40

квадратна глава

преди 5 години

Тия двамата шипт.ри като са такива националисти да играят за Албания или Косово. Или там няма кой да ги види,а и парата в Швейцария е повечко сигурно. Швейцарците да ги прибират с първия полет,късат им паспортите и обратно на село да ги връщат. Намерили тия къде да избиват комплекси. Швейцария какво ообщи има с войната в бивша Югославия.

39

Анонимен

преди 5 години

Световното е място на което мерят сили различните нации! Ако тези имат себе си за албанци, да ходят да ритат за Албания. Повечето участници са от национален тип. Но Англия, Германия, Швейцария, Швеция, Франция, Белгия са друга бира! Това отблъсква а отборите им имат клубен характер. Западна Европа се е предала и се ислямизира. Остава отворен въпроса за родените там, но възприемащи се за други. Турците трето поколение и родени в Германия, без да са живели в Турция я имат за родина. Това пагубно!

38

Анонимен

преди 5 години

Чудя се, ако руските футболисти бяха излезли с обувки на които е нарисуван Крим, дали така плахо биха коментирали нашите полит.специалисти

37

Анонимен

преди 5 години

Швейцарските кръстоносци се оказаха ***.

36

сара

преди 5 години

Забелязвам, че винаги надмощие взема по-агресивния и това си е. И по-прОООстия.

35

Бай Иван

преди 5 години

Запада в лицето на сащ и слугите им от ЕС подкрепят ислямизацията на балканите с две ръце ,но сега палачинката се обърна и белята дойде и при великите европейци ,спорно е къде и на повече джамии вече ,на балканите или в Берлин ,Париж и Лондон ;) !!?!

34

Анонимен

преди 5 години

САЩ са подкрепят Албания и Турция и те си правят каквото си искат.

33

Анонимен

преди 5 години

Това какво са показвали с ръце, е лична провокация на футболистите и Швейцария не носи отговорност, разбира се ако ги накаже за подобен род провокации. Но това, че натурализирания шиптър, излиза на терена с обувка на която се мъдри косовския флаг, е отговорност на страната която го е допуснала - тоест Швейцария. Чийто "неутралитет" е пословичен.

32

Ой Шууша Шуушаанаааа

преди 5 години

Явно още ви боли от загубата. Ами сега като бразилците ви напълнят шушоните каква песен ще запеете? Шушана ли?

31

Анонимен

преди 5 години

Швейцария трябваше да бъде изхвърлена от световното заради провокациите на косоварите.................не че ще стигнат много далече, но това нагло поведение е недопустимо!!!Защо не играятс отборите на Албания или Косово, като са толкова велики???

30

ген. Луко Христов

преди 5 години

До БАЙ ХОЙКак може на мач между Албания пардон Шейцария и Сърбия да сложиш съдия германец при положение че Тито спира голям брой немски дивизии и пречи те да отидат на Източния фронт.Същото като с оня съдия Кино от Френция дето ни пореза 1994-та!

29

Анонимен

преди 5 години

Всички "интегрирани", "натурализирани" са си ... спящи клетки. Не може да избягаш от ... жилката! Т'ва е и /или от "първите 7 години"

28

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Футбола от години вече не е спорт , а политика и бизнес ! Още в САЩ 94 като видяха как се прибират мексиканци и германци след загубите от БГ , като видяха загубите на хотели и ресторанти , непродадени тениски и сувенири, и като си калкулираха загубите от ТВ при финал Бразилия БГ - решиха мача ни с Италия!

27

Анонимен

преди 5 години

Победителят взема всичко. Сърбите да се научат да играят футбол по-добре.

26

Анонимен

преди 5 години

Представете си ако България играе на световното и наш играч отправи препратки към Турция, Гърция, Македония или др. страна. Не би било приятно. Това национален отбор а не клуб в който си нает като работник. Трябва да бъдат призовавани хора не просто с паспорт а хора със съответната национална принадлежност. Видимо албанците в Швейцария показват, че водят собствена битка като албанци а отбора на Швейцария е само трибуна, фланелката - инструмент!

25

Nick Kassidy

преди 5 години

Най-големия герой на измисления народ албанци - ГЕОРГИОС КАСТРИОТИС (СКЕНДЕР БЕГ) Е ГРЪК ПО КРЪВ, КОРЕН И ПРОЙЗХОД, А ДНЕШНИТЕ АЛБАНЦИ = ШИПТЕРИ, ГО СМЯТАТ ЗА СВОЙ ...ХАХАХАХА...НЕ МОЖЕ ДА НОСИШ ГРЪЦКИ ИМЕНА, И ДА СИ ШИПТЕР . КАСТРИОТИС Е НОСИЛ И ВЕЕЛ ФЛАГА НА ВИЗАНТИЯ СРЕЩУ МЮСУЛМАНИТЕ - ОСМАНЦИТЕ И ШИПТЕРИТЕ .И ЗАТОВА ДНЕС АЛБАНЦИТЕ ИМАТ ФЛАГА НА ВИЗАНТИЯ ЗА СВОЙ , БЕЗ ДА ЗНАЯТ ЧЕ ТОЙ ГИ Е КЛАЛ И ДРАЛ.

24

Анонимен

преди 5 години

формално защитават цветовете на страната, но не се приобщават.Те са там за да вкарват голове за Швейцария и го правят блестящо. Ако всички футболисти защитаваха като тях цветовете на страните си мачовете щяха да завършват 11:11. Сърбите как защитиха цветовете на страната си? Един ги защити случайно, ами останалите 10?Савов е завършен и-от.

23

Факт!!!

преди 5 години

Исляма пречи на интеграцията.Как па българина където и да отиде се интегрира напълно.

22

Анонимен

преди 5 години

"Формално защитават цветовете на държавата, която им е дала убежище, но хората с този тип мислене не се приобщават. Беше въпрос на време кога ще избухнат", каза Савов..Абсолютно вярно е това. Това, че работиш в някаква фирма, вършиш си работата за която получаваш заплащане, изобщо не означава, че харесваш собственика и политиката на фирмата, извън контекста на естеството на работата, която извършваш. Както се казва - "просто бизнес!"Същата работа и с футболистите!

21

Анонимен

преди 5 години

Дайте да забраним всякакви национални символи тогава. Съвсем нормално е косоварите, които са си албанци да изразят радостта си по този начин. Все едно на българските емигранти в Германия да им забранят да използват български символи. Ако сърбите бяха победили на никой нямаше да направи впечатление този жест.