31

Анонимен

преди 6 години

до 36 Циниче, май трябва акъл , а? ми нали заради тия 400 милиарда дълг СЕГА гърците са с орязани на 50% заплати бе. ТЪЪЪп ли си? Преди кризата 2008-*** един грък ако е взимал 2200 евро сега взима 1300.

30

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Да пускат колите на ток и водород и да гледаме как арабите ядът кактуси и Неймар(изръсиха се 200 000 000$ за него ,а с тези пари половин Африка за една година може да се храни с каша и ориз.)

29

Циник до 26

преди 6 години

Тиквата не го мисли ти! Със спестените 2 милиарда евро - ще иде където си избере!А и пикливите 27 милиарда - ще ги върнем, когато гърчолята върнат техните вече над 400!

28

Сотир

преди 6 години

Да сравняваш каталунците и кюрдите е доста грубо хихихих.А и бизнеса на турците с кюрдите върви нефтец за храна и дрехи харабия.А по телевизията дават шоу за балъци...

27

Анонимен

преди 6 години

В Бг може да се направи референдум за независимост на Люлин, примерно.

26

Smej

преди 6 години

Не ми харесва и референдума в Иракски Кюрдистан, защото имат петрол и ще се опитат да го играят шейхове. Като избие петрол в Черно море при сондажите Варна може да се отдели като Добруджанско деспотство и да забогатее сама. Така не става, макар че примерът не е много сполучлив.

25

Анонимен

преди 6 години

Каталуния трябваше да се отдели още при Франко- мадридския скапaняк!

24

Анонимен

преди 6 години

a v bg koga e referenduma

23

Анадолски

преди 6 години

До smejКолега, Вие по точно за какво искате да правите референдум в България...За излизане от ЕС ли? Ако е така, ще затъните повече според мен...

22

Анонимен

преди 6 години

Поради западното лицемерие се изписват тонове глyпocти. И накрая Путин излезе виновен. Е как да ги уважаваш?????

21

Анонимен

преди 6 години

до 23 След 2 години спира евро кранчето и да питам как ще изплащаме тия 27 милиарда лева дълг. Да питаме Тиквата къде ще бяга след 2 години...който ще фалира държавата както никога през нейното съществуване.

20

Smej

преди 6 години

До Анадолски Анджак

19

Пишете за България!

преди 6 години

Стига за тая Каталуния, бре!Пишете за истинското положение в България, за това, че малката стабилност в момента се крепи на борчове за милиарди долари, за това, че в момента идват пари от ЕС --- и всичкото това е само с една цел - да изведе българите от русофилските настроения. След като свършат парите от еврофондовете САМО след 2 години и след като почнем да връщаме борчовете ще си спомните 1998 при Костов когато пенсията бе 80 лева, а средната заплата 150 лева.

18

Анонимен

преди 6 години

Богът Лионел Меси не заслужава повече гаврата на испанските съдии- проституутки на Реал Мадрид!Отдавна Барселона трябваше да се отцепи от тия ***- мадретистите и в политически и в спортен план.

17

Smej

преди 6 години

Сръбско Косово не е легенда, защото сърбите и българите са живели от стотици години там преди да се появят въоръжени бандити, които да заграбят земята и след време да бъдат натирени обратно. Просто и ясно. Религията на завоевателите е ясна, та затова не я споменавам.

16

Анадолски

преди 6 години

До smej"В България ще има референдум в същия ден, когато се проведе в Кюрдистан, Турция."Кажи го по накратко..."На кукуво лято!"

15

Анонимен

преди 6 години

Трибализъм - локален национализъм. В съвременна България наблюдаваме началното му развитие на основата на регионална шуробаджанащина. Повече - в Гугъл.

14

Циник

преди 6 години

Какво шикалкавите бе!!!Кажете си го "право куме в очи"!1.Самозабравилата се държава САЩ разтури арабските kочини от ламтеж за евтин петрол2.Не ги интересуват последствията, които марионетки като Меркел - ни натрапиха - без да попитат върховните си СУВЕРЕНИ - съгласни ли са да финансират с труда си вражеската инвазия на милиони примитивни, нагли, средновековни диваци!На инстинкта за самосъхранение в Европа му лепнаха етикета "радикален национализъм"!Кого лъжете???? Хората не са слепи!!!

13

smej

преди 6 години

В България ще има референдум в същия ден, когато се проведе в Кюрдистан, Турция.

12

Анонимен

преди 6 години

Междувременно, не съм чул в Косово да е провеждан референдум. Тази територия бе анексирана от сърбите след разпада и загубена вследствие на война, която сърбите изгубиха. Преди Югославия, Косово беше придобито от сърбите също като следствие на война. Понеже тогава там населението беше предимно български и влашки мюсулмани, сърбите ги изгониха и го населиха с безобидни албанци. Албанците достигнака критична точка на наситеност и развиха национална идея. Това е. Сръбско Косово е легенда.