66

Анонимен

преди 6 години

Това ГЕРБ си е една безпринципна далавераджийска сбирщина без никаква визия за развитието на страната,обединена само от страстта за крадене

65

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Няма причина да се извинява...

64

Анонимен

преди 6 години

Волене, кажи му да са извине бе . Цеко извини са бе , извини са.

63

Момчил

преди 6 години

Как е възможно всеки ден ГРОБ да сътворяват гаф след гаф и ние овцете да си дремем

62

Един

преди 6 години

Много се кефя,като гледам и слушам как управляващите ден през ден,ката божи ден се дънят,като мачета в дерета?!?!?!От един скандал в друг,от една издънка в друга,от една простотия в друга,коя от коя по-голяма?!?!?! То не бяха луканки,суджуци,роднински назначения,уволнения и всякакви други такива уливания?!?!?!Сега пък тоя/А.Т./или оня/В.С./ психопат?!?!?!Прав е вождът-слаб е матрялът?!?!?!

61

Бръчков

преди 6 години

Герберастите , освен гафове в политиката , какво правят ?! А крадат като за последно ...Но и в софийският затвор има футболен отбор !

60

Анонимен

преди 6 години

Нещо започнаха много да се разграничават. Всеки ден се разграничават от някого, а кой ще поеме отговорност - не се знае... И аз мога така - правя някаква тъпотия и после "Ама аз се разграничавам от себе си!"

59

Анонимен

преди 6 години

Цецо Гафа се извинява за чужди гафове. На него отдавна са му простили.

58

Анонимен

преди 6 години

Малииии, колко им се иска на герберастите да сме като Северна Корея. Един народ, една партия, един Вожд, едно радио, един всестник, една радио точка и една телевизия. Сутрин телевизията да започва с Добро утро Вожде, как спахте, нека Бог да ви благославя за Великите дела които ще сътворите за винаги верния Ви *** народ. Да прибереш този сапол Тодоров в глутницата си, говори за липсата на морал, както и, че е важно да са във властта, а народа да д///ха супата. Вожда явно е съвсем изтрещял!

57

ТОЙ БЕШЕ...

преди 6 години

ТОЙ Е НАЙ ДОБРОТО КУЧЕНЦЕ КОЕТО СЕ ПУЩА ДА ЛАЕ ГЛУПОСТИ ПО ПРЕЗИДЕНТА И БСП САМО ЗАТОВА ГО ВЗЕМАХА НО ТОДОРОВ ПРЕКАЛИ И ЦВЕТАНОВ ЗАПОЧНА ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ГО МАХНЕ КАТО ЗАПОЧНА ДА ИЗПОЛЗВА НЕГОВИТЕ" ЖУРНАЛИСТИ НОООО ЩЕ ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ САГАТА ТОДОРОВ,СПАС,БИКОВ И ОЩЕ НЯКОИ - А СИМЕОНОВ ЗАПОЧНА ДА СТАВА НЕУДОБЕН НА Б.Б.

56

Анонимен

преди 6 години

Една партия, която и да е, има авторитет или не от едно основно условие, качеството и броя на членовете й. Герберугите в основната си част са отпадъка от БКП и разни други формации, не успяли да се намърдат в парламента. Така само при вида и образовсността на Цецо Цървула, Боко Суджука, дъртата Караянчева, Гърневски, Деса ***, Тома Биков и др., а особено от миналото и настоящето на Тони Мумията се разбира, бъдеще за България с този *** няма. Само корупция, схеми за крадене и лъжи.

55

1-но промиле

преди 6 години

Двукрак суджук броди из полето и наднича над всеки дувар узрело ли е Тиквето

54

Анонимен

преди 6 години

С всяко ново НС нивото слиза до нулата и по-надолу. Помните ли след 10.11.89 какво депутати имаше, учени, професори, литературоведи, културни дейци и т.н. Днес е сбироток от полуграмотни и неграмотни слуги на подобни олигархични кръгове. А някои от слугите са толкова отвратителни и противни, като Мумията Тодоров, за които се отнася приказката, като хвърлиш камък в л---но ще се опръскаш. Такъв фекал като него рядко се ражда и като онзи бивш кмет на Пловдив, минал от БКП до ГЕРБ. Видими резултати.

53

Лустрация

преди 6 години

За да няма подобни доносници като Тодоров, се извършва лустрация на всички доносници на ДС.Не разузнавачи, а доносници, в университети, болници и т.н. Дори само номерчето е достатъчно.Иначе досиетата ще се използват за политически поръчки. Което е отвратително.Разкрийте всички досиета. Ако не, приключвайте с тази тема.Не може през годините да се действа на парче.Както и хора с кримидосиета през соца, които са крали и после се правят на репресирани от комунизма, и сега продължават да крадат

52

РВ

преди 6 години

Оставка бе физкултурник. Не се обеснявай като ученичка. И пожарникаря и той за трети път да я дава и да си избира адвокат. Айдееее

51

Българина

преди 6 години

Всъщност герберите трябва да се извиняват още от раждането си за това което ще причинят на България

50

Анонимен

преди 6 години

Няма да го изключат, няма да му искат оставка защото ТОЙ затова е назначен! За да върши черната, мръсната работа, а Шайката да е цялата в бяло! И преди имаха момчета за поръчки, но с този си вкараха голям автогол! Прав е един от древните седесари, че Антон е много ефективен - с един удар може да свали правителството. Халал да им е!

49

Анонимен

преди 6 години

Извинение??!!За това следват ОСТАВКИ та ддори и на цялото правителство.Такова МУТРЕНСКО поведение е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ в нормалните държави но в Бг при Боко-тиквето това си .........."нема проблем, брато".

48

Българин

преди 6 години

.... Лицемерие -или гавра със българските Избиратели!

47

Българин

преди 6 години

Г-н Цветанов,Има ли грешка, има и прошка е ок, когато става въпрос за лични отношения. Вашият партиен член е обществено лице, което в свое лице е лицето на вашата партия. Във белите държави след такова изказване следва искане на оставка ако провинилите се няма топки сам да я подаде. Да се разграничиш и да кажеш простете му е ШИЗОФРИНИЯ!!!!