26

Заглавие лъжа

преди 6 години

Леле как се опитват да ни манипулират.

25

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези високопарни бръщолевения след всеки атентат. Избиват християните като ***. Време е да се даде отпор на тази ислямска ИНВАЗИЯ стига сме плямпали за расизъм, дискриминация и тям подобни фактите говорят сами. Стотици загинали в кървави атентати заради либерастките виждания на политиците. После не се чудете защо националистическите партии набират ход.

24

Анонимен

преди 6 години

БЯХ В БАРСЕЛОНА ПРЕЗ АПРИЛ. ХОСТЕЛА МИ БЕШЕ В BARRIO GOTICO, НА ЕДНА ПРЕСЕЧКА НА РАМБЛА, ТОЧНО СРЕЩУ TEATRO PRINCIPAL. ВСЕКИ ДЕН ЗА ДА ОТИДА КЪДЕТО И ДА E, ИЗЛИЗАХ НА LA RAMBLA И ПРЕКОСЯВАХ ЦЕЛИЯ БУЛЕВАРД ДО PLAZA DE CATALUNYA. ПРЕКРАСЕН ГРАД, ЕДИН ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ НА ЗЕМЯТА. КОГА ЩЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕРИ ЧЕ ТЕЗИ ВЛЕЧУГИ ЖИВЕЯТ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С НАШИТЕ ЦЕННОСТИ, МАНТАЛИТЕТ И НАЧИН НА ЖИВОТ.

23

Х

преди 6 години

ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ТРИК В УСЛУГА НА ПОЛИТИЦИТЕ. АКО НЕ БЕШЕ МОХАМЕД ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ИСМАИЛ ИЛИ С ДРУГО АРАБСКО ИМЕ.ВАЖНОТО Е ДА ИМА И ДОБРИ МЮСУЛМАНИ.ТОВА Е ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ ЗА ЗАБЛУДА НА ХОРАТА.

22

Митко Палаузов

преди 6 години

БКП и Идил, вечна дружба!

21

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тези подмамващи новини за добричките муслита!!! Добричкия Мохамед помагал?? Кой знае как потрива ръце и казва на децата си, нашата религия е силна, смела, войните ни отиват в Рая, жертват се за нас като изтребват неверници. Помагал защото е разбрал, рано или късно махалото ще се върне и ще го удари. Колкото и да са безпомощни западняците, има и такива които няма да оставят това. Ще гинат резньовци защото си го заслужават. Вместо да учат и работят,гъзурчене в джамиите и коран.

20

Анонимен

преди 6 години

Юронюз, Би Би Си, Си Ен Ен... после Гугъл, Фейзбук и тон други са основните спонсори на анти-бялата пропаганда в света. Не ми вярвате ли? Влезте още сега в търсачката на Гугъл и потърсете на английски например "European people art" и вижте какви резултати ви излизат в графата със снимките...

19

Shark

преди 6 години

До 11. Само че не един мюсулманин е терорист. Сигурен съм че във всяко мюсулманско семейство има поне един, който е готов да убива християни.

18

до 11

преди 6 години

Хората са ядосани, разбираемо е. Защо трябва да ни дразнят повеве с подобни статии. Един Мохамед пролет не прави. Трябваше всички мюфтии или там както им се казват религиозните лидери в един глас да изреват срещу тея атаки, ама никой не е чул подобно нещо. Защото те ги организират и проповядват тези деяния. А болшинството мюсулмани ги одобряват вътрешно в себе си. Защото религията им е такава - скапна.

17

Анонимен

преди 6 години

Аман от евтина пропаганда, ако нямаше мохамедовци нямаше да се налага да вози никой.

16

Анонимен

преди 6 години

Aха, "Юронюз" ... ясно. Една от основните "европейски" бяломразещи медии. Същата която говори за ислямския терор в Европа като "случки". В центъра на Барселона е станало "случка" с ранени. Издирва се мъж. Мотивите са "неясни:.

15

Don Marco

преди 6 години

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани! Това е истината, колкото и неудобна да е тя!

14

Анонимен

преди 6 години

"Ако нещо бе доказано след ужасното зверство в Барселона, това е непоколебимостта на човешкия дух, констатира телевизия канал "Юронюз"."Ако нещо бе доказано след ужасното зверство в Барселона, това е че на запад сте пълни *** и непоколебимо ще си рецитирате едни и същи мантри за солидарност и толерантност след всеки атентат.

13

Анонимен

преди 6 години

А линейките дали са закъснявали? -За един приятел питам

12

До 11

преди 6 години

Браво rлупи!!!

11

към отвратен

преди 6 години

, Ако няма човещина без националност и религии, ще има Ад. Както се случва Хора като описания Мохамед отдалечават Ада, хората, изпълнени с омраза, го правят реален. Омразата никога не е довела до добро

10

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че ви е по-лесно да ги сложите всички под общ знаменател. То за реалноста се иска мозък. Предполагам ако един християнин е педофил и всички са? М/у другото съм атеист преди някой да ме обвини ... Приятно слагане на минуси глупита..

9

Анонимен

преди 6 години

Да извозва арабеските до родините им, тогава го показвайте

8

Анонимен

преди 6 години

Да наред са акции за ограничаване на щетите като тази. Песни за толератност и кумбая. Но е разбираемо. Алтернативата е да се хванат за гушите всички, анархия и безредици. Кошмар за всяко правителство.

7

Бай Ставри

преди 6 години

Изобщо не ни ги навирайте тия Мохамедовци в очите, защото не мога да ги гледам вече и тях и тяхната "религия на мира" и "мирните" им прояви на джихад. Крайно време е да започнем да си ги пращаме (заедно с африканците) кой от където е дошъл, докато не намалеят до здравословните 0,05% от европейското общество.