30

Темида

преди 6 години

На мама божата кравичка най-вероятно и да чишка сам го е страх!!!!Да си беше контролирала и възпитала олигофренчето щом е такова прати го в клиника!!!!А не в последствие като е отнело живот!!!Да гние сега да гние!!!

29

Метил Халиев

преди 6 години

Може да са си играли в асансьора на "Боцни ме тук, и тук, навсякъде ме боцкай" с ножаИван я боцнал малко по-силно и станала беляИнак той е толкова добро момче, винаги помага на майка си да си пали наргилето

28

анонимен

преди 6 години

не мога да разбера защо пишете разни въпроси с чуденки, ами ако сте журналисти намерете отговора и го напишете, барем и вие да оправдаете мизерните си заплати.

27

Анонимен

преди 6 години

Е щом съседката куха лейка с изгледани 30 турски сериала е казала, че Иванчо не е убиец, да го пускат на момента - аз за по-неоспоримо доказателство не се сещам.

26

Киро кофражиста

преди 6 години

Майката може да говори каквото си иска, но съда гледа фактите:видян е да излиза от блока, малко след убийството. Намерени са негови отпечатъци в асансьора. Намерен е у него ножа с кръвта на жертвата. В профила му във фейсбук има запис на чата със жертвата. Намерени са у него други вещи на жертвата. Веднага след задържането, той си е признал, после пред адвоката казва, че не помни /или адвоката му казал така да каже/

25

Анонимен

преди 6 години

Те доста от сериините убийци са приличали на бавноразвиващи се, но са психопати и убийци. Не разтегляйте локуми. Който е психопат да го вкарват където трябва.----Напротив серийните убийци изглеждат напълно нормални,често тихи,ненабиващи се на очи или изглежащи приятни за околните хора,много от тях със семейства и дори интелигентни.

24

пп

преди 6 години

А, всъщност, как го откриха почти веднага?

23

grigu

преди 6 години

абе то жив ангел го изкараха жалко че на тия години не могат да го вкарат на топло

22

Бау

преди 6 години

Аз не разбрах, кой го е посочил, че е бил там в асансиора и е казал за нергилето при положение, че Иван казва "не знам"? Кой е свидетеля? Как знаят толкова подробности? Може би аз нещо не съм разбрал. Не гледам телевизия.

21

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука за истината?Кой лъже - полицията, че е намерила вещите на убитото момиче и ножа в дома на хлапака, или майката с абсурдните си разкази...Непростимо е, ако убиец остане на свобода, но още по-непростимо ще бъде невинен да лежи в затвора...И тъй като доказването на истината изисква всякакви усилия - и умствени и физически, отнася го жертвата. Всички научихме колко е порочно мъртвото момиче и колко е добричък заподозреният...

20

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим за учителите, които дори толерират лошото им поведение. -------------------------------------Даскалите са бита карта, нямат никакви инструменти за въздействие на мамините лумпенчета.

19

Анонимен

преди 6 години

Майка му каза, че е много добро момче. Мие си зъбите и си изяжда всичко. Не бива да го затварят.

18

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че в днешно време родителите нямат и най-малката представа какво правят децата им. Да не говорим за учителите, които дори толерират лошото им поведение.

17

Бахур с яйца

преди 6 години

ИванНе излизал сам - излизал да пуши наргиле с майка сиНе спял сам - спял само с 11-годишни девственициНе познавал парите - но пък познавал фейсбукаНе са го виждали да носи нож - само наргиле носелНе бил агресивен - винаги помагал на мармотите да завиват шоколада

16

анонимен

преди 6 години

дефектен ген мястото му е в специализирано заведение

15

Нещо

преди 6 години

въртят сучат май гледат да го изкарат невменяем. На тези години си играе на криеница пред блока!? Само че другите с които е играл са по всяка вероятност малки деца. Той е опасен. Утре, или по-нататък може да го тресне хормонът, и ще налита и на деца. В затвора му е мястото! Докато се скапе!

14

Анонимен

преди 6 години

Има нещо странно тук-факта,че заподозряния се е оплаквал и молил сестра си да смени паролата на профила му.Надявам се разследването да си свърши добре работата (а не да отбие номер,както обикновено) и убиеца да си получи заслуженото.Най-лесно е да се обвини психически болен човек.

13

Шопо

преди 6 години

Абе кога утепат човек и сите станат добри ! Даже и Анита Мейзер ! Убиец си е тоя и това е ...

12

radelin

преди 6 години

Играе си на криеница...15 годишен

11

Анонимен

преди 6 години

На 15 и дори не познава парите ??? Нещо не ми се вързва! И този ли луд ще го изкарват.