47

Анонимен

преди 6 години

Колко мъдър е бил Алеко Константинов - Щастливеца като е писал за Бай ***. Как е прозрял в бъдещето, че точно втори Бай *** ще ни управлява след Тато. Пресконференцията гледайте но цялата за да видите излагацията на Бай Гньо от село Б. Уникален е!! Заради него и Цецо Шестоапартаментов, за по-кратко наричан Ентелегента, сме станали за посмешище пред света.

46

Анонимен

преди 6 години

Макрон е работил за банката на Ротшилд. Сега всичко се изясни.

45

нфб

преди 6 години

да на ЕС и Шенген не на сащ и Нато...ЕС трябва да има собствени военни сили и стратегия..сащ тласка ЕС към конфронтация с Русия а това е неизгодно на никого..Русия е голям пазар и с много ресурси под носа на Европа...а сащ идкат даконтролират всичко и искат да видят разпадането на ЕС...

44

Анонимен

преди 6 години

добре че доди в варна да почистят малко

43

ГОЛЯМ КАЛКАН

преди 6 години

хапни, големи ОБЕЩАНИЯ на давай. Из мурафетите на ПОЛИТИКА

42

Анонимен

преди 6 години

Макарона да не се прави на юфка,ами да праща рено, пса, мишлен да отварят заводи у нас

41

Анонимен

преди 6 години

Боже, Боже, нашият Бай *** не само ни излага, това е най-малкото. Тъпотата и простотията му блика на талази, какво ли си мисли Макрон като ги гледа, да го слуша няма шанс, не си направи и труда да научи English. Като съвременен Бай *** е, толкова е трагичен. Как прегръщаше Макарона само като кацна, смешника! Проблема е, че не мисли за България, а за себе си. Ако има подкрепата на Макарона, Меркел и Мей, кой ще го бутне? Само американците могат но ако искат. Жалко за нас, за бъдещето на децат

40

КОЛОНИЯ СМЕ БРЕ

преди 6 години

долупишещия. Не сме губерния . Ако бяхме, сигурно щяхме да сме по добре. Ако още бяхме НАРОДНА РЕПУБЛИКА, а не МЕЖДУНАРОДНА ЗАПАДНАЛА КОЛОНИЯ щяхме да обикаляме като китайците света и да харчим пари по Шан-елизе. Или Дубай например. И никой нямаше да ни иска визи за САЩ, а само парите ни

39

Я, па Я

преди 6 години

Драскаците по долу искат да съдят всички политици които не желаят да работят за Расията и не искат БГ да стане Задунайска губерния. Но истината за нас е да сме членове на ЕС и НАТО и докато сме така ще ни има и ще съществуваме. А ако съумеем да се отървем от про руските и про турските политици даже ще просперираме. Без ЕС и НАТО ще се наложи да избираме, или Фес и баклава или водка и сельотка. Среден път няма. А, да май няма да ни питат а ще ни разделят както са смятали 1885 г. по билото на СП.

38

С ПОЛИТКОРЕКТНОСТ

преди 6 години

ДОТУК. Видяхме докъде ни докараха като си мълчим като овце

37

анонимен

преди 6 години

Гледах пресконференцията на Борисов с Макрон.Вие гледахте ли я,ако не сте сте изпуснали много.Искрено се забавлявах,а усетих,че и Макрон се забавляваше.Докога ще ставаме за резил пред чужденците,наистина ли ни е изчезнало всякакво достойнство -гледайте я,ама хубаво гледайте!!!!!!!Телевизиите няма да ви покажат "малките"подробности.

36

КАКЪВ ВОЙ

преди 6 години

нададе френския посланник когато само намекнаха да накарат френските КАРФЮР да зареждат повече българска стока. Ограничаване на ПРАВАТА ИМ. А НАШИТЕ ПРАВА? На бас се хващам, че ТИКВАТА ВЕЧЕ НИ Е ПРЕДАЛ. само да не си спомнят бандитското му минало

35

Мислеща

преди 6 години

До анонимен 11Заплатата Ви е била по-малка, защото сте били /най-вероятно/ командирован от българска фирма във филиал или дъщерна на същата. Проблемът е в Наредбата за командировките в чужбина, която като тема също щяла да бъде засегната в разговорите между Борисов и Макрон. Що се отнася до еврозоната, то нас щи ни питат дали искаме, колкото ни питаха за ЕС и НАТО.

34

ВИДЕНОВ ДЕН

преди 6 години

ще дойде ЕДИН ДЕН. дано сме живи да ги видим в затвора тез управници - ПРЕСТЪПНИЦИ

33

ОТ КОЛОНИИТЕ

преди 6 години

Привет ВЕЛИКИ МАКАРОНЕ. Ний простосмъртните БЪЛГАРИ си УМИРАМЕ да се жертваме за величието на ФРАНЦИЯ...

32

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаАр ю толкинг то ми, каброн? Конграчуленшун? Си ю, бай бай.

31

Анонимен

преди 6 години

С две думи Изтока си е пълна колония. Малко са ви атентатите! Ти с баба Бриджит педофилията в колониите ли си защитаваш?

30

ЗА ПЕНСИИ ПАРИ НЯМА

преди 6 години

а френските ВОЕННИ ЗАВОДИ ИМА. АМА ИМА и СОПИ БЕ ТИКВИ ***

29

ЕВРОЗОНАТА

преди 6 години

има нужда от парите Ти БЪЛГАРИНО. Не гледай УМНО, а си давай ПАРИЧКИТЕ.

28

пенко

преди 6 години

Аз съм обикновен българин . Живея всред обикновенните българи от всички възрасти. Истината е ,че на 99% от нас ,въобще,не ни "пука" за Макрон /име от римската история/!Никой -никъде не говори за "новото ду.е за лиза.е" на главните "ГЪ.ОЛ. ЗЦИ ХРАБРИ" : Зъбопрезът/народа стиска зъби/дент /а на него му е през..и/ и.. властофага -наш насущний !!!