138

Анонимен

преди 6 години

До АНОНИМЕН 144България има президент на място. Посети Брюксел , но каза , че България има интереси с Русия и трябва да си ги гони.Ами трябва ама Ръндьо си трае.Що не пита Путин до кога ще плащаме най-скъпата газ и горива като цяло в Европа.Да беше питал и до кога руските фирми няма да плащат данъци, ама той мълчи.Пълен ***.

137

До КУНЦ

преди 6 години

Абе олигофренче ходи се разходи до съседна Сърбия и виж какви са последствията от американските бомбардировки преди 20 години и колко са раково болните от тези бомбардировки. Ирак,Либия,Афганистан цъфнаха и вързаха от както ги "ОСВОБОДИХА " така ли? Имаш спешна нужда от психиатър.

136

Анонимен

преди 6 години

До Не на БЕЛЕНЕ"Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства."Ти лично какво щеше да направиш с тези "изядени" милиарди, мозък? Да доставиш "изгодно" газ директно от Северно море или Америка? Лесно е да плюеш, но я да видим каква алтернатива предлагаш? А колко са "изядени" и от кой - отделен въпрос...

135

АНОНИМЕН

преди 6 години

България има президент на място. Посети Брюксел , но каза , че България има интереси с Русия и трябва да си ги гони. Всички тези, които вчера бяха против Белене на протест заслужават бой до напикаване в полицията , щото не са българи , а собственици на някакви енергийни източници и не желаят бизнесът им да секне. Сидеров трябва да предложи изключване на тези от енергийният микс и да си продават скапата енергия сами, а не народът да им я плаща , а ние да изнасяме енергия от Козлодуй за 6 стотинки

134

Кунц

преди 6 години

Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. Като върнат заграбеното от България, тогава ще си приказваме. Справка - първата бензиностанция като най-лесно. При 150 долара барела = 2,20 лева за литър. При 50 долара пак 2,20 лева. Май много хора получават заплатата си в Рубли начело с Тиквата и май вече и Вертолейшъна. Но Руски Троянски кон в ЕС и НАТО за щастие няма бъдеще. Половината Бъгарски народ се изнесе от страната заради руската окупация.

133

vdch

преди 6 години

До Не на БЕЛЕНЕАми тогава народът ТИ да предложи някаква алтернатива на Белене и Южен поток.

132

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ СТАТИЯ ПОКАЗВА 100% РУСКАТА НАГЛОСТ. нИЕ СМЕ ИМ ДЛЪЖНИ, ГУЗНИ И ПР...ТРЯБВА ДА ИМ ИСКАМЕ ПРОШКА. НО НИЩО ЧУДНО С ТИЯ МЕКОТЕЛИ ОТГОРЕ. ТОЯ"ПРЕЗИДЕНТ", АКО БЕШЕ ПОНЕ МЪЖ, ЩЕШЕ ДА ИЗГОНИ ПОПА НА МИГА, А МЪЛЧИ КАТО П..Ка и сега ходи на крак да им се кланя...ГЛЕДАЙ РУМБА ПО КОРИДОРА ДА НЕ СРЕЩНЕШ ПОПА, ДА НЕ ТЕ ПАК СМОТА!

131

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

130

Цецо

преди 6 години

Ами как се прави газов хъб без газ ?!

129

Веселин

преди 6 години

чета много компетентни коментари за цена на нефт ,....горива...Само да споделя,ако нефта мине 80долара за барел,то веднага на пазара излизат алтернативни източници ,които са вече разработени,но не са икономически изгодни при петрол под 80долара,а нефтеният картел много добре знае това и ще потисне цената под 80долара........нищо не ви е ясно........

128

Ани

преди 6 години

Русия вероятно ще се извини на Бойко че без да го уведоми, отиде в Анкара и най-вероломно го изостави.

127

ДО 131

преди 6 години

ПРОПУСНАЛ СИ И ГЕРБ. ТОЙ ЗАТВА БОКО ЩЕ ТИЧА ДА ЦЕЛУВА И ТОЙ РУКАТА МНА ПУТИН, ЧЕ ИЗОСТАНА...

126

MERSI

преди 6 години

ЧЕ МИ СПУСНАХТЕ РУСКИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ И ДНЕС, ТОВАРИЩИ. МЕЖДУ ДРУГОТО ГЕРМАНИЯ ВНАСЯ 30 % РУСКИ ГАЗ, КАТО СИ МЕРИМ ПОТОЦИТЕ, А БГ- 95% ТОВА Е СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА!!!!!!

125

Анонимен

преди 6 години

За грешките се плаща. Народа плаща с мизерията си.

124

ТРЪМП ПОМАГАНА ПУТИН

преди 6 години

Дончо Американски наложи такива санкции на Иран, че днес всички вестници предупреждават : ГОТВЕТЕ СЕ ЗА БЕНЗИН 3 ЛЕВА. Санкциите засягат много жестоко ЕС и днес евролидерите се събират в Брюксел да видят какво ще правят.(Това не е парадното събиране в София)

123

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков

122

Yudeo= fahist

преди 6 години

USA I EU SA VRAGOVE NA BULGARIYA! TEHNITE SLUGI V OTECHESTVOTO SA SHEPA HORA...ZAGRABILI 90% OT IKONOMIKATA Y! ETO ZASHTO TE SE STRAHUVAT OT SBLIJAVANE S RUSIYA...KOETO E ZAGRABENO...SHTE BUDE OTNETO.. RUSIYA I BULGARIYA ZAEDNO..

121

Анонимен

преди 6 години

За пореден път комунистите в България и децата им се показват като родоотстъпници.За пореден път в българската история българските комунисти ругаят България и заявяват вярност към чужда държава.в домовете на българските комунисти има само руски знамена.очевидно назрява конфликт между комунистите в България и останалата част от обществотонека не забравяме и руснаците живеещи в България, които не пропускат да обиждат българския народ на развален българскиОтечеството е в опасност!

120

Fallschirmspringer

преди 6 години

Строителството на Южен поток започна през 2012 г. и първият газ по него трябваше да тръгне в края на 2015 г. Но през 2014 г. София, под натиска на САЩ, предаде своя руски партньор и забрани строителството на газопровода на своята територия. На Русия се наложи да закрие проекта и да се преориентира към сътрудничество с Турция. Така възниква газопроводът Турски поток, чието строителство в момента активно се осъществява.

119

Fallschirmspringer

преди 6 години

Българските желания изглеждат откровено анекдотично. Преди няколко години Газпром беше готов да направи това,за което България моли сега. Тогава се планираше да бъде построен газопроводът Южен поток с мощност от 63 милиарда куб.м.,който трябваше да излиза на българския бряг и по този начин да превърне България в голям европейски газов хъб.Така България щеше да се снабдява с газ тази страна,при това с отстъпка в цената, без дори да споменаваме за трите милиарда долара приход от транзита на газ