37

Анонимен

преди 6 години

Чудесно е, че има политическа криза в Германия. Така Европа може да се концентрира върху други проблеми при отсъствието на главният проблем "Меркел".

36

Анонимен

преди 6 години

Докато всичко в ЕС и Германия вървеше по мед и масло на Меркел и беше добре, но когато се появиха съществени проблеми тя не ги реши, а ги задълбочи в случай с "мигрантите" .

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ баба Мрекел , както *** е готова на всичко за да е на властТоже дмАкратичнА избраньй Путинк@. В Русия тегне още сенките на Сталин и Троцки!Как възможно толкова да изкривявате изтината?Няма спор къде демокрацията е по голяма и какви условия се създават за ибрателите и за кандидатие.Едните правят хиляди проучвания, допитвания и преговори, а другите разтрелват показно своите опоненти.Защо не откриха убиеца на Немцов,а предизборният атентатор в Санкт Петербург го откриха за ден

34

Анонимен

преди 6 години

Докато тук ни занимават с немцойчетата едни други ни готвят за децата ни в училищата изненада! ДЪРЖАВАТА ПРАЩА *** В УЧИЛИЩАТА ЩЕ ОБЛЪЧВАТ ДЕЦАТА ЗА СТЕРЕОТИПА НА ПОЛА! КАК ВИ СЕ СТРУВА ТАЗИ ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА? ИСКАТЕ ЛИ ДЕЦАТА ВИ ДА СА ТРИПОЛОВИ?

33

BG-Гражданин

преди 6 години

Споко бре товарищи, така е в Германия и Европа, бъдещето на политиците тук винаги е несигурно, те идват и си отиват с избори, после на тяхно място ще дойдат други и пак ще си отидат, важното е Германия, както и другите европейски държави, да продължат развитието си в демократично, социално, икономическо и всякакво друго отношение. Еднолични лидери с неограничена власт има само в раССия и Северна Корея, както и в банановите и кокаиновите републики, където управляват диктатори и племенни вождове

32

шоп

преди 6 години

след неуспешния опит да се състави т.нар "коалиция Ямайка",------------------------Да пробва с коалиция Джамахирайка, няма начин да не успее

31

Минко 47 г. ерген

преди 6 години

Продавам козе сирене.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Да ама са с пакистански кмет и в големите градове англичаните са малцинство не са цъфнали и те.

29

мухахах

преди 6 години

Мууууууууууухахах! Германия се "сривала"!!! Ххахахах! Абе сериозно ли бе, тролчета??? Стига бре, стига с тези т ъ п и опорни точки! "срива се" подредена и чиста Германия с 2300 евро средна заплата, с всичките му социални придобивки, с перфектното здравеопазване.............Ххахахахахахахахахахахахахахаххах! А в руската *** всичко е цвета и рози, нали блядчета??? Ххахахахахахахахахх!

28

Анонимен

преди 6 години

Нищо добро не чака Германия с комсомолката Меркел и социалистическия калпазанин Шулц.

27

Анонимен

преди 6 години

Добре че поне англичаните се спасиха. Най-интелигентните, но и най-добри хора се оказаха.

26

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Предлагам за пореден път ние българите да помогнем на братския германски народ - да им изпратим за премиер нашата крадлива Тиква, а изборите да им организира Цвинокио Шестапартаментников!!! Тогава ще видят какво означава просперитет и растеж на икономиката....ха-ха-ха!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Меркел ,Шулц и Суджука.

24

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да си назначи генерал губернатор в Германия иначе се забавя икономиката.

23

ГЕРБераст-помияр

преди 6 години

Меркелица е пътник, както и нашия шебек - Бай СУДЖУК!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

22

Анонимен

преди 6 години

Вундабааааа...

21

до 18

преди 6 години

До До 16Само изтръцкан *** като тебе може да говори за "сриване" е Германия. Ехооооооооо, бил ли там??? Сега аз да ти кажа: ако вземат жителите на едно немско село и ги преселят в едно руско.........в рамките на 24 часа е се самоубият всичките.

20

Анонимен

преди 6 години

Политическата криза в Германия е като манна небесна за Европа. Дай Боже никога да не свършва.

19

Анонимен

преди 6 години

бабата я шутираха

18

До 16

преди 6 години

Да няма правителство една държава от лятото - не помня вече 3 или 4 месеца какво е? Това ако не е сриване не знам на кое му викат. Самият факт, че притича да реве на рамото на Борисов какво говори? Просто няма вече на кое рамо да реве.