12

Анонимен

преди 6 години

Ами след като въпросните видеокадри ще се използват само от МВР, логично е държавата да развърже кесията за черните кутии. НО осигуряването на колани в автобусите ИЛИ автобуси с колани трябва да се поеме от превозвачите. След като всички смятат да доказват колко са загрижени за нас пътниците, значи ще се бръкнат. И не си въобразявайте, че ще ме таксувате с такса "колан" или по-висока цена за билет за екстра "черна кутия" като плажните мутри за чадърите.

11

Анонимен

преди 6 години

Бойко да не гледа коланите а купените книжки и подкупните му подчинени.Всички са в играта и после се събират да реват на чужди гробища по голямо лицемери от политиците ни няма.

10

nemeca

преди 6 години

Колани, регистратори, трънки и глогинки. Абе господа умници, тя причината за катастрофата е ясна, както повечето или неправилно изпреварване или пренишена скорост или и двете. Кога ще се наказват шофьори джигити?

9

Анонимен

преди 6 години

Колани има навсякъде това нее нито за колан нито за без колан казахме го от лошо и сухо време има разлика но друг е въпроса какво се спазва щото зарад мамините страдат мамините единия обещал другия другия друг и оня приказвал каквото муе воля а не мислил път е сега след тия случаи тия ще се замислят зарад тия щото иначе токувиж сме видели какво ли не бог да прости хорицата атия да мислят с главите а не с петите

8

Анонимен

преди 6 години

Най-после нещо се прави за хората, по две черни кутии трябват ако едната не сработи втората ще сработи браво, така по-лесно ще преброим труповете. Черни кутии трябат на народа

7

Анонимен

преди 6 години

Един регистратор е м/у 120 и 200 лв.

6

7

преди 6 години

Пари от държавата?!Нееее,уважаеми господа,купувайте си нови автобуси,те са оборудвани с всичко,а не таратайки на 30години!

5

бедни и богати

преди 6 години

Абе какви пари за колани,,, всеки автобус има колан. Въпрос на фирмата е да задължи шофьорите да следят дали се носи. И да в Англия ако нямаш колан (не си го сложил) шофьорът отказва да тръгне. Не е всичко пари драга моя...

4

GD

преди 6 години

Ха! И пари искат! Купуват най-смотаните евтинджос автобуси, няма никакво нормално обслужване, че и пари искат за да си подобрят работата.Заради тяхното лоби десетилетия наред се затрива железницата, а сега реват, че трябвало да се бръкнат... смешковци.Като не могат да предлагат качествена услуга да заминават за Африка - там няма да им правят проблеми.

3

Анонимен

преди 6 години

Пари нема, ще карате на 50 год тарайки, но се радвайте че имате колан и черна кутия. Tеглете заеми бе, тия банки за какво са комунизма свърши и е вече забранен също може да си вратнете един гей-парад.

2

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми, вие сте пътници! Затегнете коланите, защото излитаме! Пилотът на автобуса ви желае приятно летене!

1

Превозвачи

преди 6 години

Отпочинали и добре заплатени шофьори- НЕ.