10

До 9

преди 6 години

До АнонименДа ва кой пляска минуси на кестерме,ей верно имало такива клакьори на Америка за БГ,за всичко си имат хора.

9

Анонимен

преди 6 години

И , изпълзя от вечерното наркоопиянение нежно мъжко същество и започна да маркира минуси за да си заработи сутрешната " доза" от " Америка за бг".

8

до 7 ап

преди 6 години

Не се чуди. Това е нормална демократична практика.

7

ал

преди 6 години

Аз се чудех ,за къв *** беше атентата в Бърцелона,па то е за какво било.Пак събират международна коалиция.Както на времето преди войната в Ирак ,гръмнаха метрото в Лондон и влака в Испания и след това двете страни подкрепиха международната коалиция срещу Садам.

6

Анонимен

преди 6 години

Ким разби психиката на всички и най вече на кравари и натувци

5

Анонимен

преди 6 години

Това е чиста ***....стия да изгониш посланник на една държава заради нейното въоръжаване. По добре да се подготвят психически , че остават скоро време без Каталуния.

4

Анонимен

преди 6 години

Мадрид порицава и референдума за независимост на Каталония, но може ли да спре процеса?

3

Анонимен

преди 6 години

Голямата Ларва в Ню-Йорк! Това е таен план на руснаците за разрушаване на САЩ оъвътре чрез инфилтриране на опасни биологични единици.

2

онбашията

преди 6 години

северна корея вече има ядрено оръжие, вече има и ракети, срещу това дори да е можело нещо да се направи, било е преди 10 години, не днес. днес може само да се направи така че да не искат да ги ползват. и единствения разумен ход в тая насока го посочи путин - махане на всякакви санкции и изваждане на северна корея от изолация. никой няма да позлва ядрено оръжие ако ще избие хиляди свои намиращи се по екскурзии, командировки, или просто живеещи там където бомбата ще удари.

1

Анонимен

преди 6 години

Междувременно късно тази нощ министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров се срещна и разговаря за втори път с ТиРекс в хотел в Ню Йорк.