144

Ян

преди 6 години

Убеден съм, че ако в бъдеще Григор загуби и се срине в класацията/не му го желая/, същите тези, които сега го славят и на негов гръб се пишат големи патриоти, утре ще го охулят. Знаем си манталитета. "Осанна!"/"Разпни го!"

143

до 681

преди 6 години

Нищо няма да внесе, това не са олимпийски игри, до тук само губим ама някои не го разбират!

142

Малко асимилирайте

преди 6 години

Да каже колко пари му е дала държавата за подготовка! И това не са международни състезания а частни и всичко отива в неговия джоб! Тука не говорим,че България го изпраща и се състезава за нея, това са съвсем друг вид игри ( за тези които скачат от радост)!

141

Анонимен

преди 6 години

Хора, не може да си представите какви злобари сте, всички плюещи. Зависта е присъща на комплексарите и безличните душички които само лаят. Браво на момчето което за разлика от вас е постигнал всичко сам с много труд и кураж. Евала Григор, продължавай все така!!! Успешните и кадърни хора те уважават

140

Анонимен

преди 6 години

А защо не постигна нищо на Олипиадата в Рио,2016г. ?Отиде изигра един мач и остави гимнастичките да ни отсрамват пред света.

139

smej

преди 6 години

Да се гордеем само с голите с гъ..ве. Всичко друго е бошлаф. А, и чифте пищови има на тях.

138

681

преди 6 години

Да бе! Сега като внесе данък от спечеленото България ще живне! Или пак нещо греша?

137

9

преди 6 години

До миналата година не идваше да играе в Бг на турнири, сега мислел за България, тешкар.

136

2 Гиги Митрата

преди 6 години

по-долу, и най отговорно го пиша точките 2 и 3 ме накараха да ги напиша насила. кой ме е накарал е неправилен въпрос . правилният е кои.нооо, точка 1). зад тази точка и зад никоъ дргъ неозаставам ами даже подкрепям без да знам къф е тоъ термин и удар ф тенизъ Данацайшън Монаконшън, тва да не е удар некакъф дето удря удари по ударените от удар Ъ?

135

Анонимен

преди 6 години

Особена гордост у мен като българин предизвика лъвската борба на Григор на тенис корта по време на олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г.Не бях виждал такава борба в името на родината!

134

Станимир

преди 6 години

И като се гордеете какво в живота ви се променя към по-добро...ей така, гордеете си се просто...хаха, няма лошо, само не карайте и другите да се "гордеят" заедно с вас...

133

Анонимен

преди 6 години

Кирилицата е българска, българите са спасили българскити евреи и Григор е трети във света. Факти с които всеки българин може да се гордее.

132

Станимир

преди 6 години

До АнонименКъде някой е казал, че вижда нещо лошо в това?

131

Анонимен

преди 6 години

Успехът на всеки честно успял българин ме радва искрено. Какво лошо виждат в това черногледците?

130

Гиго Митреф

преди 6 години

1) Плащам си данъците в с Марчаево а не както тука с основание пишат в Монако2) Пия хапчета за каквото ми е предписала Др Шарапаткова , а не както тука пишат че на сила Мара ми е налива през една дупка направо в стомаха3) Не е верно че не съм играл в мъжки отбор за купа Дрейфус, за Дейви, бе за Дейвис не съм играл

129

Отговор

преди 6 години

До Дръндер 141 Кви пари за Дръндера от Русия бе? Този си е пустиняк по рождение и без пари.

128

чуй

преди 6 години

Слушайте Волгин по БНР" Хоризонт" СЕГА !!!

127

Анонимен

преди 6 години

И ний сме дали нещо на света.

126

Анонимен

преди 6 години

Браво на нашето момче. Григор е моята гордост! Горд съм че в България се раждат и такива хора. Това което е направил за България е грандиозно. Тези, които не могат да разберат това, са нещастници.

125

туф

преди 6 години

До do 74Е, защо не дарява? А, един ден, може би, някога, а не сега.