43

майорски

преди 6 години

Това си е психическо отклонение или действие под въздействие на дрога,социялна среда -игри филми и обкръжение !момчето трябва спешно да се лекува при психиатър а не да се вкарва в затвора ! В затвора може и да не издържи повече от 1 месец !Сигурен съм че и то не осъзнава точно какъв грях е извършили ....За затвора обезателно майка му и баща му като настойници ..... !!!ОБЕЗАТЕЛНО ...да си родител е задължение носиш отговорност !но е непростимо това което е извършил .....

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35 вярно соцбригадите и казармата не са панацеята за едно общество но там си ангажиран с обществено полезен труд който те учи на навици за теб и не се шляеш цяло лято безцелно нагоре надолу ,не се чудиш какво да правиш със себе си.Вярно, че тази цялата работа имаше и недостатъци, но идеални неща в живота няма нали,те са само във фантазиите и мечтите ни.И въпреки всичко такива изватеняци по наше време нямаше!

41

Анонимен

преди 6 години

Ами то Фейсбук си има изискване за минимални години, ама родителите къде са ?

40

КокоБийч/СаутБийч

преди 6 години

Бригадата в САЩ: Ало, ..ти Кво искаш? Да стоиш и да ти плащат? Естествено, че се работи много, но не споменаваш за овъртайм въобще, а? Нещо, което в БГ не съществува. Абе слаба ракия сте в БГ! Аз съм работил и за 60 кинта на ден и за 160 на ден, Та даже и за 160 на час( почасово де-не за постоянно-проджект кинти)Баба знае и 2 и 200, но най-си ми е хубаво в Петък като ми дойде директ-депозита:) няма по-велика страна от САЩ-само тук човек може да постигне всичко без да целува дирници:)

39

КокоБийч/СаутБийч

преди 6 години

Бригадата в САЩ: Ало, ***..ти Кво искаш? Да стоиш и да ти плащат? Естествено, че се работи много, но не споменаваш за овъртайм въобще, а? Нещо, което в БГ не съществува. Абе слаба ракия сте в БГ! Аз съм работил и за 60 кинта на ден и за 160 на ден, Та даже и за 160 на час( почасово де-не за постоянно-проджект кинти)Баба знае и 2 и 200, но най-си ми е хубаво в Петък като ми дойде директ-депозита:) няма по-велика страна от САЩ-само тук човек може да постигне всичко без да целува дирници:)

38

ХАХА!

преди 6 години

До Пешо каратиста Я, Пешо се размечтал в спомени! Измислици-премислици!

37

Ie

преди 6 години

Детайлите нямат значение. Нека му дадат максималното наказание, което в неговия случай ще е 10 години затвор. Ако това беше станало в САЩ, щеше да получи една или няколко последователни смъртни присъди, без право на замяна/обжалване.

36

Анонимен

преди 6 години

Деца раждат деца - Деца убиват деца.(България 2017)!!!

35

Да, де!

преди 6 години

Знаете ли колко хора поставяха въпроса за разпасаното поведение на децата, настояваха за повече строгост-но не, това било комунизъм! Тези същите си пращат децата от 7 клас в чужбина, дето им скъсват задниците от ред-а нашите тук на пангара!

34

Ужас !!

преди 6 години

До къде стигна този свят. Деца да убиват деца. Не знам кой е истинският виновен, може би всички ние. Случката е разтърсваща, аз поне го приемам много лично и съжалявам. Някога като дете исках много неща и се ядосвах на родителите ми, че ме контролираха прекалено много и не ми позволяваха всичко, но сега след години искам да им благодаря за това. Ще се опитам да възпитам децата си, както трябва и ще се надявам никога да не попадат в такива ситуации.

33

Анонимен

преди 6 години

До бгдам щото по комунизма нямаше ни пари, ни власт, ни разврат :) Айде у лево. На криворазбраната цивилизация демокрацията й пречи

32

Анонимен

преди 6 години

Пробвай една бригада в САЩ, например. Квартирата може да ти е осигурена, ама най-вече си търсиш. Бачкаш като луд. Всичко сам си купуваш, чистиш, подреждаш. Няма пек, няма студ - на работа, често навън.Има и още благини, ама се обзалагам, че много хора биха предпочели казармата и соцбригадите пред това.

31

анонимен

преди 6 години

На ви Фейсбук! Защо деца имат достъп до мрежата! Аз не го ползвам, безмислено е да общуваш така! Там хората избиват комплекси и стават лесна плячка за всеки ***!

30

Анонимен

преди 6 години

Учеха ги, та имаше лаф "връзкар"То това с бригади не става, поне не с тези на БКП.

29

бг

преди 6 години

Западни ценности - пари, власт, разврат. Това се насажда от медиите умишлено, а младите се заблуждават лесно.

28

0

преди 6 години

Какви младежи бе! На 11 години е все още дете! Какви наргилета, каква е тая разпусия бе, хора?!

27

Дом - крепост

преди 6 години

то, затова нормалните хора си стоят по къщите и не смеят да излязат, защото ей такива дришльовци като тоя ще те заколят буквално за нищо

26

morelini

преди 6 години

Какви доводи...бил на 15 год и за това от 3 до 10 год зад решетките.Каква е разликата ако момичето беше убито от 50 год. например.НИКАКВА.Убиецът си е убиец.Ама и ние имаме едни закони...както всичко останало.Да не дава Господ аз да съм на местото на бащата на момичето...присъда на място....

25

Анонимен

преди 6 години

Причината за убийството откровено ме изненада !

24

до 27

преди 6 години

Правилно!На 14-15 години един младеж трябва да го научиш на труд и отговорности.В НРБ им организираха бригади.В РБ улицата ги възпитава.