76

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЦАРЯ НЕ ПОЗНАВА ДОБРЕ БЪЛГАРИТЕ И ЗАТОВА ПОМИСЛИ ,ЧЕ ЗА 800 ДНИ НЕЩАТА ЩЕ ТРЪГНАТ НАПРЕД ! ПРОСТО ПОМИСЛИ ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА КАТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА И СКОРО ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ , НО УВИ СГРЕШИ В ПРЕЦЕНКАТА СИ ! БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ ДОРИ И ЗА 800 ГОДИНИ - ГАРАНТИРАНО ОТ *** ,КОЙТО МНОГО ДОБРЕ ПОЗНАВА БЪЛГАРИТЕ !ЧИПЪТ НА БЪЛГАРИТЕ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ ,АКО ИСКАТ ДА СТАНАТ НОРМАЛНИ ХОРА !

75

Анонимен

преди 6 години

Необразован ***!

74

69-ти до 74-ти

преди 6 години

Именно - европейското възпитание изключва употребата на обидни думи, още повечекъм по-възрастните хора.

73

брех

преди 6 години

Този за 800 дни ожени дъщерята и прилапа държавните имоти. Това беше.Сега явно някой иска да го ексхумира на политическата сцена, ама не сме забравили!

72

Отговор

преди 6 години

До Терсенето 72 Дойде демокрацията и си викам: Няма страшно ,имам 100 дкр.земя и 6 мотики.Ама се указа че съм се излъгал. А ти виж твоя АК- 47 дали е с права цев? Да не направиш някой сакатлък?

71

Келеш

преди 6 години

Царя е много прав, че трябва да си сменим чипчето (манталитета). Когато обществото си смени сегашния манталитет, тогава искайте и очаквайте нещо по-добро.

70

Анонимен

преди 6 години

Ти душа не си имал, нагъл лъжец и крадец !!!

69

Aha

преди 6 години

Господата които казват че по време на неговото управление се е живяло най- добре през демикрацията да се чукнат в тиквите и да се сетят че тогава се браха плодовете от предишното управление. Благоденствие не се постига за ден и два. Нооо тогава беше моментът да се спрат приватизациите (губещите дружества вече бяха във фалит и с разпродадено имущество). А този индивид си е просто един отцепредател и изменник.

68

Анонимен

преди 6 години

На *** народ няма угодия.

67

Krom

преди 6 години

До Анонимен 69 - твоя идол български не можа да научи, ти го въздигна в култ. Това за труда и новаторското мислене вероятно в Монте Карло на рулетката го е научил дъртия пиян.дурник. Що не се ... такова, с пистолета, нали си знаеш.

66

Мнение

преди 6 години

Я стига, добро ни е царчето.

65

Krom

преди 6 години

Тоя шут продължава да говори неясно като Китайски мъдрец, но без мъдростта му. Твое Високо Неуважавано Величество, ти излъга възрастните хора, които виждаха в теб светлина и утеха. Всичко друго да ти се прости, но това ... едва ли. Да, един комунистически наследник врътна един външен дълг срещу едни комисионни, едни хора направихте едни милиони и така ... та 800 дни. Ти въобще не бива да изпълзяваш от дупката, дърт ... тр...стит.

64

Тези са

преди 6 години

Крадливо семейство, проклятие за България от поколения.

63

Анонимен

преди 6 години

Да живее Царят на българите! Да живее Търновската конституция!Симеон II направи много - НАТО, ЕС.Е, мразят го русофилите за това и защото има европейско възпитание.Опита да обясни на нашенеца, че само с труд и новаторско мислене ще може да тръгне нагоре, но бързо разбра за 80-те процента и се отчая ...

62

Андрешко

преди 6 години

Не се сърдете на "царя" за 800-те дни. Вие неправилно сте го разбрали,той е казал,че за толкова дни ще се оправи,ще си реституира имотите и ще си върне двойно повече гори.

61

Анонимен

преди 6 години

Тази Демагогия излага преди всичко европейците и е повод да се отнасяме към тях с пренебрежение .

60

Анонимен

преди 6 години

Ако не за 800 за 1000 дни е..ахте мамата на държавата. Направихте болниците търговски дружества, приватизирахте електроразпределителните мрежи, скапахте тотално БДЖ, като набутахте автобусните лобита, изпооткраднахте земята по черноморието (хотелите на Милен Велчев и др.), курортите Банско и Боровец, да не забравяме земята и другите имоти на самият той "Царя" и куп други золуми.. И ВИЧКО ТОВА само за 1000 дни - страхотна успеваемост, не може да му се отрече *** Мадритското пиянде.

59

Анонимен

преди 6 години

не 1000, а илядо илядинема такъв бандитин

58

М, да ...

преди 6 години

ще е първо и последно------------------------т.с провал, излагация! Продължение няма да има! :))

57

OMG_Lucker

преди 6 години

Господин дедо цар! Това че трябвало българите са си сменят чипа не го говорят всички! Не, не, неее! Говорят го хората, около един човек, който ТИ вкара в политиката, който тогава се разхождаше с един черен кожен шлифер. Единственото, което българите трябва да си сменим са политиците и менижърите/ олигарсите, после нещата ще се наредят.Още нещо: чакаха те за спасител, а ти дойде да си вземеш и надвземеш земите и горите.