17

Анонимен

преди 6 години

До 18 А ! Не е ли това темата ..объркали сме се :)) Мислехме че за шуробаджинащина говорим.

16

Анонимен

преди 6 години

Герберастки тролчета, тук темата не е с кого е спала Елена Йончева,а това, че Делянчо Добрев и роднините му, които са назначавани без конкурси са откраднали 120 млн лв от Българския бюджет.

15

Анонимен

преди 6 години

Сигурно в Бургас, че по-спокойно. Как си ги намира тези работи - митници, Елби, Лукойл. А да казва, че човек на Корнито и ако не го назначат, ще прати жена си да се разберат с мъж!

14

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува къде си води мъжа Корнелия нито е управляваща нито нищо. Сега кой обсъждаме и кои са управляващите. Оставките бе суджуци ,скоро не сте подавали отавки палячовци. В тоя случай като опозицията си върши добре работата, защото иначе ще падне едно крадене и суджука няма да стигне за всички гербераси

13

до 6

преди 6 години

С какво е ощетен българския данъкоплатец? Май изобщо не схващаш за какво е този скандал и къде е проблема. И що всички решихте че жената няма качествата да заема тази длъжност ?По вашата логика роднините на министрите не могат да заемат държавни постове.Акъл немате за 5 стинки.

12

Rado

преди 6 години

Кумунист да обвинява някой в шуробадженащина е най-малкото иронично!

11

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност ББ , няма да остане длъжен. Съвсем скоро очаквам да видим, колко роднини имат БСП в България. И ми се струва, че тогава ще стане срама. В момента вече са в безизходица ...червените ...Не могат с работа и политика да се конкурират ..И само търсят скандали . Станаха като жълт вестник. Явно вечв трябва да си ходят след 60 години във властта.

10

Хайде на избори

преди 6 години

Ще е голям цирк да видим как БСП защитава "кмета на ГЕРБ" Беливанов, ако Добрев се кандидатира за неговото място на предсрочни избори. Ха,Ха,Ха!

9

Анонимен

преди 6 години

Напомням че съпругата на депутата от БСП Радослав Илиевски е директор на клона на КТБ в Плевен !!!!!!

8

Mopcku_

преди 6 години

Не съм голям фен на БСП, но трябва да се признае, че Нинова много добре връща топката при това с конкретни факти ...

7

Анонимен

преди 6 години

Тая Йончева ..Не беше ли биз бизе с Мин. Прецедателя Станишев ? Малко е странно да говори за шуробаджинащина :))))

6

Анонимен

преди 6 години

Trqbva narodat da izleze i da im razbie glavite.

5

Анонимен

преди 6 години

мъжа й на Корнелия ако ще 1 милион да взима това си е рабоат на фирмата - те са ЧАСТНИЦИ. в Случая с Добрев е ощетен БЪЛГАРСКИЯ ДАНОКОПЛАТЕЦ.

4

до 3

преди 6 години

Именно, има огромна разлика дали е ощетена частна компания или Държавата.В случая с Добрев е ощетена Държавата чрез община Хасково.Лошото е, че не само в Хасково е така, а във всички общини, управлявани от ГЕРБ.Отровните пипала на Октопода Суджуш са омотали цялата Държава, включително инационалните медии, които по закон би трябвало да са обществени, които манипулират природонаселението.

3

Анонимен

преди 6 години

Герберастките крадльовци са толкова глупави, че но могат да извадят и един свестен котраргумент.Решиха да атакуват Корнелия Нинова чрез мъжът й, който работил в ЛУКОЙЛ.Може би не са разбрали че ЛУКОЙЛ е частна фирма и това дали той работи там и колко пари взима не касае по никакъв начин всички нас гражданите и данъкоплатци.Случаят с Добрев е че са откраднати 120 млн лв или източени или както искате там от всички нас. Защото роднините и приятелите му са на ДЪРЖАВНИ службици с ДЪРЖАВНИ заплати.

2

Бай Иван

преди 6 години

Нищо ново под слънцето. Ако не е на Добрев братовчедката, ще е на Нинова зет и, ако не е на Нинова зет и ще е на хасковския кмет братчед му. В България няма община в която да не се назначават роднини, НЯМА. А това кой на кого е роднина няма никакво значение.

1

Добрев-Кмет!!!

преди 6 години

БСП са експерти в манипулациите и изкуствените скандали. Сега години ще разказват за Хасково-гейт без да го е имало. Единствения полезен ход на ГЕРБ е да предизвикат предсрочни избори в Хасково и Добрев да ги спечели убедително. Хасковлии са много практични хора и ако наистина са видели полза за себе си от усилията на Добрев за развитие на региона ще го изберат. Тогава ще стане ясно, че Йончева и Нинова не са никаква алтернатива за Хасково или България, а просто лаладжийки.