73

Анонимен

преди 6 години

Десет години ЕС, десет години ГЕРБ , десет години СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ унищожи БЪЛГАРИЯ , а последните шест месеца скандал след скандал !! Герберасчета нямате ли срам ?????

72

Доктора-редник

преди 6 години

Нещо май не разбрах. Този доктор ли е или офицер ? Не съм чувал за професор-офицер досега. Виж пожарникар-генерал - да, но професор-офицер - не . Или министЕрчето нещо се е объркало ? А то какъв ли чин има ?

71

кво стаа

преди 6 години

Дай боже всекиму да опетнят името с милион, че и горница!Ами кметицата-даскалицата, ами зам кметчетата и архитектчетата и те ли са толкова морални, ами кръглоглавчо с честните сини очи дето си пие кафенцето със шишито, ами госпожа квадратни *** с чантите за по 5бона,ами великия строител на инженеверни съоръжения, а бе май сите сте за у кауша! Хайде извършете го най-после този морален АКТ!Дали ще дойде това време?

70

реалист

преди 6 години

Бойко, преди изборите казваше,че си си научил урока и знаеш какво иска народа, ама май не е така, защото нарока не иска суджук, а правосъдие. Но не ГЕРБерско, а истинско.

69

Анонимен

преди 6 години

Хехеххееее. Като направят проверка заключението ще е ,че няма нарушение на закона. Защото дъщерята на Генерала живее с този спечелилия и има дете от него ,но нямат сключен брак. Така ,че всичко е наред .Гепилия милионите ще си ги харчи ,а ние ще пишем тук и ще се чудим защо сме най-бедната страна в света пък имаме най-големия брой милионери

68

П.Петров

преди 6 години

До ЦиникХайде стига са ни "оправяли" "спасители", че вече не можем да седнем спокойно от "оправяне" !!!Този тип мислене е глупаво!Трябват инвестиции, за да дойдат трябва законност, нулева корупция, работеща държавна администрация, полиция, независима съдебна система и качествено образование!Присъстващите в парламента не са решение на проблема, а самият проблем!!!Има две реални алтернативи "Да България" и ДСБ, защото само те са демонстрирали принципност и желание да се заемат с проблема.

67

9

преди 6 години

Цялата история според мен е верна, но може би Бойко борисов не е знаел за нея, и затова и идва оставката. лошо е да се лъже в ефир. Ако беше морален човек, щеше да си мълчи и да си подаде оставката преди репортажа на БТВ.

66

Spooky

преди 6 години

Вие не сте виновни,виновните сме ние.Досега трябваше да сме ви изринали от топлите ви местенца,или най-малкото да сме ви погнали с тоягите.То е ясно,че институциите няма да си свършат работата,защото те работят за тях.Ние обаче трябваше да сме ви подпалили килимчето под краката,за да започнете да усещане поне малко дискомфорт.От нас зависи всичко,а народа гледа о.вчедушно,пие си ракийката и го мързи и да п.ръдне.

65

Пабло Ескобар

преди 6 години

Ако наистина фирмата е на зетя, думите '' чест '' и '' опетнено'' нямат място. Ако е лъжа може да бъде опровергано лесно и без оставка. Оставам с впечтлението обаче, че изнесеното е истина.

64

Анонимен

преди 6 години

***, на дядо ти от мандрите колко сирене задигнаха тея гадни комунисти-партизани?

63

\

преди 6 години

ами то повечето "частен" бизнес в бг е всъщност от "държавни" пари

62

Анонимен

преди 6 години

Викаш, ако не е великия крал Суджук, кой ще ви управлява? А плебеи? Кой друг е толкова крал, колкото крал Суджук? Не, няма по-достоен от нашия любим пожарникар! Да живей капитализма и да живей крал Суджук (и искам да отбележа, че е крал от много места, но не в барал мандрите!)

61

Зетко

преди 6 години

До НеаЗет като мед ...

60

9689

преди 6 години

Този крадец наистина е много нахален.

59

Циник до бай Тошо

преди 6 години

Браво! Един смислен коментар.Да приемем хипотетично , че ГЕРБ се махнат - кои ще си изберете?ДПС...БСП...АТАКА...ПАТРИОТИ....НДСВ...ГЕРГЬОВДЕН...МАРЕШКИ....БАРЕКОВ КОИ!?КОИ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ?

58

Бай Тошо

преди 6 години

Не стават, факт. Обаче като гледам алтернативата на тия - БСП и ДПС, и Терминал 1 и 2 зоват силно да се махаме. Обречение сме

57

Неа

преди 6 години

Ей зет на министър да си на тез времена

56

Анонимен

преди 6 години

много е нисък прага за морал на министрите, гледам Горанов как мисли, този пък мисли, че името му няма да бъде опетнено. И закона е спазен, казаха изготвящите антикорупционния.

55

Анонимен

преди 6 години

Много искам да съм министър или депутат, но не мога да крада! Един колега го приеха веднага след първата шашма...

54

Анонимен

преди 6 години

Мъка за ортопедите....имам притеснения да не получат травматичен шок че много пари се дават за пирони , изкуствени стави и пр.