7

Анонимен

преди 6 години

Аз също имам заподозрени....! 100% са настоящи и бивши служители на МВР!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Ще набедят някой за да заблудят обществото и това е. После ще ги пуснат, те ще осъдят България и всичко ще се забрави. Нали някога Цецо Умника атестува и осъди такива. След време всички осъдиха България.

5

Man on fire

преди 6 години

Е като толкова много знаят полецаите да ги бяха хванали докато са го оставяли край планините, парите ли делят какво правят не знам, ама станахме Мексико ...

4

x

преди 6 години

А БЕ,ВЧЕРА В ПИК КАЗАХА,ЧЕ БОЙКО НАЙДЕНОВ БИЛ МОЗЪК НА НЕ ЗНАМ СИ КАКВО-ВИЖТЕ САМИ В ПИК,ПО ТВЪРДЕНИЕ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.НИТО ПОСЛЕДНИЯ,НИТО НАЙДЕНОВ, НИТО ПИК СА СЛУЧАЙНИ,А ДНЕС,13.09.17 Г. ПО ТВ ПЪЛЕН ПАС СУТРИНТА И ОТНОВО ТВ-ТАТА НИ ЗАНИМАВАТ С ДИВОТИИ.МЪРЗИ ГИ ДА ГЛЕДАТ.

3

Шоп

преди 6 години

Вакарел е далече.Най-подходящото място е вилната зона на Пасарел, на брега на язовир Пасарел. Дотам има черен път от Герман през планината. Изобщо не се налага да стъпват на асфалт, а мястото е таман за такива цели - айдуклък и конспирации.

2

Анонимен

преди 6 години

Най- краткият и най якият милиционерски виц:"Полицията разследва"На бас, че поне една дузина ме-ве-рейски схемаджии са набъркани в *** около това отвличане.

1

ooo

преди 6 години

Полицайчетата ще пият по едно бащино мляко, дойде време сами да се оправяме!