30

коко

преди 6 години

До До 27Абе ти като знаеш много за селяците какво ще да значи "тачат" - я да видим сега как е правилното ? Знаеш ли , умнико ?

29

МОЛ

преди 6 години

Моловете в Европа Умряха . Днес оборота е в Кварталните Магазинчета .Витошка е пример .

28

До 27

преди 6 години

До 1234Ами, българския селляк разбира прогреса по комунистически- трябва да има заводи, да има бригадирки и да пеят песни за победата, докато тачат на становете.Такъв народ, какво да го правиш??!!!

27

До 20

преди 6 години

До ...И какво общо имат моловете с проблемите, които са ни всеки ден на главите???Частни капитали и инвеститори, всеки ходи там напълно доброволно и си харчи парите, отново доброволно.Нещо да ти пречи това?

26

1234

преди 6 години

Стига с тези заводи и фабрики бе.В люксембурк колко заводи и фабрики има?

25

бай Ставри

преди 6 години

До АнонименАу как ме разкри. Ами сега? Ти като си лек непровинциалист с какво си повече от мен, и трябва ли да съм депресиран от това, че си се пръкнал в така наречената столица? хаха ***

24

Анонимен

преди 6 години

До Бай Ставри 22Няма нужда да им проверявам личните карти.Дори няма нужда да те виждам за да разбера че си ТРЖЪК провинциалист!!!

23

Сп???нс

преди 6 години

Разликата е че на запад викат молл на всеки карефур с 3 дрипшопа( китайски дрехи за по 3-5Е) две бързи закуски и някои магазин на мобилен оператор.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17София е един от най-големите градове в Европа акУ нИ знаЙш.Та за какво говориш не става ясно!!Аааа, ти си от Исперих и си учил до 4ти клас.

21

Бай Ставри

преди 6 години

Ти да не стоиш на входа на мола и да ги регистрираш с лична карта. хахаха

20

Анонимен

преди 6 години

Моловете са за провинциалистите.ФАКТ!

19

...

преди 6 години

Значи ето къде бил клуча от палатката! ТОВА Е ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ! ВЕЧЕ ШЕ МОЖЕ ДА СИ ОТПОЧИНЕМ И ДА ЗАБВАВИМ СИЧКОТО ГНЯЗ ДЕТЕ НИ Е НА ГЛАВАТА ПОД ГЛАВАТ И ОКОЛО ГЛАВАТА СЕКИ ДЕН! САМО ТРЕБЕ МОЛОВЕ ДА СЕ ПОСТРОЯТ! ЗНАЧИ ПРЕДЛАГАМ НА ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ 3 МОЛА! НА ВРЪХ ШИПКА 5 МОЛА НА МЯСТОТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ 10 МОЛА! ДА СЕ БУТНЕ УНИВЕРСИТЕТА И ТАМ 15 МОЛА! НА МЯСТОТО НА ВСЯКО УЧИЛИЩЕ И ДЕТСКА ГРАДИНА ПО МИНИМУМ 2 МОЛА! КАК ДОСЕГА БЯХ СЛЯП ДА НЕ ВИДЯ ТИЯ НЕЩА ЕЙ?????

18

Сен

преди 6 години

Това въобще не е вярно.Искам да ми посочите,кои са тези градове в Европа,които имат повече молове.И въобще за какво ни подготвяте с тази статия и какъв е смисъла и?В Рим например няма нито един мол.Всички са извън града.Във Виена няма,в Лондон са по-малки от Софийските а и като брой са по-малко.Кой парк се готвите да застроите?

17

Йода

преди 6 години

МОЛовете ги строят частни инвеститори, не знам защо се намесват заводи и фабрики...В София МОЛовете са пълни... всичко пазарува.

16

Анонимен

преди 6 години

Колко и какви молове ,трябва да има в една държава ,която има население ,колкото един средно голям град в Европа ?!?И без това е пълно хора ,които обичат да си губят времето там !

15

Пич

преди 6 години

в МОЛа има книжарница, детски кът, зоо магазин, охрана, тоалетни и много магазини и закусвални...Не разбирам нежеланието на някои

14

бай Ставри

преди 6 години

До сараСара ти си жена мечта! Браво, няма вече такива жени. Има само кисели, алчни, некадърни, мързеливи и т.н. кифли!

13

идилия българска

преди 6 години

Нека има Молове бе хора. Що да няма полза от тях? Като Вали дъъъжд и сняг в Мола, ако нямаш пари за парно през зимата, като почиваш, в мола на топличко. В Българските молове тоалетната е безплатна. Ако нищо не можеш да си купиш, има и скамейки за сядане, триеш билетче за 3 лева и чакаш голяма пара. Поне в мола няма криви плочки има си поне 3 етажа за разкарване.То сред софийската природа най-много някое улично куче да те залае и фекалия да настъпиш.В мола и безплатна музика си слушаш и WI FI.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз обичам да ходя в моловете. Яко е всичко да ти е на едно място и след като напазуравш за ядене да напазаруваш и нови дрехи без да обикаляш из града.

11

Анонимен

преди 6 години

моловете ни не са малко, кифлите ни са много !