40

Го4о

преди 6 години

Най-лошото е, че БСП все още не може да разбере, че председателството не е на ГЕРБ, а е на цяла България, а когато работиш СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ - никога няма да получиш подкрепа от младите и трезво-мислещи ХОРА!

39

билета за симитли

преди 6 години

малко челцемалка брадичазанчително разстояние м/у ушетататия РАЗ мислият, Два пъти говорят и за тва са нервни и наци.сигурни

38

и он ще промълви

преди 6 години

как никой невидя че Кьорафчеф оди нощем да слага китки из гробовете на фаши.стите

37

главното е главата

преди 6 години

Цветанов:Главчев е жертва на системния подход на опозицията в последните няколко месеца.Не е много лесно да председателстваш, когато има някой, който създава дрязги и се мъчи всячески да прави провокация.Тук е голямата емоция, по-специално Корнелия Нинова, защото тя се възприемаше като бъдещия министър-председател.тоя улЪф ли е или улЪвиьо е тоя?

36

Срам за ГЕРБ

преди 6 години

Главчо трябваше да бъде изгонен от Парламента, защото грубо смачка демокрацията. Само диктаторски режими гонят опозицията от Парламента, просто защото не им е приятно да слушат чуждо мнение. ГЕРБ показаха истинското си лице на авторитарна полумафиотска организация. Такава издънка не е правена в Парламента след 89-та.

35

анонимен

преди 6 години

в герб няма хора с достоинство цачева главанашки д добревв името на кокала ще се влачат ама ще седят и блеят

34

кво да прай човека

преди 6 години

И той тъща храни!

33

Анонимен

преди 6 години

НЯМАШЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, НО СЛЕД КАТО КОРНЕЛИЕ КАЗА, ЧЕ НАПУСКАТ ЗАЛАТА, А ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ ИДВА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА ГОВОРИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪЛРАНИЕ, ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ЛОША АТЕСТАЦИЯ ЗА БОКО АКО ТОЙ ГОВОРИ ПРЕД ПРАЗНА ЗАЛА БЕЗ ОПОЗИЦИЯ.

32

сурвакарче

преди 6 години

Отстреляха го. Поредния отстрелян. Кой ли ще е следващият? Мисля, че ще е Цветанов. Той още в началото на миналия мандат не можа да докаже едни 200 хиляди, след това също има за какво да го отстрелят. И понеже Бойко няма да смее да го прежали, ще се окаже в крайна сметка, че са отстреляли самия Бойко. С един куршум два заека. Много ми се иска Борисов да отговори на въпроса защо се вдигнаха цените на всичко с 25 процента. Дали е повдигане на стандарта на живот или е инфлация и нова мизерия.

31

Анонимен

преди 6 години

Къде ще иде Главчо?! Ще седи в парламента и ще паразитира на народния гръб!

30

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че ще остане дупетат къде ще намери такъв рахат и заплата? Без нищо правене да взимаш над 3 000 лв. да се возиш на мержан да ти плащат разноските да те обличат у косКюм ехееееее кой е като него? Лежиш пърд.ш и се.еш!

29

@

преди 6 години

В Понеделник ще изнася лекция в УНСС???---------------------------------------------------Леле... Каква е темата?Как се върти бухалка, амфетамини и суджук, асфалт и стиропор?Чиста диктатура сме си като преди. Разликата е че можем да пътуваме и има много бедни и много богати.Виждали ли сте кортежа Му от бронирани автомобили?Така наречения "Бай Тошо" го возеха с един избушен мерцедес и една полицейска кола. Сега цялата суджук шайка е с бронирани коли от НСО и преторианци да ги пазят.

28

До 29

преди 6 години

Няма да е като в Лондон.Тук няма да посмеят да му се подиграват,защото още на следващия ден ще им намерят цаката.Даже и младите се превърнаха в шушумиги,така че,не очаквайте чудеса.

27

Анонимен

преди 6 години

Френсис Бейкън някога го е казал, човек може толкова колкото знае. Я да видим Караянчева, дето рече, че Ханой е столица на Пекин, Главчо си го знаем, безгласен ***, да слуша и му се подхвърля. А Цецо Цървула, а Сикаджията, те общо ско имат 5 прочетени книги, пак добре. От 9 години Суджука шета по света, не седна един Английски да научи. Като дойде някой и му говори, гледа, гледа, аха да проговори. В Понеделник ще изнася лекция в УНСС??? Ако има свободен достъп, ще е като в Лондон, подигравки.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Е как да няма принос БСП и ГЕп са двете течения на БКП!

25

Главчо

преди 6 години

Кот каже Бацко !

24

Паметлив

преди 6 години

До Анонимен"Не щеш Главчо,на ти Цвета"Е па верно-она е ку*ка заядлива!Ама се е разнообразие,де.

23

Анонимен

преди 6 години

Прав е Цветанов, БКП може и да има някакъв принос, но БСП прави само икономически катастрофи.

22

Анонимен

преди 6 години

Главчев бил жертва.Да,жертва е на собственото си малодушие и страх да не бъде отлюспен от хранилката.Затова е готов да изпълнява всички заповеди на вожда,което поражда само съжаления към липсата на характер и мъжко поведение,обидно за един народен представител и още по-обидно за един председател на НС.

21

Анонимен

преди 6 години

Пълен цирк преди имаше пак с един друг депутат на който уж се води некаквно дело оставка = остана, сега пак остава .Май при ГЕП .. оставките става = остана.