212

Анонимен

преди 6 години

Гута е предградия на Дамаск бе, ***. Какви американски инструктори, американско-кюрдските територии са на 400 км на изток. Дамаск и Гута са като София и Бусманци, а американците все едно да са във Варна и Бургас. Погледнете картата и не се излагайте.

211

Анонимен

преди 6 години

Русия просто се защитава! Не тя е окупирала Флорида, а марионетки на САЩ са се наместили в нейните изконни граници и в акваторията на Черно море! Не иска да се демократизира като другите и затова Запада и налага санкции!

210

До 218

преди 6 години

Така е, а руснаците освен телата на вагнеровци да си гледат и телата на загиналите руснаци от бояришник, които са впъти повече от загиналите ученици в САЩ

209

до 217

преди 6 години

Ами въоръжи се и *** превземи Кремал!

208

Гражданин

преди 6 години

Подобен тип частни наемни армии имат повечето големи държави. Най-известната е Френския легион, незнам защо всички се правят на изненадани?

207

Анонимен

преди 6 години

САЩ и Русия в Сирия всеки налага детето на другия и това е голямото им лицемерие! Да вземат открито да се бият един срещу друг, а не да страдат други народи и държави!Какво събрали *** от цял свят и всеки уж напада някакви терористи! Те са терористите!

206

Анонимен

преди 6 години

И като загинат руснаците утре кой ще ви освобождава от брадатите?

205

Ром Бакарди

преди 6 години

Те са знаели къде отиват и за колко пари отиват и на какъв риск се излагат ,това е част от наемната войска ,както в САЩ ,Франция .... . Тези от Дойчо на Вела какво искат да ходят богати и образовани в Сирия ? При нас е същото ,познат което е военен си купи апартамент с ипотека и трябва да ходи в "командировка" за да си направи ремонт ,а съпругата му се възмущава и имат "разправии". Не ми се вярвва и жените на тези момчета в Русия да не са знаели къде отиват съпрузите им.

204

Анонимен

преди 6 години

Нищо! Жените ще народят още войничета! Нали така казваше едиин от "великите" руски генерали относно огромният брой жертви сред руснаците.Та това им е отношението на руснаците към човешкия живот.

203

Анонимен

преди 6 години

В Сирия се води война с финансираните от САЩ ислямски терористи. А САЩ по добре да си гледат касапницата и телата на застреляните и убитите ученици в американските училища, защото те са много повече от загиналите руски бойци във войната.

202

Анонимен

преди 6 години

Хе-хе то в тази армия само пропаднали алкохолици се записват и *** като мухи на фронта.

201

Анонимен

преди 6 години

Тела няма но за сметка на това има много кайма и рагу.

200

Анонимен

преди 6 години

Тия частни военни организирани групи за пари в Русея ще се увеличават, това могат това правят.. Светлина в тунела няма. Какво да правят мъжете, пари им трябват и то бързо. Оръжието е един евтин инструмент и става за доход. Съвсем друго, е да прави ферма, стопанство, да се развива частна дейност. За това се изисква, време, среда, опит, повече пари, образование, практика и така нататък. Русия такива екстри не предлага.

199

Я па я...!

преди 6 години

Тела няма.При такъв удар се изпаряват.

198

Анонимен

преди 6 години

КРЕМЪЛ РЕЧЕ- НИЕ НЕ ЗНАЕМ ЗА ТОВА- А ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ИМА ЧАСТНА АРМИЯ- ПАК НЕ ЗНАЯТ , ЗНАЧИ НЕ ЧУЛИ, НЕ ВИДЯЛИ....И БОЙ В ТВ СТУДИОТО ЗА ДОНБАС- И ТАМ НЯМАЛО ПРИСЪСТВИЕ И ДО ДНЕС СЕ ЧУДЯТ КАК ТАКА И ЗАЩО ИМА ЕМБАРГО- ТЕ КРАВАРИТЕ СА ВИНОВНИ- ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ- ГОВОРЯ ЗА ТИЯ ДЕТО ПИШАТ НАД 100 ПОСТА И МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО АКО ФИЛИШ НЯКОГО СТРАСТНО И НАПОИТЕЛНО ЗАЩО МРАЗИШ ПАК ТАКА СТРАСТНО БЪЛГАРИЯ- НИЕ СМЕ ДОБРИ, САМО ДЕТО СМЕ РАЗРЕШИЛИ МНОГО ДА НИ ОБИЧАТ,И СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ТАЯ ЛЮБОВ.

197

Анонимен

преди 6 години

На снимката тримата главни подсъдими в Хага за военни престъпления и престъпления срещу човечеството.

196

гражданин

преди 6 години

До АнонименА какво ще победи?!

195

сони

преди 6 години

Путин вкара Русия отново във филм на ужасите.Нещастна страна...Изолация, санкции, техн. изоставане, плащане на ***, ограбване на националното богатство,агресия срещу близки и далечни държави с военни и хибридни средства. Най си патим ние-Троянското магаре на Русия в ЕС. освен това плащаме "данък Русия" всяка година в размер няколко милиарда евро. "Преходът" в България е по модела на този в Русия.Държавните ни органи нехаят, руските агенти у нас са си разпасали пояса и ДАНС и мвр блеят.

194

Анонимен

преди 6 години

СЕДНАЛИ ДА ПИТАТ ЕВРЕЙЧЕ ВЕЛЕ И ЕЛЧЕТО КЪДЕ БИЛИ ТЕЛАТА НА УБИТИТЕ РУСКИ НАЕМНИЦИ ,АМИ ЩЕ ГИ СВЕТНА КЪДЕ СА -В МОРГАТА,-КЪДЕТО СА И ТЕЛАТА НА ИЗТРЕПАНИТЕ ОТ РУСКАТА И СИРИЙСКА АВИАЦИЯ АМЕРИКАНСКИ И Ч*ФУТСКИ ИНСТРУКТОРИ НА ТЕРОРИСТИТЕ ,КОИТО БЯХА ИЗПЪРЖЕНИ В ИЗТОЧНА ГУТА.

193

Анонимен

преди 6 години

До РушкофенчетаЕ как ще се запишат във Вагнер нали ще ги очистят още в първия бой с американците и после няма да има кой да пише по форумите колко е велика Русия. Това е прекалено много което искаш от тях. Те дyпе дават за величието на Русия.