9

Анонимен

преди 6 години

Довечера ще гледаме истинският женски дуел. Вчера единият дуелист постъпи мъжки.

8

Анонимен

преди 6 години

Елена трябваше да я опука на тая, а не да и дава победата.

7

Анонимен

преди 6 години

Дарина имаше 3 дуела от които 2 спечелени.А кифлето искаше мама Дари да си ходи,ако беше излязла с нея на дуел щеше да я прати бързо в Стара Загора защото се видя колко е "силна" Валерия,но само в гъзурченето по бански на припек,пушенето на цигари и лигавенето с мачо-***.дарина по заслужаваше да е на финал а не мързеланата глезана.Докато Вили се разви като се отдалечи от двамата си "приятели"доказа се и в кухнята и на дуелите,Валерия се доказа само лиготенето. Дано Вили смачка на дуела алекСА

6

...

преди 6 години

Епа без да искам гледах ака наречената "битка"! И ми се струва, че точно на тази и подариха победата! Не знам дали поради режисьорски прищевки или пък продуцентите са дали едно рамо! Но точно тая "битка" си беше некак си просто за да покажат нещо!

5

Анонимен

преди 6 години

До the Ghostкифлите са иван и андрей

4

Анонимен

преди 6 години

Старозагорската кифла и гЕрманския тутманик напълно се заслужават взаймно ако имат поне малко съвест ще се скрият в миша дупка.На цяла България омръзна турскоиндийската им лигава сапунка"Гони ме,хвани ме,пусни ме".Елена от която алекСА Червиов три месеца пази китайското бентли им натри носовете като в дуела подари "победата" на старозагорката и така излиза поне с малко достойнство от играта защото има ум и разбра, че никой няма да гласува за нея на финал.Но кифлата и тутманика и това нямат.

3

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли защо почти всички участници напълняха? Нали там е уж лишение ала бала, а се закръглиха и надуха бузки.

2

анонимен

преди 6 години

***=====или стига сте пьлнили гушите на опосумите не се занимаваитес простотии

1

Flow

преди 6 години

Не заслужава са е финалистка Иван и Андрей се изложиха с тия къде ги допуснаха до финал особено това момиче