17

Циник до 17

преди 6 години

Точно така!

16

Анонимен

преди 6 години

Чакай да видя дали съм разбрал правилно! Масонският кирлив елит на САЩ създаде всички войни в Близкият изток и сега ние трябва да плащаме, така ли?

15

Циник до 10

преди 6 години

Хуманитарна организация в Германия (Байерн) събрала 100 000 ? и ги дарила на точно определено село в Африка - с идеята да се построи училище....след година изпратили хора - да видят как напредва строежа ..и сега - Буквално - вожда на селото имал Mercedes S класа....за училище не стигнали....та там и нашите пари!

14

Анонимен

преди 6 години

Като държава участваме в даването, поединично някои участват във вземането!

13

хаха

преди 6 години

Затова, че го хвалили за мрежата, дал половин милиард! Тоя ще ни разори, хора!

12

ужас

преди 6 години

На кой ще плащат за да спират бежанците?та те съсипаха близкия изток и Африка с преврати и революции,парите ще попаднат в терористи.

11

Анонимен

преди 6 години

Баце, задал си правилните въпроси на грешните хора! Твоите батковци, с инсталирани консултанти на Козяк знаят отговорите, а в Брюксел само им пригласят. Що не ходиш да питаш когото трябва ами се кланяш, докато онзи с кривата глава ходи да закусва всяка година на място? Като не искаш война и не знаеш кой ни е враг, защо са тези бази, дадени безплатно но дългосрочно на същите? Я стига се прави на по-безакълен отколкото си!

10

нямам думи

преди 6 години

Няколко Европейски страни нападнаха Либия убиха Кадафи който пазеше Европа от хуните,съсипаха Либия подкрепяха терористите в Сирия а сега ще плащат незнайно на кой огромни суми на вятъра!?!?

9

Анонимен

преди 6 години

Аве ти *** ли си ве, егати чудото, егати нещото невиждано бе .... Леле Няма отърване от тая мутра, докато не пукне от инфакрт ще му гледаме лоясалата мутра поне още 2 десетилетия...

8

Анонимен

преди 6 години

Ами дай ги от джоба си бе,***.

7

Анонимен

преди 6 години

аз пък не съм против ако е от неговият джоб ,но за съжаление той се изживява като царят -слънце......българите гладни ,умират като мухи от недоимък нашенеца раздава тяхните пари.....

6

Циник

преди 6 години

Наглостта, и дебелоочието у нас - не знаят граници! Преди няколко месеца безвъзмездно подарихме на племенните вождове в Сирия 3 000 000$ .... сега ще спонсорираме африканските такива - да си купят последната S - класа! И на този фон деца чакат операции...хронично болни нямат пари за животоспасяващи лекарства...но ние ще финансираме шебеците в Африка!Повръща ми се!

5

zeus

преди 6 години

Сигурен съм, че по складовете имаме достатъчно залежали муниции и оръжие да се спрат мигрантите, ще ни излезе безплатно дори.

4

ан те такааа

преди 6 години

Браво Боцка,раздаваш парички все едно си ги вадиш от задния джоб!

3

Стийв

преди 6 години

а за болниците пари няма и за пенсионерите също и за децата които се нуждаят от операция в чужбина пак няма....смях в залата

2

Данъкоплатец 2

преди 6 години

Също против!

1

Данъкоплатец

преди 6 години

Аз съм против!