36

тъпотии

преди 6 години

И защо трябва някой да разпитва детето!?Вземат се натривки и всичко е ясно!

35

Анонимен

преди 6 години

Лазар Влайков е подбудител на убийство носейки боен зареден пистолет на детски рожден и давайки го в ръцете на 6 годишно дете.Преди това пиян е стрелял във въздуха.Родителите на детето са съучастници в престъплението като правят пиян среднощен рожден ден на невръстно си отроче вместо с негови връстници с торта през деня.

34

ми

преди 6 години

Дава се на детето зареден бойния пистолет и да стреля срещу Лазар Влайков.И чакаме резултата... и ще повярваме.

33

Анонимен

преди 6 години

Сплашено е. Следствен експеримент. Точна взстановка на случката. Ако е стреляло, кой вкара патрон в цевта, ако е имало, кой подаде оръжие с патрон в патронника на детето? Защо изобщо има пистолет в заведението? Защо се стреля след след употреба на алкохол, след като в закона изрично се забранява?

32

К

преди 6 години

Стрелба не се ли доказва със следи от барут по ръцете на стрелеца?

31

Някой

преди 6 години

Най-лесно е едно дете да бъде манипулирано,за да си признае !

30

Гюнте

преди 6 години

Канарчетата,отлетяха на югЪ!Чалгокенефистан ин екшън!

29

Така е

преди 6 години

До Анонимен 27 Така е .Щеше да има най после причина, да се иска оставката на Борисов.Така ли е ? Така е ....

28

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

10-15 човека и 127 гилзи. Другите преди това детето и жената са ги събирали. Било е яко пукане. Не може детето да не е стреляло и то, но едва ли на 6 може да се ориентира във времето.

27

Нико

преди 6 години

Алоооо, а защо пистолета е бил с патрон в цевта. Готов за стрелба и даден на детето.......това си е умишлено престъпление!

26

художника

преди 6 години

От кога показанията на 6г. дете са меродавни в съда? Коментар 17 е много прав в случая.

25

ОТ ВСИЧКИ медии,

преди 6 години

защо помествате всеки ден и навсякъде снимка на този индивид с КРАЙНО ПРЕСТЪПНО поведение пред НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ???ЗАЩО? КАК може да се гаврите с достоинството на РБългария и ТРИКОЛЬОРА и пред него - ТОВА НИЩОЖЕСТВО ВЛАЙКОВ??? Съзнавате ли??Нямате друга снимка с фланелка и да не е на държавно място.- в полицията?

24

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че запоя не е бил в централата на Герб...

23

хъ

преди 6 години

Бравос! Откриха "убиеца".Срамно, позорно общество и хора, които решават общинските дела. В свой интерес. Бели и чисти, непорочни и добри.

22

Въпрос

преди 6 години

Сигурно аз гледам много филми, ама детето защо е разпитано преди два дни, убийството не стана ли преди 10-тина дена? Какво толкова чакаха, да помисли, да поговорят с него роднините?

21

Христо

преди 6 години

Защо да не скапят живота на хлапето?Нали трябва този виден престъпник,а вече и убиец,да е на свобода и да продължи да пребива и убива безнаказано.Браво на българското "правосъдие"-имаш приятел прокурор и си недосегаем...Браво...

20

Анонимен

преди 6 години

***,що не покажат и кажат,кои са и другите купонджии...

19

Андрешко

преди 6 години

Борисов преди години твърдеше,че в България е останал само лош мат.реал,може би е визирал членовете на Герб,а не целия български народ,защото най-големите утр.епки влезнаха в неговата партия,за да се възползват от облагите на властта и ето вече се виждат резултатите...гейт след гейт и до кога народът ще ги търпи незнам.

18

Анонимен

преди 6 години

6 годишното може да е държало по някое време за малко пистолета и да е викало "бам, бам" и после да е казало "да, стрелях". За детския мозък "бам, бам" си е стреляне.

17

гербист от класа

преди 6 години

Браво, време беше да възтържествува истината, няма как г-н Влайков да е виновен, той е уважаван член на партията ни. А колкото за инцидента, децата понякога правят глупости, хайде да му турим пепел и да оставим случая в миналото.