58

Анонимен

преди 6 години

Земята е шест пъти по-голяма от Луната. Това на снимката изглежда ли шест пъти по голямо. И защо няма нито една звездичка?

57

Hex

преди 6 години

Не "Сателит", а Спътник ;)

56

бг смешки 2

преди 6 години

има ли нещо от което на този народ да не му разбира главата ?!!?!

55

123

преди 6 години

Направо се кефя как разните нещ*стници се дразнят на такива статии. Нормално е де, те нищо не са постигнали и нищо няма и да постигнат (и си го знаят), затова и толкова и злобеят. Заради такива смотльовци и нормалните и можещи хора бягат от България. Просто са навсякъде и са превзели всичко. Аз пък съм горд от постиженията на тези хора. Жалкото е, че не са се реализирали тук, но с толкова много комплексари наоколо, дето само гледат да те закопаят, защото си по-можещ, не е лесно.

54

Анонимен

преди 6 години

Всичко е измама, НАСА не е кацала на луната, АПОЛО не съществува, под въпрос е съществуването на този българин. Даже на моменти се съмнявам в съществуването на България.

53

Някой

преди 6 години

Днес е петък че и 13-ти и гледам лудите са във своя възход. Скептика и анонимния с пяна на уста пишат в несвяст за всичко което не им е понятно. Леко да не получите сърдечен удар преди обяд, че има още много за "опровергаване" докато залезе слънцето и ви приберат по килиите.

52

Анонимен

преди 6 години

Защо немеца не си е променил името? Иван срамно име ли е!

51

Да отбележа оче..

преди 6 години

До Анонимен 44================..видното - под тази статия цяла сюрия хейтъри са се изредили да говорят за "грешки и лъжи", но никой от тях не е посочил поне една от тях, конкретно свързана с историята на Иван Ночев.Характерно за определен вид психо.пати.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Ха-ха-ха-ха-ха.................от.кача.лка......че ако не бяха руските двигатели краварите въобще даже не могат да се качат на орбита!!!! Хи-хи-хи-хи.....Бегай, не се излагай с невежеството си!

49

скептик

преди 6 години

Има ли още наивници, които вярват в легендата за кацането на луната ?69та хората караха москвич 408 и слушаха радио с размер 1м, и тегло 15 кг.Телевизорите бяха черно бели и тежаха 50кг. Няколкото съществуващи компютри бяха спобственост на няколко правитеслтва и университети, бяха със скорост 1 мгхц и тежаха по 3 тона !!!И тези мошеници се опитват да ни убедят, че с тази допотопна техника са пратили хора на луната, където и днес с наличната техника е невъзможно да се отиде ??!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Не само от статията се вижда, ами НАИСТИНА си е така. Че ако не бяха нацистите, краварите НЯМАШЕ ДА ИМАТ И АТОМНА БОМБА! Краварите са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ В ГАЛАКТИКАТА. Крадът всичко - умове, изобретения, човешки души......това е най-подлата "нация" която въобще е съществувала. Какво искаш, държавата им е основана от престъпници, избягали от еуропката, изтребили коренното население.....Абе, ***!

47

Анонимен

преди 6 години

И Китайците ги разбиха - Луната е кафяво -кестенява .

46

Анонимен

преди 6 години

Продан Стоянов Таракчиев е български офицер, сред първите български летци и създатели на българската военна авиация. Заедно с летеца Радул Милков на 16 октомври 1912 над Одрин извършват първия боен разузнавателен полет в Европа.Силно се надявам автора да е допуснал неволна правописна грешка в изписването на фамилията Таракчиев. Отделно от това вместо да спорите кой кога пуснал първите ръчни гранати просто приемете, че е била първата българска бомбардировка.

45

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха нацистите ,нямаше да има и съветски ракети.Ако не бяха американците ,нямаше да и има съветска атомна бомба.

44

Анонимен

преди 6 години

Елкa няма елементарни познания по история, а явно няма и редактор или и той е учил до 3 клас. А още по-лошо е, че невежи хора ще прочетат горното и ще го приемат за 100% истина...

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен И с нацистите и без нацистите- НА ЛУНАТА НЕ СА КАЦАЛИ !

42

Анонимен

преди 6 години

Аре, от ония дни укропите се хвалеха, че тяхно изобретение е "полет на Луната", сега и българите в тоя кюп........А това, че НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е КАЦАЛ НА ЛУНАТА, КОЕТО СИ ГО ДОКАЗВА САМ краварски професор, това КЪДЕ ДА ГО ЗАПИШЕМ??????? Ха-ха.....на "видеото" с астронавтите, краварското знаме се вее като от вятър!!!!! ВЯТЪР НА ЛУНАТА........ХА-ХА-ХА......мдааааа, по-скоро вятъра им е в главите на тия дето им вярват!!!! Забелязвам, ВСИЧКО КОЕТО ТВЪРДЯТ краварите е на 99% ЛЪЖА! Или по-точно ФЕЙК-НЮЗ!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Една малка крачка ............една огромна лъжа !

40

Анонимен

преди 6 години

Статията е тежък псевдопатриотичен тюрлю гювеч.Грешките и измислиците са толкова много, че няма да ми стигне полето да ги опиша.Това да не ви го е прошепнал уредникът на музея в Казанлък?

39

Анонимен

преди 6 години

аз от статията разбирам, че ако не бяха нацистите, САЩ нямаше да кацнат на луната ...фон Браун не беше ли създателя на ракетите Фау1/2