124

1

преди 6 години

Като им гледам поведението, направо си мисля, че става въпрос за застрахователна измама.

123

ТТТ

преди 6 години

Какви ПАРИ пак бе , какви ПОЖЕРТВОВАНИЯ??? И за какво??? Че БОЯНЧО ВЪРХАРЧЕТО тръгнал да ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ по баирите, и го ЗАКЪСАЛ заради егоцентризма си и откровена простотия??? Или за БОНУСИТЕ , които ОНАЯ( която е ДО него!) раздаваше с широка ръка и същевременно РЕВЕШЕ ЗА ОЩЕ ПАРИ в мрежата??? Никой не е длъжен ДА ПЛАЩА за ПРОСТОТИИТЕ на който и да е!!!

122

Бебо

преди 6 години

За сведение на незнаещите - експедиция до 8 хилядник в Непал $ 55-75 000 на алпинист !!Цената включва транспорт ,храна , водачи , оборудване и екип вкл. застраховка . Четете бре , всичко си е написано в нета !!

121

али

преди 6 години

Стига с тези дарени и събиране на помощи ......

120

Анонимен

преди 6 години

В предаването на Милен Цветков тази така се изхили няколко пъти, че бил изчезнал и не знаели къде е. Весело им е. От парите ще им стане още по-весело.

119

Гого

преди 6 години

колко струва едно изкачване на Еверест под 20 000$ не можем и да помислим За жалост момчето отдавна се е загинало дори тялото не може да му намерим.Това са пълни глупост да се търси тои от 10 човека та то при една буря и си седиш заровен за векове.хората не сме създадени да ходим На такива неща

118

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега застраховката нямало да покрие разходите,ами как ще ги покрие като най вероятно по стар български обичай е платена най ниската застраховка.

117

ERIC

преди 6 години

Тези дни чух ,че все още съществува държава България.Та питам се къде се явява тя в цялата картинка ,иначе се гордее с трибагреника на върха , а политиците се изреждат да се потупват по гърдите /по точно непрекъснато думкане/ и обясняват за всякакви успехи.Ако има някакви успехи ,то те се случват,въпреки тях , а не с тяхна помощ,защото те освен да пречат и да усвояват средства за нищо не стават (good for nothing)

116

Анонимен

преди 6 години

Никой не го е пращал в планината насила! Всеки си носи последствията за действията си! Нищо лично към гн. Петров.

115

програмист

преди 6 години

да ходиш по планините е скъпо удоволствие.Боян досега е пръснал минимум 50-100 000лв.Като знам аз как ми се свидеше да дам 1000лв за планинска екипировка, а първо си купих обувки за 160лв (най-евтините). Догодина си купих зимно яке, после панталон.Дарявал съм не малки суми, но за нуждаещи се, а Боян не е нуждаещ сеТия хептен за будали ни имат.

114

кокала

преди 6 години

омръзна ми от такива национални герои и патриоти като този петров ,гришо,пулев и др . известни и по малко известни герои. та така тези герои който прославят майка българия с пари събрани от гърба на нищо неподозиращото стадо което няма пари дори за слама си живуркат по разни екзотични дестинации,карат скъпи коли,децата им учат в престижни училища,дават ги по телевизора за което пак получават пари и в един момент когато постигнат някакъв успех потекат пари към тях забравят за стадото.

113

Бай Марин

преди 6 години

Тези,които танцуват са считани за луди от тези,които не чуват музиката...все още е възможно Боян да бъде спасен,но за много от пишещите тук спасение няма...

112

Гoшу

преди 6 години

Не знам, аз съм много толерантен човек, но все пак това са много пари. А колко много млади хора и деца си заминаха, защото не можаха да намерят пари за лечение и операции. А този..хм..."герой", решил да тръгне сам, да не му пречели другите и да не го бавели, при това в лошо време. Човек, който няма отборно мислене е егоцентрик и сам трябва да носи последствията при действията си

111

Анонимен

преди 6 години

Човека паяк си направи и той едно ПР-че, също като политици и всякакви други. А тука миналия ден някакви еко талибани обясняваха колко зъл бъл българския народ, защото не дарявал пари. Вижте си дарителите палячовци.

110

Je suis Боян

преди 6 години

Мислите и молитвите ни са с него и "жената до него"

109

Гробокопач

преди 6 години

"Зоолог, вдъхновител и за мнозина - супер герой - Боян е все още в неизвестност някъде по склоновете на хималайския връх Шиша Пангма". А, недейте така, супер-герой. Супер-герой може да бъде само Бойко!;)))

108

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

НПО-тата на които служеше Боян Петров да вземат да се бръкнат за кинти! Проявете малко състрадание към свой човек, бре !

107

Анонимен

преди 6 години

Пореден ден с който ни занимават с Боян.Ако можеше всеки да е безрасъден като него пък после другите да плащат...Искам да го намерят жив човека, да му набият канчето и да си плати ВСИЧКО.

106

Пенчев

преди 6 години

Според мен Тома Белев и Борислав Сандов трябва да поемат разходите. Доста пари получиха за унищожението на българския ски туризъм.

105

Анонимен

преди 6 години

Боян се оказа че имал 20 годишна дъщеря и 12 годишен син от различни жени. Според мен за това е тръгнал сам да се катери.... да си женен е ужас, камо ли с деца от различни жени, и аз на негово място щях само по планините да ме няма