325

Ко ко каза

преди 6 години

Те не казват че радикалния ислям мигрантите и Идил за заплаха за Нац.Сиг. а Русия.пълни палячовци .така им са заповядали

324

За затвора сте

преди 6 години

Ако бях на мястото на Путин веднага бих забранил на тур операторите да пращат Руснаци на почивка в България.има много по хубави курорти от тоалетно черно море.

323

Анонимен

преди 6 години

Разпадането на съветският блок доказа, че Русия като империя на злото може да граби територии, но е безсилна да ги управлява. Загубата на Украйна потвърждава, че и тя й беше в много, а Бъдещето ще покаже, че и сегашната й територия е непосилна за кремълската КГБ клика да я коландрисва - както казва народа. Решението: Перестройка до дупка, докато остане само една Русия, голяма колкото Полша, по оста Москва-Новгород-Ленинград.

322

Анонимен

преди 6 години

Като регионална сила, Русия е заплаха за сигурността ни и на всички нейни съседи !Трябва да се помисли за още санкции.

321

was

преди 6 години

До 375 За каква веилка страна бълнуваш неуки ***.За пияните руснаци ли ,донесли толкова страдание на Финландия, Полша,Литва,Латвия,Естония,Грузия, Карелия,Молдова,Украйна,Армения,.................Да не говорим за зверствата срещу собственият си *** народ.

320

Анонимен

преди 6 години

Русия тежи като воденичен камък на плещите на световния прогрес.

319

юбералес

преди 6 години

Заплха от Русия няма. Но ние трябва ведно с Румъния да съдействаме за милитаризирането на Черно море с оглед на разшитението на ЕС в Грузия и Азербайджан. Стотици фрегати, подводници, десантни кораби и катери ще трябва да се обслужват от България и Румъния. И понеже европейския излаз на Каспийско море през Сталинград беше неуспешен, сега ще пробваме през Черно море. Шенген е морковът, ''руската заплаха'' е тоягата. Просто е.

318

малка бг

преди 6 години

Голям срам, направо крещяща липса на каквато и да е мисъл...

317

Анонимен

преди 6 години

По-страшни от руската заплаха или по-скоро путинската политика у нас СА ЧЕРВЕНИТЕ РУСОСЪРБОМАНИ откровени тотални ***..ти веещи руски и на непризнати от никой "РЕПУБЛИКИ"ЧУЖДИ ЗНАМЕНА.Копринкаджиите са заплаха,а още по-страшно е че там въодушевени речи размахвайки ръце като една истинска Ана картечарка изнася другарката Корнела,която иначе си купува дрешки не от русия а от омразния запад,още по-страшно е че много "гербери"са от същата семка,но пак нещо са му подшушнали на Бацето та се е подписал

316

ОБЪРНЕТЕ

преди 6 години

Внимание: добре е,че се дава гласност на ХИБРИДНАТА политика на РУСИЯ.ОЩЕ 2015 година предупредих,че ще започнат да пресичат мигранти Черно море, но нИКОЙ не обърна внимание.Сега е твърде възможно корабите да са насочвани от руска страна, а всички мислят, че идват от Турция.Мислите ли, че са малко мюсюлманите, желаещи да влязат в ЕС от Русия и не е ли част от хибридната война на Кадиров и Путин.Погледнете географската карта. Корабите могат да се пълнят с върнали се бойци от ИД и Русия се чисти.

315

Шоп

преди 6 години

До EpikВ първите две световни войни сме заемали грешната страна------Напротив, заемали сме правилната страна.

314

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 381От кога Оманския фонд е "руски"... Стига с тази "фейк нюз" бе... Еднва лъжа повторена хиляди пъти не става "истина"?! Доказателства трябват, а определено Оманския фонд не е такова за КТБ!

313

сминдух енд чесън

преди 6 години

Само заради факта ,че Кутев , Сидеров,да не ги изреждам подобните на тях , са защитници на руските интереси ,каузата просто не си заслужава

312

Анонимен

преди 6 години

До КТБ=руска партенкаАбе нито едно руско име не излезе свързано с КТБ, но за сметка на това много грантаджии и организациите им се оказаха със сметки там... Та колко е "руска".... както каза чичо Доналд май ще излезе "фейк нюз", повторян и внушаван многократно по медиите!? Да не се окаже и баба ти "руска", че и "мъжка"?

311

амер.трол

преди 6 години

охаа поизкарах няколкоцента от темата да плюя по Русия и България

310

Анонимен

преди 6 години

ако си мислите че такава велика страна се интересува от ганъовски коментари...хахахха много сте зле

309

2

преди 6 години

До КТБ=руска партенкаФинансовата компания Булгарсовинвест, единствената небанкова институция, която извършваше банкови сделки до Закона за банките и кредитното дело, е създадена през ноември 1988 година. Капиталът на компанията, регистрирана първоначално по Указ 535 от 1980 г., е 60 млн. лева и е разделен поравно между Българска външнотърговска банка и Внешэкономбанк.

308

дуро

преди 6 години

абе ако русия не водеше хибридна война щеше ли да ги има тук руските *** от вече 8 години?????

307

КТБ=руска партенка

преди 6 години

До АнонименПрез миналата седмица съдът регистрира първата българо-руска банка "Корпоративна търговска банка" - АД, наследник на Булгарсовинвест. "Когато през лятото на 1993 г. тогавашният вицепремиер на Русия Фьодоров посети България, с учудване установи, че вече от години функционира успешно смесена финансова институция", казва тогавашният шеф на Булгарсовинвест и сегашен главен изпълнителен директор на Корпоративната банка Валентин Станчев.

306

Анонимен

преди 6 години

До WIKIкви са тези глупости бе, скъпа... КТБ била "руска" банка, но не излезе името и на един руснак замесен с източването и!? А ние българите не пишем имената си на латиница за разлика от вас - турчеещите се! Другар ще казваш да дРътия *** - баща ти, който още не се е разделил с партийната книжка, комсомолке....