11

Анонимен

преди 6 години

Полша - старият пудел на САЩ. Меркел се опитва да се озъби на САЩ и сега ще и пуснат ветният пудел да джавка.

10

718

преди 6 години

На езика който говорим и сега бе *** ! Какво сме виновни ,че по тва време мега гига ултра славянското море ,което се спори даже дали е съществувало въобще е било недоразвито и е трябвало да взема от развитите

9

Анонимен

преди 6 години

Прабългарите ги остави, за тях има писано по целия свят. Въпроса е каква писменост и култура са имали османците преди да дойдат на Балканите и как са се крили като мишоци повече от 100 години и накрая при едно земетресение на Галиполския полусторов излизат от мишите си дупки и атакува крепости на Византия и България които са полуразрушение от земетресението!

8

Хан Тупан

преди 6 години

Каква писменост са имали прабългарите ??Аз не знам да са имали писменост..нито религия..На какъв език са говорили прабългарите ??? Ондур ,мандур,каламандур...Тия са били чергари..дошли 681 година от Азия,..яздейки антилопи Гну...преплували Дунава..под вода..със сламки в устите ..честито баня чергари..ама са си изгубили сапуно по пътя..одрезали тука на един човек главата..и си направили от черепа му чаша...и пили вино от тая чаша.

7

Анонимен

преди 6 години

Поляците се правят бунтари и търсят другари да ги подкрепят срещу западната "тирания" от трън та на глог както писа някой въздух под налягане

6

Анонимен

преди 6 години

Полша са славен и героичен народ. Народ ,който храбро отстоява свободата си, притисната между империи. Да не забравяме ,че на два пъти тя спаси европейската цивилизация. Първият-в битката при Виена през 1683г. когато Ян Собиески разби турските пълчища и сложи край на османското нашествие към Европа.Вторият път в битката при Варшава през 1920г. когато маршал Пилсудски разби червените орди на Съветска Русия и спаси западната цивилизация.Сега обаче бързо трябва да си коригират полит. позиция.

5

ами

преди 6 години

А Макарон какво се разбра с Путин по въпроса?!

4

Владислав Ягело

преди 6 години

Варненчик - когато през 15 век дойдохме да мрем за славяните по тези земи,кривокраките тунгуси не се мяркаха наоколо...

3

Анонимен

преди 6 години

Полша е поредната държавица която си е повярвала. Когато спрат парите от запад ше завият на умряло, както и всички останали страни от източна европа. Истината е че без силна икономика можеш да лаеш колкото щеш, но реална промяна точно такива държава не могат да донесат.

2

Анонимен

преди 6 години

Славяните са слaбаци, аз съм горд че съм прабългарин и не съм славянин. Неслучайно Хитлер ги е превзел за 1-2 часа тези лyзъpи поляците.

1

Анонимен

преди 6 години

Тя Полша от всеки е недоволна, не понася Русия, недоволна от ЕС, ми кво искате бе слaвяни ***, вие сте в Западна Европа, но не сте западняци вие сте cлaвяни, вие сте живеели край блата и реки, не сте имали армия, вие сте кротки, глyпaви oвчици славяните, добре че българите сме българи, а не славяни както искат да ни убедят някои българофоби