната Рьсссия...Интересно какви щеше да ги говори ако Италия имаше обща граница с балалайките???

77

Барселона

преди 5 години

Гледам минусите и се убеждава че когато си задно колело,никакви факти и аргументи не могат да променят изопаченият ти мироглед...

76

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаНе, грешиш. Това не е анексия. Крим обяви независимост и се присъедини към Русия с рефереднум.

75

Анонимен

преди 5 години

През октомври 2008 г. по инициатива на Сърбия ООН сезира Международния съд в Хага с искане, той да се произнесе, дали едностранно обявената независимост от страна на Прищина, не противоречи на международното право. На 22 юли 2010 г. съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право.

74

Барселона

преди 5 години

До 89...чети повече...след разпада на СССР Крим е в границите на Украйна...прочети и за ядреният арсенал...

73

Барселона

преди 5 години

Украйна е суверенна държава от 1991 год.23 год.нямаше нужда да има референдум ,но когато взеха курс към Европа изведнъж дойде нуждата от такъв...Съгласен съм че 90 процента в Крим са рускоговорящи...и се самоопределят като руснаци,но това си е Анексия...

72

Анонимен

преди 5 години

Западът има само един възможен ход по отношение на Крим - да го преглътне и да признае присъединяването. Но дори и да не го направи това не е никакъв проблем за Русия - САЩ и ЕС може да си подскачат колкото си искат. Крим е руски.

71

иван

преди 5 години

на такива в ссср а след това русия им викат "полезни ***". аз нямам какво да добавя...

70

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаРусия никога не е имала териториални претенции към Украйна и никога няма да има - какво ще прави с 40 мил изгладнели украинци, със съсипаната икономика. Украйна не е предавала никакъв ядрен потенциал на Русия, притрявбал и е ядрения потенциал на Украйна. А решението Крим да се присъедини към Русия беше взето на референдум и присъединяването стана по всички норми и правила на международното право.