21

Анонимен

преди 6 години

Явно тук само кометниращият под 9 е грамотен по темата.Канабис сатива и канабис индика са различни конопи.От първия бабите са тъчели платно, вторият се пуши.

20

Анонимен

преди 6 години

конопът е тихият убиец на мозъка , не се усеща но след 15 - 20 години дотолкова изкуфяваш че забравяш да си свалиш гащите преди да седнеш върху тоалетната чиния.

19

Анонимен

преди 6 години

всички са наясно, според мен, с разликата между индустриален и медицински... въпросът е, че във всички западни държави е легален за лична употреба, а индустриалния... хората си въртят бизнеса и печелят милиони, а тук, на баба ти гащите са наркотик...

18

Анонимен

преди 6 години

Казвам ви хора, за да има такава гонитба за това растение в родината, значи управляващите имат полза, т.е да им се продава хероина, да няма бизнес, та да сме вечно бедни и съответно послушни, не вярвам управниците ни ад са толкова ***, по-скоро са далавераджии

17

Анонимен

преди 6 години

До Коноп Това щях да напиша и аз.Бабините ви конопи не са конопът,който пушите.

16

Анонимен

преди 6 години

Конопът е страхотен за олио ( купувам за коне - 1:1 с това за хуманна употреба , но в туби по 5 литра и много по-евтино) Най-доброто олио за сурово консумиране, за коса , нокти, сърце. Страхотно съотношение омега 3 към омега 6. *** е, че трябва да се внася, защото много забранено. Трева не съм пушила и нямам намерение, и така съм си щастлива от живота, но за олио и тъкани конопа е незаменим. Бързо растящо, полезно, естествено!

15

Анонимен

преди 6 години

Тези откриха топлата вода. Около 60 години след баба ми. И 160 след пра-пра-пра баба ми. Защото си спомням, че около вадата за поливане имаше насаден коноп в двора им. Странно, но никой не се и сещаше, че става за пушене.

14

nina

преди 6 години

#9Байно,раликата между коноп/канабис и марихуана е състава на ТHC в растението. Относно наркомания с TCH-никотинът е 100 пъти по-опасен и води до пристарстване почти 100 %..

13

аз

преди 6 години

Е и ? Няма надежда, света е много комерсиализиран.Конопа е заплаха за много установени индустрии.За това не му дават мегдан.А политиците цоцат от лобитата и индустриите, не от вас.А те правят законите.

12

хе

преди 6 години

Всичко това винаги се е знаело!Само дето пушенето на коноп не пристрастява,за разлика от тютюна!Явно някой пак иска да изтръска тютюневите компании!

11

minuvach

преди 6 години

Zabranenite producti sa v semenata (t.e. v jenskite rastenija). Ako naistina rekoltata se pribere 10 dena do semeobrazuvaneto , njama da ima problem. Naposledxk USA razreshiha izsledvanija po razlichni problemi na konopa.Nachin za testuvane na CBD i dr. - ektrakcija ot semena i gaz chromatograph.

10

Анонимен

преди 6 години

сега петричките баби ще живнат. не им трябва увеличение на пенсията.

9

Коноп

преди 6 години

Наистина ли сте толкова ограничени?Правете разлика между коноп и индийски коноп. Едното няма нищо общо с другото.А за тревата и пушенето... Само ако си неизлечимо болен го оправдавам. А тези дето обясняват колко е безвреден и полезен... те определено вече са неизлечимо болни.Язък, децата ни раснат с погрешното разбиране, че да друсаш е добре.Е зат'ва нищо не става от подрастващите...

8

Анонимен

преди 6 години

Конопа е забранен за да навлязат синтетичните влакна, даже си има име зад забраната. Американски интереси , производител на синтетични въжета. затова и конопа става враг номер 1. Всичко е за пари,приятели, всичко!

7

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е защо тази статия не е пусната преди 20 години, а я четем чак днеска.

6

Анонимен

преди 6 години

Преди 80 години прабаба ми е изтъкала цяло платнище от коноп.и за 80 години не се е износило,не е изгнило нито пък молци са го нападали.За 80 години никак не се е променило.Удивитилен материал е конопът.Би трябвало производството му да се възстанови.Срамота е да внасяме коноп за водопроводните фитинги,за конопени въжета, и други технически цели.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами че дедите ни с това са се обличали бе! За конопени дрехи незнаете ли? Конопени панталони ризи не сте ли чували? Това растение е познато още от древноста преди хиляди години. Но едни тарикати се правят че не го познават като материял а като трева за пушене. Конопа баба го отглеждаше през 60-те години и шиеше ризи на децата!

4

Анонимен

преди 6 години

Кво викате? Иде евтина тревица?

3

Язека

преди 6 години

Eeee, ама и вие да препишете нещо свестно веднъж. Браво!

2

патрЕот и родолИУбец

преди 6 години

*** и други западни агенти имат план чрез въвеждане в заблуда да направят децата ви наркомани :) Конопа имал други приложения тинтири-минтири ... Всичко е разработка на западните военни и целта им е да развращават и унищожат нашата младеж, за да не успеем да съградим светлото социалистическо бъдеще. :)