98

Познато ли ви е

преди 5 години

Апологета на ционизма Хайм Вайцман пише следното -:Ние евреите ще действаме подмиолно и прикрито сред обществата на гойте ,ще прилагаме политиката на прикрития,но незаобиколим натиск.Ще поставяме на власт в страните на гойте хора зависими от нас ,например хомосексуалисти,алчни за пари сноби и престъпници,които ще държим здраво с компромати за миналото им Ше унищожаваме бавно и планомерно обществата им като насаждаме хомосексуализъм и пълним страните им с чужди на техните обичай и вяра хора

97

анонимен

преди 5 години

Тая докога ще я търпят? Напълни Европа с тези пари ***, а сега ни ги препраща на нас! 6 месеца не можа да състави правителство в Германия, ясно е, че вече нейните сънародници не я искат, но фрауту продължава да диктува изкуфелите си идеи на цяла Европа!

96

Нико

преди 5 години

Тая персона иска за трети път да унищожи европа след две световни войни от предшествениците и .

95

Анонимен

преди 5 години

"Германия предлага на други страни - пари срещу бежанци."---Весе, както си написала заглавието, излиза, че на Танте Ангела не и стигат тия, дето идват безплатно, ами иска още и е готова да плати. Мислете, като "поствате"!

94

плашещо

преди 5 години

познавайки безграничната алчност на нашите и овчедушието на народеца ,това предложение ме плаши

93

Анонимен

преди 5 години

Години наред държаха голяма част от народите на ЕС бедни, а сега смятат, че като пробутат пари, за да държат в подчинение корумпираните им правителства, ще се отърват от големия резил, който сътвориха. Вместо да помислят дали проблемът не е в това, че т.нар. "бежанци" нямат място в Европа, нито пък Европа има правото да се меси във вътрешните работи на суверенни държави.

92

Тъпанар

преди 5 години

Е тоя Башар Асад какво чака? Да отваря границите си за бежанците. И пари ще изкара...

91

Фейкбуук

преди 5 години

Малко пари даваш Фрау ! За теа пари едно кафенце да си земем ....

90

Дойч

преди 5 години

Е, тези пари са просто хартийки дето ги дават. Те сами си ги печатат ...пример ЕЦБ. И така заробват други държави. Т.е. Меркел предлага нищо / пари от въздуха/, срещу бежанци. Ако приемем значи сме балъци, плюс това тия пари няма да са достатъчни дори за издръжката на племената.

89

Burzum

преди 5 години

БАЦЕ ,вземай парите!

88

Анонимен

преди 5 години

"Както е тръгнало май Европа скоро ще стане Арабски континент."_________________________________________________И ЕС ще си смени името на Европейски халифат.

87

Гoшу

преди 5 години

Вижте до какво води това, да си избереш за канцлер промит мозък от бившето ГДР като Меркел. До нищо добро не води комунизма и социализма, тази бабичка е живо доказателство :)

86

РВ

преди 5 години

Хахахахаха, ко стана бе фрау меркел? Нали беха доктори, меринджеи и инджиниери...ся пара даваш,само и само да не се разправяш с тях....но тези са цвете в сравнение с нашите ***. Много искам да те видя как ще интегрираш *** някои ден...че и бхк-то спонсорираш чак..

85

Анонимен

преди 5 години

Меркел колко ще ни даде, ако й пратим 1 млн цигли?

84

Анонимен

преди 5 години

Офертата е куца.

83

Benkovski

преди 5 години

Bace, lesni pari se zadavat, a? Ne se lakomi, che do gusha ni doide ot typi reshenia.

82

Анонимен

преди 5 години

Добре че от 17 години живея в САЩ със семейството си .Както е тръгнало май Европа скоро ще стане Арабски континент.

81

Бобчо

преди 5 години

Ако се реши принудително да се връщат в първата държава от която са влезли в ЕС, Гърция и Италия ще го отнесат, понеже няколкото десетки хиляди влезли през нашата граница са абсолютно несравними с милионната ***, която се намъкна през Средиземно море. Друг е въпроса дали нашите гъзлюфци няма да преизпълнят плана за прием на тарамбуки от алчност или от слугинаж, примерно.

80

Анонимен

преди 5 години

"Безумно е толкова хора да са против нея и тя все да бъде преизбирана."_______________________________Що се чудиш, бре! В мутренска тикволандия е същото.

79

Анонимен

преди 5 години

който от нашите приема такава сделка - пада моментално от тълпата, а вътрешните размирици са гарантирани!