81

щирлиц

преди 6 години

Бог да прости момчето,сила за роднините му в този тежък за тях момент

80

Гичу

преди 6 години

Няколко дена медиите постоянно натрапват някакъв неизвестен. Сори за момчето ама ...Емилия ми е известна само като чалга име обаче за много явно е икона и е от елита

79

Анонимен

преди 6 години

Тежка трагедия ..... отстрани лесно, да не сме на мястото им...От друга страна си задавам въпроса, защо му е дал такава мощна кола при това да я настъпва? Бих оставила сина си зад волана на такава кола, само ако съм я оборудвала и от другата страна с ***...като на ученическите коли, докато се научи да кара.

78

asd

преди 6 години

Кой?

77

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Господин Башур, *** носят лош късмет.

76

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Елита на бг си отива.БОГ да ви прости дяволи.

75

Ариел

преди 6 години

КАРМА. Харесвам Емилия много,но прекалено шумно показваше щастието си и новата любовА щастието обича тишината.Никой вече не се радва на щастливите хора,а завижда и злобее и пръска негативна енергия.

74

Антон

преди 6 години

Да почива в мир момчето!Сега че е карал бързо ок.Обаче и магистралата ни става езеро особено при силен и интензивен дъжд. Локви навсякъде, малки, големи,дълбоки, плитки. Категорично за мен това не може да се нарече магистрала. Всичко това което се усеща като друсане, коловозите , неравностите при силен дъжд задържа вода.И ако това момче е карало бързо с тежкия джип, какво остава ако една корса или друга подобна кола шофиране от жена мине с 140 през тези локви. Тогава жената ще е виновна.

73

Любима сентенция

преди 6 години

Festina lente - Бързай бавно!Латинска сентенция!

72

Библията

преди 6 години

Второзаконие 5 : 9-10"Аз съм Господ, Бог твой. Бог ревнител, Който за греха на бащите, наказвам до трето и четвърто поколение децата, които Ме мразят, и Който показвам милост до хиляди поколения към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди"

71

Анонимен

преди 6 години

Бе какви гуми , моите летните са на 10 години , преди това карах с 15 годишни зимн ахахах.На калпав знаете , какво му пречи.

70

Деян Куцев

преди 6 години

Може да се е растроил ако мащехата му не му е дала гъзинка и затва да е карал бързо.Още не е късно преди да го заровят *** му да му врътне една сфирка та да си изкупи греха.

69

Anus shepti

преди 6 години

До лина 50 да подраскахме а ти поне си изчисти гурелите от очите *** жалка.

68

Reality pill

преди 6 години

До Анонимен #51Наистина ли проблемът е в гумите, а не в скоростта?!? Кажете колко струват тия гуми, ние ще си държим шапките. Аман от велики разбирачи. Точно подобен род разсъждения има за резултат ежедневните трагедии. Физиката на флуидите не подбира по цената на гумите, подобно но земното притегляне - колкото и да ви е празна главата, все ще падате. Засега няма спонтанно полетял празноглавец.

67

Анонимен

преди 6 години

Такива състезатели обикновено причиняват смъртта на невинни. Добре, че тоя не е утрепал други, а се е самоубил. Младежите с по-скъпи коли си мислят, че законите на физиката не важат за тях. Жал ми е за майката на детето. На таткото не мога да съчувствам, защото той е тоя, който не е преценил, че синът му не е готов да шофира мощна кола.

66

Анонимен

преди 6 години

Тежка цена плати заради една фолк певица. Лека му пръст на момчето.

65

Слав

преди 6 години

Що на занимават с тъпни... Банлур паркур.. Ай сиктир

64

Ех

преди 6 години

Който се раьвежда, страдат и де отразява на децата..

63

разумен

преди 6 години

няма държава в която може да се разминеш в пороен дъжд и със скорост над 200 километра ! аз бях в този район и по това време на магистралата, движих се със 110 км, а видимостта много лоша, при 220 км. съм убеден, че такава няма.що се касае за гумите на джипа,не мисля че нова кола за около 200 бона ще е с не добри гуми

62

Анонимен

преди 6 години

тръгнеш ли с ***, винаги губиш жалко когато е дете!