52

Циник до пич

преди 6 години

Мне...в конскокатунарски лагер е...

51

Пич

преди 6 години

"Сега има Гуантанамо + множество нелегални тайни концлагери за неудобни и несъгласни."Ти като си несъгласен и неудобен в концлагер ли си?

50

Анонимен

преди 6 години

Като свършат парите ще отвлекат друг. В Италия знам, че блокиран законово сметките и така частично са решили проблемът с отвличанията. Много е страшно това, показва несигурност на държавата, мафията е в силата си. Бедност, неграмотност, гета, масово емиграция, изкривена статистика, все повече роми при негативен прираст на населението, ниско ниво на здравеопазване, образование.....

49

червен шпионин

преди 6 години

Платен е данък богатство, по мафиотски.

48

Пич

преди 6 години

Нищо страшно не се е случило, просто едни мръсни пари са преминали от ръцете на един престъпник в ръцете на друг престъпник. Животът продължава.

47

Анонимен

преди 6 години

"При соца имаще концлагери!!!"====================Сега има Гуантанамо + множество нелегални тайни концлагери за неудобни и несъгласни.Това е публична тайна. Ти не знаеше ли?

46

Анонимен

преди 6 години

Брей бащата извадил 1 милион, еваларка. За туй нагоре, няма да питаме, за туй "малкото" над милиона.

45

Анонимен

преди 6 години

А какви изпращаха с лагерите?

44

Анонимен

преди 6 години

При соца нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад, а днес при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на запад.

43

Анонимен

преди 6 години

При соца имаще концлагери!!!

42

до 44

преди 6 години

Ами точно това е, че не му вярвам на нито една дума : )) Сега разбра ли ме, какво имам предвид?!

41

Анонимен

преди 6 години

Комунистите искат само някой да им дава, за 45 години нищо не построиха и не изградиха, искат все някой да им дава. А днес при демокрацията нашите партньори от Брюксел и Вашингтон наливат милиарди в България да ни спасяват от опустошенията на 45 годишното комунистическо управление.

40

Един българин

преди 6 години

До: номер 46Не е вярно това което казваш. При "соца" мафията се казваше БКП, а отвличанията ги правеха от КДС, отвлечените ги караха на остров Белене и Персин.

39

Анонимен

преди 6 години

Само на мен ли бащата ми прилича на хибрид между късния Крис Корнел и Джони Деп :D

38

Анонимен

преди 6 години

Искали 3 милиона, ама го пуснали и за 1? С други думи, на промоция?Абе тоя завалията, вижте го бе, наистина му е непосилна сумата, като го гледам как е обут в скъсани дънки! Жив да го ожалиш!

37

И при соца и сега:

преди 6 години

Учи мама, за да не работиш !Добре, ама кой ще бачка ?!

36

Анонимен

преди 6 години

До Пълна п*рнографияза първи път чувам похитители, които са се държали добре с похитения...------------- Много си зле ако си мислиш, че едни професионалисти ще вземат да си избиват комплексите над отвлечения. А също така ако му вярваш 100% на всяка дума.

35

До анонимен

преди 6 години

Само като прочета "да тни дадът" и ми е ясно, че репликата е на нефелен комунист. " Дай" е любимата дума на комунисто. Ами вземи си сам бе, напъни се и си го изработи - докога само "Дай" ще ви е в устата?!!

34

МВР няма лигитимност

преди 6 години

Ченгенцата нямат лигитимност, не отговарят пред конституцията, а пред корумпираните си шефове, Институцията МВР няма лигитимност, лъже гражданите с фалшиви статистики и не отговаря на конституцията на България.

33

Анонимен

преди 6 години

При социализма мързеливците и некадърниците бяха добре, но днес при демокрацията се видя кой колко струва, днес умните и работливите печелят добре и се расват на живота, почивки на острови, нови западни коли, пътувания в чужбина, айфони последен модел, спа центрове - всичко това го имаме благодарение на демокрацията. А мързеливците и неудачниците броят стотинките и ровят в кофите - капитализма е най-справедливата система.