45

Анонимен

преди 6 години

Бил съм на много курорти в Европа, Азия, Африка и Близкия изток. Работя за най-голямата круизна компания в света. Такава клоака като Слънчака никъде няма. Никъде по света няма да намерите такова изтезаване на почиващите с музика. Само в мутренска България е разрешено (само за някой) да не се съобразяват с закона. Ние сме страната на принципа "Абе то и така може"Младите като искат децибели да си наврат по едни блутут слушалки в ушите усилени на макс и диджея да им пуска музиката на блутут.

44

Анонимен

преди 6 години

крайно време беше да се вземат такива мерки , и не само в Слънчев бряг.

43

Анонимен

преди 6 години

Сто пъти по-вече ще спечели туризма и държавата ако спре притока на алкохолни туристи и привлече нормални хора на тяхно място. В Гърция има ли такива к-ре-тении , бе к-е-леши?!

42

Анонимен

преди 6 години

Не е смешно, трагично е че полицията не смее да си свърши работата по спазване на закона ако не присъства поне вицепремиер. На коментиращите за лаптопа им личи че въобще не са в час. Това не е някакъв си там лаптоп. Това е средството където до джеа съхранява музиката и от където я пуска. Ерго това е оръдието на нарушението на закона. За да се спре музиката трябва да се изземе лаптопа. Полицията трябва да провери дали диджея е платил авторските права за промишлено използване на всички песни.

41

Анонимен

преди 6 години

Я проверете веднага кой с какви пари и как е направил дискотека и колко точно печели и плаща като данък , да видите как ще подвият опашки!!

40

Споко

преди 6 години

Същите младоци дето сега искат шумна музика след някоя година сами ще защитават тишината и спокойствието. Имахме такъв един дето крещеше пиян до 7 часа сутринта под балконите и се държеше арогантно, сега тика количка и шътка на всеки който повиши глас. Всяко нещо с времето си, но трябва да се научат да спазват правилата и да не си мислят , че са единствените на този свят. Търсят си правата, а останалите хора които не могат да почиват- те права нямат ли?

39

Анонимен

преди 6 години

Аз на демонстрациите собственици не виждам( те са лесно разпознаваеми).Само принудително изкарани сервитьорки , чистачки , тук-там някой охранител и това е!

38

Анонимен

преди 6 години

Дискотечната музика води до фатални мозъчни изкривявания!

37

Анонимен

преди 6 години

Божеееее, нарушиха безметежният живот на нашите математици, физици, химици, архитекти, литературни критици и всякакви други интелектуалци, дошли на Слънчака за са работят през ваканцията.И с право недоволстват, как ще си платят семестъра през есента. А Винкела първи разрови мравуняка и какво се оказа, зад концесиите стоят Маргините и техните хора. Колко са гриживни към научния потенциал, каква грижа!!!Браво на Винкела, може да е всякакъв но държавата и нейните работещи хора трябва да е приоритет

36

Анонимен

преди 6 години

абе турете еможи бре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Браво на Валери! Естествено , че не става въпрос за пълна тишина , но все пак да се спазва определена сила на звука и до определено време ! Я ми кажете на Витошка където има доста заведения и са отворени отвсякъде , смеят ли да думкат цяла нощ , или спазват регламента ?!

34

ист

преди 6 години

Туроператорите обещават на курортистите слънце, море и българска кухня.Никой туроператор не е предупредил че Слънчев бряг е дискотека, менте алкохол, шум до дупка и лесен секс между пияни и дрогирани. Слънчев бряг мутрите го превърнаха в болно място за наркозависими и прос ти тутки.Време е службите да проверят кой с какви пари е строил хотели и дискотеки.

33

Кико

преди 6 години

Проблемът не е само в Слънчев Бряг, в Созопол е същото. Чалга и диско до малките часове, а полицаите се правят на глухи. Кмета също не го е грижа,щом са му платили. Въпросът е , че трябва да се спазва закона. А когато някой се опитва да въведе ред , винаги се намират такива с нарушени интереси. Искаме законова държава, а не бананова република .

32

Анонимен

преди 6 години

Направо да ги затваря Валери Симеонов тези бардаци , после да мине и към мутренските хотели висящи над морето . С багера да ги почне ..Аман от анархия в тази държава

31

Анонимен

преди 6 години

Естествено че никой няма да смее, след като плажовете и заведенията се държат от такива знакови фигури, приближени до премиера като Маджо, Маргините и Цеца Секса.

30

boto

преди 6 години

Добре а запитали ли сте се защо нашето черноморие е такова?Аз ходя или в Гърция или в Турция със семейството си. Рядко на нашето и то за 2-3 дни и далеч от СЛЪНЧАКА.Ако нямаше кой да ходи да слуша силна музика, пие, пуши, шмърка и *бе дали па тея мутри немаше да направят хубави спокойни хотели?А това, че е цирк цялото представяне се е верно. То си е направо "СВЕТОВЕН ЦИРК" а балканския ряпа да яде. Това показва колко се е сляла държавата с мафията, като не говоря конкретно за това.

29

Анонимен

преди 6 години

Стоян Михалев е абсолютен ТЬПАК.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25На хората децата, които са по-малки от теб искат да спят на тишина, селЮ!? Не са задължени да слушат тълпа комплексари, която крещи, като овчари до 7 сутринта, а след това нямате спомени от вечерта... Който иска дискотека, която да дъни и селтици да крещят, като овчари до 7 сутринта, да бъде така добър да си я шумоизолира!

27

БРАВО, Симеонов !

преди 6 години

Разни ДиДжи-та, изпълнители и продуценти естествено че защитават бизнеса си, те от това живеят. Но тези хора, които се опълчват срещу г/н Симеонов, са дребните риби. А от едрите риби, собственици на шумните дискотеки, печелищи милиони, няма никаква реакция. Сигурно, за де не се издадаъ кои са, но хората си ги знаят. Все пак поздравления за смелостта на Валери Симеонов.

26

Анонимен

преди 6 години

Гледам че троловете на Валери са се разцвъкали из форума! ***, обяснявайте ЗАЩО ВИНКЕЛА ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, надупи се на ГЕРБ, стана ОЛИГАРХ и МУЛТИМИЛИОНЕР, ПРИЗНА МАКЕДОНИЯ И МАКЕДОНИЗМА, и ЗДРАВО СЕ ОБЛАЖИ СЪС СТРОЕЖА НА ПОЛУСЪБОРЕНАТА ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ И С НАСТАНЯВАНЕТО НА ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ В НЕГОВИ ХОТЕЛИ!!! Отговаряйте търтеи мръ-сни