63

Анонимен

преди 6 години

Много мекушави властите в Мадрид. Защо не им спретнат един възродителен процес на каталуняците?

62

Анонимен

преди 6 години

Браво Пучдемон. Не позволявай мързеливи те Кастилия, *** на маври да ограбват Родината ти.

61

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон бърка демокрацията с анархия и своеволия с: 1) агитирането и провеждането на предварително забранения официално референдум; 2) използва нелигитимен резултат от незаконен и противоконституционен референдум; 3) дори и да приемем, че всичко е законно и със ,,за" са гласували всички имащи право на глас в автономната област, се провеждат избори и се иска мнението на 47млн.Испания, т.е. следват се процедурите, предвидени в закона

60

ььь

преди 6 години

До Анонимен 75Сори той вече го ......на Пучдемончо.

59

???

преди 6 години

Като го гледам тоя се сещам че трябва да се подстрижа.

58

???

преди 6 години

Тук някоихора хал хабер си нямат от Крим...Крим е анексиран от Руската империя след Кючук-Кайнарджийския мирен договор от 1774г.През 1921 г. е създадена Кримска автономна република в състава на РСФСР.А през 1954г. е подарен на Украйна...т.е. Крим си е бил руски след 1774 г.Просто руснаците си отмениха постановлението на Хрушчов от 1954г.

57

Анонимен

преди 6 години

Испания е суверенна държава. Сама си решава вътрешната политика. Какво се бъркат някои пишещи тук.

56

Анонимен

преди 6 години

До 65 От какво да не се отказват каталунците? Те повечето каталунците са против независимост.

55

???

преди 6 години

А сега ко стана Путдемончо...много добре знаеше че има чл.155 от конституцията нали...а и вашия селски парламент се е подписал под тоя член...блъфирането не мина....не смяташе че ще активират чл.155...сега и да събираш селския парламент файда йок....и ЕС не застана зад теб...и никой не призна Клатикуния....ей да *** майка му номера не мина, изтърва ***.

54

Пфууууу.....

преди 6 години

РУСКА СМРАААААД......В САЙТА!!!!

53

EEE

преди 6 години

Тоя почна да ми писва....леко прилича и на дърт ***...раст....Айде давайте му тия пари...оооппс "свобода" исках да кажа....шут в *** , аут от ЕС и Шенген и да си въвеждат там клатикунската валута и да се махат че ми надуха главата.....да *** вашта миризлива клатикуска...само вас ще слушаме из новините.

52

Анонимен

преди 6 години

Браво каталунците.Не се отказвайте.

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

50

АЛЛАХ Е ДОМУС

преди 6 години

Испанците и те избръмчаха.....

49

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ТО И "ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА"---започна със мераци и крясъци за "ДЕМОКЛАЦИЯ"....!!!!!!АМА , ЩОМ ВЛАЧАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ РУСКОТО ЗНАМЕ СЪС СЪРП-а и ЧУК-а-----ВЕЧЕ СЪМ НАЯСНО ЗА КАКВА "ДЕМОКРАЦИЯ "СТАВА ВЪПРОС!!!!!!!НЕ НАМ...НЕ НАМ.......ДРУГАРЧЕТА , РУСКИ ЛАЙ""ЧЕТА...ХА,ХА,ХАААААААААААААА

48

Анонимен

преди 6 години

Честните хора сме с народа на Каталуня.Като си спомня само кадрите на които испанските озеерели кучета биеха с палките си бременни жени и деца по улиците на най-красивия град е света Барселона.

47

Ангел

преди 6 години

Тоя за каква демокрация говори.За бога той иска да заграби територия от суверенна държава за демокрация ми говори!!!Не мога да повярвам .Ако демокрация е това което проповядва Пучдемон то тогава за искам да бъда най-големия Фашист на света!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Испанските фашисти не могат да спрат порив на каталунците към свобода и независимост.Или и тях вече ги обявите за комунисти и русофили. Крадливи герберастки суджуци, смешни сте. Крайно на ЕС и край на краденето на Евро фондове.

45

Анонимен

преди 6 години

До 5Ама той няма топки

44

Анонимен

преди 6 години

Каскетите които бяха против независимостта на Косово сега се изпумпалиха пак и горещо поддържат отцепването на Каталуния, като в същото време изобщо не залепват, че в двата случая няма нищо общо.