120

Dublin

преди 6 години

Zatova i zaplatite na KOMPRADORITE sa golemi...te sa SLOZENI da ni upravliavat i IZTOCVAT...Malko poproceti...,ogramoti se..., v 21 vek ziveem

119

Dublin

преди 6 години

До Анонимен 126Разбирам, ако са ценни финансови съветници, който успяват, да изкарат по стотина милиона отгоре за държавата ...Neznam, dali ste razbia detskoto v teb..., ako ti kaza, ce VSICKI Centralni Banki/s izkliucenie na tezi v Kuba, Iran i Severna Koreia/ sa CASTNI institucii, PODCINENI na Rotshildovata Bank of International Statements sus sedaliste v Bazel...A ti si mislis, ce kato sa lepnali BULGARIA na tabelkata otpred, ste zastitavat interesite na DURZAVATA...Zatova i KOMPRADORITE

118

Йордан

преди 6 години

Егати каринката- калинка на герб?!какво ще надзирава ,с колко очи за тази заплатка?

117

никаквец

преди 6 години

Да попитам Вие знаете ли какви заплати и бонуси взимат в Аставис , да не припаднете?

116

1

преди 6 години

В сайта на КФН пише, че Ралица Агайн е избрана за зам.-шефка за пръв път през 2009 г. Родена е 1976 г. Браво, доста млада шефка, а преди това (2001 г.) депутатка - младичка, младичка. Където и да ида на интервю ми опяват за опит, е, явно "нашите" кадри са го натрупали от люлката още.

115

Анонимен

преди 6 години

Много локуми тези комунисти,пардон-герберасти!За това след години в хубавата ни родина,преустроена по руски тертип на кочинa ще останат само чиновници, милиционери,бандити, *** и за съжаление пенсионерите, на които античовешкия комунизъм отне всичко!

114

нгел нгел

преди 6 години

На българите им трябва изкуствен интелект за да им каже,че платената цена за живота на Б.Б.след излизане от властта е цената на цяла една балканска култура,вече изчезнала в историята на бъдещето/окло 2040г./!И какво от това,че знаят,след като няма как да го свържат интелектуално на ниво:"Във властта на всяка цена,иначе просто няма за всички!"

113

Анонимен

преди 6 години

Народиха се търтеи много,повече от работните пчелички,докога ли ще ги храним ???

112

Роб

преди 6 години

Задача за *** (българският народ) Аз например получавам 800 лв заплата тя получава 12000 лв. Колко е средната заплата и защо се оплакваме.....

111

Анонимен

преди 6 години

26 минимални заплати !!!! В САЩ, подобна разлика я взима само президента ?!?Тук, те взимат и над президент и над премиер ! Разбирам, ако са ценни финансови съветници, който успяват, да изкарат по стотина милиона отгоре за държавата ... Ама те такова ли са ?

110

Горан

преди 6 години

Абе, щом може да взимаш толкова пари за да не работиш... какво да кажа? Наистина няма такава държава!

109

анонимен

преди 6 години

каринка-калинка, само да питам чия ли дъщеря е

108

Анонимен

преди 6 години

Да им приседнат!

107

Танас

преди 6 години

Е наистина няма такава държава.

106

нашите пари!

преди 6 години

КФН получава заплати от частния сектор? Частния сектор откого взема тия пари? От джоба си ли ги дава?Това са парите на бедните работещи хора.А пари за болните и хората с увреждания няма нали?Изкарайте ги всички дето са със заплати над 7 хиляди!Да видим какво работят и защо получават толкова много.240-те са ни ясни. На тях им подаряват всеки месец по 3500лв. за нищо.

105

Анонимен

преди 6 години

Абсурдна държава! Как си ги гласувате тези заплати, при положение, че един хирург получава заплата 6 пъти по-ниска от гореспомената на г-жа Караиванова, един пенсионер получава средна пенсия от 300 лева и въпреки това "заблудения български народ" продължава да гласува за тези обирджии! Разстрел за тях!

104

сминдух енд чесън

преди 6 години

Да не се чудите защо гаранционния фонд по гражданската отговорност се увеличава почти двойно

103

@

преди 6 години

Tова е перверзно и нагло.В най-бедната страна в ЕС държавен чиновник да взима над 6 евро месечно заплата.

102

КФН

преди 6 години

Тази е поредната герберка назначена на този пост. Тя е човек на Горанов-преместиха я от минестерствот на финансите (мисля, че му беше заместничка).Истерична жена, която непрекъснато ходи в командировки и юрка служителите си.Това е да си близък с мутрите.

101

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно безобразие!!! Некадърните държавни чиновници взимат повече пари от шефовете на фирми в реалния сектор! Ама в частния бизнес трябва да ги изкараш, не е лесничко, като да се смуче от държавния бюджет. За пенсионерите с по 200лв. пенсия и 40 годишен стаж въобще не ми се отваря дума. Горките хора, обрани от самозабравили се бюрократи и мафиоти.