51

Мислещ Мат'рял

преди 5 години

Бий ме, обичам те.

50

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Според ТенЮ боят е признак на обич! В затвора нека повече го бият от обич!

49

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това е бивш затворник - нормално да е пълна ***, тая сляпа ли е била?Ми малка е била подлъгала се е!

48

Един пич

преди 5 години

А в същото това време в България има армия от интелигентни, работещи момчета, които обаче са квалифицирани от много вървежните мацки като - "мухльовци". От ученическата скамейка е така. После се женят за тези ***, раждат им деца, ядат бой на ставане и на лягане, обаче си ги харесват до последно. И какво да коментираме в тази ситуация, скъпи дами? Кажете, какво да коментираме? Кой е виновен?

47

Анонимен

преди 5 години

Моя колежка беше много доволна от това, че приятелят й я накарал да изтрие всичките си мъжки приятели във фейсбук. Сияеше от радост, че силно я ревнуват, защото това показвало колко я обичат. Въпреки че страдам от лека форма на феминизъм и смятам че никое човешко същество не заслужава подобна смърт, донякъде си мисля, че понякога жените само си го причиняваме!

46

Анонимен

преди 5 години

Дявола ги погобил и двамата родители Бог да смили над детето и то да попадне в добро семейство и да го отгледат и възпитат на Божийте правила и закони за да живее дълъг и щастлив живот и да радва новото си семейство

45

Додо

преди 5 години

"Служебният защитник на задържания също поиска да остане в ареста, но подчерта, че Теньо е жертва на прехода..."===========Toзи "служебен защитник" звучи, все едно е от БХК!

44

Анонимен

преди 5 години

Като води дотук, освен варианта да се спреш, преди да си затънал напълно, има и вариант да се лекуваш. Вместо да се дрогираш постоянно и да биеш другите заради собствената си простотия.

43

Мен

преди 5 години

Защото употребата на наркотици рано или късно стига тук, за това.

42

Анонимен

преди 5 години

"но подчерта, че Теньо е жертва на прехода и за съжаление през всичките тези години системата не е успяла да му въздейства"Дайте близалка на служебния защитник, гений!

41

Анонимен

преди 5 години

Защо да се обръща внимание на причините, като всеки сам решава дали да взема наркотици или да пиянства? Това не са екстремни, независещи от индивида причини, а личен избор.

40

Мен

преди 5 години

Никой не говори за шизофренията, която се отключва от употребата на наркотици. Никой не се наема да изкара статистка колко от ПТП-тата и битови престъпления да извършени под въздействието на опиати. Говорим, сочим с пръст, а пазаруването на наркотици явно остава лесно достъпно. Не омаловажавам стореното, но защо не се обръща внимание и на причините?

39

Анонимен

преди 5 години

Къде са патриотите? Нали щяха да унищожат битовата престъпност?

38

Анонимен

преди 5 години

КОГОТО!Да го бият с речник на БАН, белким поумнее!

37

Амомимем

преди 5 години

Тенко, миличък, и аз много те обичам. Съжалявам, но ако някога те срещна някъде - ше те убия като куче. Моли се да влезеш в затвора и да те забрави народеца, шото иначе - можеш да вкусиш от собствената си любов.

36

ШибиРиби

преди 5 години

Голяма обич няма що. Ранил и манерката после я обичал

35

Анонимен

преди 5 години

Жертва на прехода? Леле..... добре че съм живял преди прехода че инъче и аз може да съм жертва! В тая връзка - всички межди 20 и 30 годишни да бъдат считани за жертви и да им се търси по- лека мярка

34

Мускетар

преди 5 години

Когато си лабилен психически и не можеш да се контролираш и без наркотици пак ще направиш белята. Въпрос на време е. Въпрос на няколко провокации е. Убиеца на Симона наркоман ли е бил? Говорим за дълбоко подтиснати гняв и агресия които е въпрос на време на да ескалират. Наркотика и алкохола ти дават куража да ги отприщиш.

33

Анонимен

преди 5 години

Нещо протест или шествие срещу Тенювата престъпност няма ли да организира жъмбаза и жъмбазоидната обединена пасмина?

32

Анонимен

преди 5 години

Значи така правят хората които много обичат своите жени а Теньо