24

Анонимен

преди 6 години

С източен резервен фонд, пенсионери ровещи в кофите, инфлация, обезценена рубла, фалиращи банки, намаляващи пазари за ГАЗПРОМ и усилваща се икономическа и политическа изолация .... и да иска не може да направи много.

23

изгубени в превода

преди 6 години

До 26Ама споко бе, не се изнервяй :) Ние само седим отстрани и ви гледаме сеира :) Никой не се е напрегнал кой знае колко какви ги вършите, все пак никой не емигрира в Путиленд, че да го интересува как живеят, как се въоръжават и т.н. Истерията е по-скоро при вас - русофилите, че все повече и повече се откъсвате от цивилизования свят, а така ви се иска да сте част от него :)

22

д 24 от славянин

преди 6 години

И точно затова е и безкрайната ви и безсилна истерия срещу Русия - защото целият ви океан от долари и евра за военна, икономическа, политическа и пропагандна цел срещу Русия отива в канала и не постига нищо реално! Празните ви и навирени тикви са безполезни и безпомощни, полза от тях никаква! Руснаците ценят държавата си, а не задниците си като вас!

21

до 24 от славянин

преди 6 години

''Асиметричен отговор'' в случая означава с минимум средства за военни цели да обезсмислиш колосалните средства за същите цели на противника ти вложени в безрезултатна дейност, джендърска тиквичке! Затова и външните ви дългове са станали многотрилионни и растат нон-стоп! Нищо не става от вас, тиквите ви са толкова безпомощни, че всичките ви ''гениални'' ходове срещу Русия са безплодни!

20

Анонимен

преди 6 години

Другото име на асиметричният отговор е държавен тероризъм, ***.

19

до 22 от славянин

преди 6 години

Нарича се още асиметричен отговор - както казах - с десетки пъти по-малък военен бюджет не само държиш противниците си в шах, но и да обезсмисляш колосалните им и очевадно неефективни военни разходи! А външните дългове на ''великите'' ви атлантически ''божества'' безспирно и главоломно растат и този път май точно те с тяхното затъпяване от високомерие вървят към фалит!? Радвам се, че още 6 години Путин ще рендосва раздърпаните ви халки без лубрикант!

18

до 13 от славянин

преди 6 години

В това е майсторлъка на големият политик, пепи, с десетки пъти по-малък военен бюджет да държиш противниците си в шах! Вие си гледайте многотрилионните външни дългове които растат лавинообразно включително и заради колосалните ви и очевадно неефективни военни бюджети!

17

Малии

преди 6 години

И парите за анимации ли свършиха?

16

Ник

преди 6 години

Путин е почти съвършен държавник!

15

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че нама. За тази работа трябват пари. С дървени рубли не става :)

14

Решетников

преди 6 години

Каква надпревара? Този анимационен герой му разбиха частната армийка за 4 часа в Сирия, а народа му гладува за слава. За надпревари пара трябва, а колко по-добре тези пари да бъдат изнасяни по сметки на челисти, съученици и съКГБейци.

13

България е велика

преди 6 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра.

12

Анонимен

преди 6 години

Що се уплаши да участваш в надпревара бе товариш Путин? Сигурно имаш много лоши спомени от надпреварата преди 30-40 години. Язък, аз пък мислех че Русия ще претвори на дело анимацията "Ну США погоди!" които ни демонстрира мъдрият вожд Путин преди 10 дни.

11

Анонимен

преди 6 години

До ГейчоГейчо, изобщо не ни интересува русия, обаче ни заливат с новини за вожда ти.

10

Анонимен

преди 6 години

До вчера се хвалеха какви нови оръжия били измислили, днес казва че няма да се въоръжават. Някакви опорки ч.угуни ?

9

Гражданин

преди 6 години

Има ли наивници да му вярват ?!

8

Сандо

преди 6 години

ми за надлревара ти трябва опонент. има само уинабис дето голем го вадят ама мекичък

7

Маке

преди 6 години

Велик държавник и велик президент на велика държава. Крим е руски сега и завинаги, а евро-меките обсъдиха каква да бъде модата сред мъжете в ЕС със роклички или къси полички на високи токчета и със брада или без брада и колко прави да бъдат кривите краставици.

6

Анонимен

преди 6 години

Няма да се влагат повече пари във видео клипове :))

5

Анонимен

преди 6 години

Въоръжени са до зъби,е сега е време да се помисли и за народа и за замазване на сухите очички на брюксели и либерални изкукуригали регенерати.