86

Жена

преди 5 години

До До долниякато жена веднага ти отговарям. Тя е също толкова пропаднала като бияча си и няма нормален мъж, който да й обърне внимание. така че като иска мъж ще е същия като нея. кое себеуважаващо се момиче ще роди на има няма 16г. на всичкото отгоре ще остави детето си да стои 3ч напикано??? Ами един за друг са си.

85

преди 5 години

Не познавате Теньо, не беше никакъв "***"!Беше типичен АНТИДЖЕНДЪР - мъжествен, агресивен, винаги готов да удари два шамара на отсрещната(отсрещния), даже и да не е прав, редовно се напиваше, наливаше, напушваше, и разбира се, за това негово "щастие" винаги виновни бяха...ДРУГИТЕ!

84

Иван

преди 5 години

Трагедията е в това, че по всяка вероятност кавгата и побоя се е слушал по цялата улица,защото "ДЕТЕТО Е ПИЩЯЛО"--НО никой от комшиите им не се е НАМЕСИЛ. Не мога да повярвам,че това се е случило в АЙТОС--градче със силно развито чувство за комшийска взаимна помощ.Само си представете колко всички сме ДЕГРАДИРАЛИ!!!

83

Анонимен

преди 5 години

Ненормално общество от наркомани!Наркоманията представлява социална и икономическа опасност за човечеството...

82

Анонимен

преди 5 години

"смъртната присъда веднага за тази ***"Да бе, мноо леко го пускаш да си ходи.Да гние в затвора до СМЪРТ. Ако ще и 50 години да са.

81

Джендърите атакуват

преди 5 години

скоро ще е нормално да си опъваш мопса на улицата, нали не си убил никой. Легализирането на извращенията е последният стадий на умиращото общество.

80

Анонимен

преди 5 години

"умишлено убийство по чл. 115 от НК, за което законът предвижда от 10 до 20 г. лишаване от свобода."За такова брутално убийство 10 годинки и си свободен. Дори ще му намалят присъдата я за поведение я за друго.Човека ще излезе на 37 и ще си живее като пич.Толкова години справедливо наказание ли е?

79

баща

преди 5 години

Против съм гей двойки да отглеждат деца. Още по-против съм това да го правят неграмотни чалгари. Най-против съм деца да се отглеждат от доказани наркомани.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Джендър означава набора от социално конструирани поведенчески и физиологични характеристики, свързвани с мъжествеността и женствеността. Стига с тези глупости, че е пол. Пол е мъж, жена. Понятието е въведено от феминистките за да оправдаят идиотската си теории относно социалното поведение на половете. Като смисъл е повече социално или психическо понятие, описващо извратеното антибиологично поведение на група хора. Прикрива се психическо или биологично отклонение с хубава дума.

77

Анонимен

преди 5 години

То и да не го осъдят дрогата ще го довърши

76

Анонимен

преди 5 години

натривки получил човека, ако беше с долната част на дланта както се трошат тухли в шаолин нямаше да има никакви синини даже. детето наркоман то е ясно. майката го е закърмила.

75

Анонимен

преди 5 години

смъртната присъда веднага за тази ***

74

666

преди 5 години

Тя е била на 19, детето на 3, ако добавим още 9 месеца, пак не е много сложна сметката.

73

Пупи

преди 5 години

самото съществуване на джендъра и парадирането му по улиците с извратеността си е вече престъпление спрямо нормалния човек. Deal with it

72

Пипи Дългото Чорапче

преди 5 години

Аз не съм чула досега "***" да извърши убийство или изнасилване. Само нормалните *** го правят.

71

хъ

преди 5 години

Той си е признал пред следователя. В съдебната зала най-вероятно ще отрича, че не помни нищо, че е бил афектиран. Ще го изкарат психически болен /нормално при алкохолик, който е наркозависим/ и ще се проточи една сага ... В какво ли състояние е сътворил детенцето си?

70

Така е

преди 5 години

в Бойкоуленд. Но важното е да не са комунистите, нали другари гербери

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Точно пол означава - няма друга дума на български. Това, че за разлика от синонимната дума sex, включва и социалната роля, а не само биологичната не променя нещата. Пак ви питам. Ако ви падне такъв, ще го убиете ли, какво? Този народ наистина трябва да преосмисли за какво точно живее, и какви са му приоритетите. Иначе чко сме тръгнали към Мала Азия.

68

Той беше прав

преди 5 години

Ей за такива да се върне смъртната присъда!

67

Анонимен

преди 5 години

До Патриот-майтапчияПо всяко време трябва да има протести срещу Истанбулската конвенция!