72

Анонимен

преди 6 години

До Пацuведнага ти личи, че си много тъп0 парче

71

Хм

преди 6 години

Китай има цивилизация от 4000г и няма защо сега да бързат-техния звезден миг ще дойде скоро.В момента са първи по промишленост,втори по БВП,трета военна сила и четвърта валута.От момента да станат първи по всички тия показатели ги делят по-малко от 20 години.Възможно е дори и под 10!Така че излишни рискове не им трябват.Виж американците,ако искат да запазят положението си,трябва да бързат,иначе горят!И понеже вече не могат да запазят доминацията по икономически начин,остава пътя на войната!

70

СатаНАТО™

преди 6 години

До 125Руснаците имат арсенала да свият украинците на две.--------------Не.Вече не могат.Отдавна изпуснаха момента.

69

Анонимен

преди 6 години

Китй е богат защото 95% от търговията му, демек парите, идват от САЩ.Русия, Иран ... слабаци.

68

Турк

преди 6 години

Горките американци. През Студената Война бяха по силни. Събориха СССР и по лошо стана за тях.

67

Анонимен

преди 6 години

"Действията на американската администрация, като бомбардирането на Сирия по време на вечерята на Тръмп със Си Цзинпин, определено възстановиха доверието в американската сила. "===================Днес по-голяма глуп0ст не бях чувал.

66

125

преди 6 години

Не търси никаква закономерност в численост от към жива сила. Руснаците имат арсенала да свият украинците на две. НАТО, която си е политическа организация няма и да разбере какво се е случило. В Украйна, за разлика от Ирак (санкции и изолиране) се използваха пари. За дестабилизирането и се платиха доста. Кой плати повече, САЩ или Русия, се едно,но всеки си постигна своето. Американците сега ще се заселят в Украйна, Русия си получи Крим. Губещ - Украйна, като нас.

65

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой г е писал това ама може да се гръмне. Още като чуеш за ленинската държава и как китайците щели да се потресът и разбонтуват...мани мани...На вечерята с ракетите, Тръмп ги изуми, що за клоун е. Те такова нещо наистина не очакваха, ама не е съвсем сигурно в един горещ конфликт , кой ще победи. най вероятно светът ще загуби, затова засега Ким може да ги разиграва, поне докато си постигне целта , посл еи той ще се кротне.

64

АЙДЕ

преди 6 години

ХУБАВЕЦЪТ С ТОШО ДА ООБЯСНИ, АКО НАПУСНЕМ НАТО И САЩ, РУСИЯ КВА ОФЕРТА ЩЕ НИ ДАДЕ? ХАХАХА 0 НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА - ПРИППОМНЯМ - ПРЕДИ ЕВРОАТЛАНТИЗЪМА СР. ЗАПЛАТА БЕШЕ 150 ЕВРА, ПРИ ВИДЕНОВ - 7 , А ПРИ ЛЮБИМИЯ ТИ ЖИВКОВ - 55 ДОЛАРА! ТВА Е ЖАЛАКТА ИСТИНА, ***!

63

ХАХАА

преди 6 години

АМА КОЛКО Е ЖАЛЪКМ ТОЯ С ТАЯ ОПОРНА ТОЧКА ЗА ЖИВКОВ. АБЕ ПЕЩЕРЕН КОМУНИСТ, КОЙ ТИ ВРЪЗВА БЕ! я КАЖИ В РУСИЯ КАК СА ЦЪФНАЛИ, НАЛИ НАТАМ БИЕШ - КОЛКО ХУБАВО СМЕ БИЛИ ПРИ РУСКОТО ГОСТУВАНЕ. И ДА, РУСИЯ Е СЛЕД НАС ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА - 62 Г ЗА МЪЖЕТЕ!

62

109

преди 6 години

Не разбрах! Кое е на половината като население и територия, тези 500000 хиляди? Ирак ли, ние ли, Русия ли или може би САЩ? Неселението не е важно, арсенала е важен. Украйна с какви отбранителни възможности разполага? Ето ти една Северна Корея за пример. Думи, думи, думи и нищи повече от всички световни лидери начело със САЩ. Пускат си рекети и не им дреме.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109Това беше индиректна война САЩ и бунтовниците срещу Сирия и Русия.Трябва да се каже, че в началото под американския натиск чрез доставки на оръжие, те имаха превес и превзеха много важни райони и градове. Това беше до намесата на Русия преди 2г. Сега Сирия и Русия държат всички най-важни райони. Така, че по-добре не се излагай.

60

А 112

преди 6 години

ЩО НЕ ГО ТРИЕШ - НЕ Е ПО ТЕМАТА! НИ ВКЛИН - БАЙ ТОШО... ЛЪЖИ НЕКВИ ТАМ...

59

Анонимен

преди 6 години

троловете си пишат глупостите тука по други теми да отклонят вниманието ни, за тва обобщавам материала : кИТАЙ НЯМА ДА НАПРАВЯТ НИЩО, АКО САЩ НАПАДНАТ ПРАСЕТО! НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ САЩ ЗАЛЯЗВА!

58

Анонимен

преди 6 години

97 Два милиона не три милиона избраха да се реализират на Запад интересно защо ли не избраха да се реализират на ИзтокРаботна виза? Не познаване на руския език?

57

До 78

преди 6 години

Запада има много голяма вина за Украйна. По-скоро далечният запад. Ако Украйна беше под руска инвазия още на 2-3 ден Киев щеше да е паднал. Точно обратното се случва. Няма независимост, ако щеш суверенитет. Всички се командва от посолството на САЩ. Като при нас. Не че Русия е цвете за мирисане, но и САЩ също не са. Украйна е чудесна за американските цели, а руснаците им резнаха крилата, което е разбираемо. Крим е добър пример.

56

Анонимен

преди 6 години

А ГЕРБ защо взе 30 милиарда заеми?

55

Анонимен

преди 6 години

"Американците нямат нищо общо с Мейдана"И слепите и глухите разбраха че САЩ доста активно участваха. Даже в медиите имаше разпечатки от реазговори на американски дипломати. За оръжието и наемниците които се пратиха да държат правителството даже няма нужда да се споменава. Корабите и локираните танкове в Източна Европа съща са американски. Но ти може да вярваш в каквото си искаш.

54

Анонимен

преди 6 години

3 милиона българи слугуват в западна Европа, а тези които са останали в България мизестват.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Куха лейка си и това е . Въпросът е да си най-желаната дама на бала. Долъра ще се използва, но няма да е на 60% в световнта търговия, а ще падне на около 10-15% . Не от утре .