57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Според мен всяка медия трябва да почне да критикува мвр при нелогични и недоказани твърдения. Въпросът е че големите медии сервират наготово това което им кажат от мвр без да си правят труда да се замислят, че това което им казват няма смисъл.

56

Анонимен

преди 6 години

Щом толкова се напъват точно срещу нея значи много им пречи на делаверите.Ако същият този цирк го направят с Фандъкова може и да повярвамФандъчката просто се отчита "правилно"При мафията важи закона на омертата.

55

До 45

преди 6 години

"Гешев в началото говореше, че предприемачът живеел в чужбина и не бил виждал такова нещо да му искат пари. А се оказа че е бай Ваклин с десетки, ако не и стотици строежи досега в цялата ни страна." Ами човекът е предприемач и инвестира. Той каза, че при толкова обекти, които е построил и е контактувал с различни общини, за първи път му се случва такава наглост - да му искат подкуп (от вашата мила Иванчева).

54

Анонимен

преди 6 години

Сега питат защо хванали тримата с парите. Можеха да питат защо не са хванали тримата с парите. Работата на синеещите, пенещи се по всички въпроси като тази, е да питат глупости и да обсъждат клюки.

53

Анонимен

преди 6 години

Тия изпълнения на нашата прокоратура и полиция много намирисват на "доказателствата" в Нови Искър, където намериха оня *** самоубит в една хижа без кръв наоколо.Но това доказателство беше достатъчно да решат, че са си свършили работата.

52

До 39

преди 6 години

"Този човек би ги скрил някъде и постепенно ще изпере парите като се свърже със собственици на казина или по някакъв друг начин." А Вие така ли сте свикнали да правите, че давате тези полезни съвети???

51

Анонимен

преди 6 години

хванеш ли в крачка кадър на Позитано всичко е нагласено :) Мамини сладки :)))) Мишоцииии

50

Анонимен

преди 6 години

От ЕС обмислят да накарат ФБ да трие "фалшиви новини" по идея на ЕС. Значи ако напишеш статия която противоречи на това което казват от правителството и от мвр и я споделиш в ФБ означава че ще ти я изтрият под предтекст, че е фалшива, въпреки че може да си написал истината.

49

Анонимен

преди 6 години

Аууууу, милиционерите реват. ....... ревете, начукаха и го. ФАКТ

48

Анонимен

преди 6 години

Хайде другари, да се внушава: Иванчева е невинна! Рублите малко по-късно! Всички на амбразурата!

47

Анонимен

преди 6 години

Крайният получател е някой мол, магазин, брокер на недвижими имоти, банкова сметка.

46

Анонимен

преди 6 години

Май сте прави.Първо трябва да разкараме Позитано,та да няма с какво да се оправдавате и после" на оружие срещу вазека"

45

До 40

преди 6 години

А защо БКП/БСП и ДПС я подкрепиха??? Пише се независима???

44

Анонимен

преди 6 години

На мъка ще умре кутевската сбирщинааа....Още един техен кадър отива на топло да прави прически.

43

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗначи човек който вземе 70 000 като подкуп не би отишал да пие кафе---------И от къде ти хрумна тая гениална идея. И 700 000 да вземе подкуп пак може да иде да пие кафе, защото е мислела че никой не знае. Стига с тея конспирации че било в центъра, парите нямало да са в колата и тем подобни глупости. Къде е трябвало да са парите според вас. Това не е досиетата Х а най-обикновена практика в България. Никой не е планирал нищо специално нито се е крил.

42

Анонимен

преди 6 години

"журналистката" Ива Николова се беше изказала по БНР, че фризьорка кмет и идвало в повече! А *** пожарникар министър-председател не и идва в повече, така ли!? То бива ***, ама ... !!Гешев в началото говореше, че предприемачът живеел в чужбина и не бил виждал такова нещо да му искат пари. А се оказа че е бай Ваклин с десетки, ако не и стотици строежи досега в цялата ни страна.

41

Анонимен

преди 6 години

Толкова много доказателства, но за матряла няма доказателства.

40

Анонимен

преди 6 години

Цялото Позитано е активизирано заради другарката Иванчева. Ставате жалки.

39

Анонимен

преди 6 години

Ако Сащ бяха поискали Инанчева сега журналистите щяха да пишат че е невинна.

38

запис

преди 6 години

Ако влезеш в *** и жена ти те пита-взе ли тоалетна хартия,а ти кажеш-ВЗЕХ,това е доказателство,че си взел.Какво си взел е друга работа.