37

Анонимен

преди 6 години

не трябва да има свободни радикали в течностите в тялото.сгресът намлява защитните сили ,не че има клетки ,които да се борят ефективнл с раковите.просто не ги разпознават,като чужди.явно грешка в фирмуера.

36

Анонимен

преди 6 години

Западните страни (Англия, Франция и САЩ) водят необявена война с/у православните страни-затова има рак, затова има една фашистка хунта на власт в Киев, която избива руски деца и жени.Православието е враг номер едно на западната англосаксонска глобалистка мафия.

35

Анонимен

преди 6 години

ГМО, отровни Е-та, палмово масло ----как няма да има рак?Стрес. Chemtrails.Има и други причини.

34

ЯЖТЕ АЛКАЛНИ ХРАНИ

преди 6 години

И ПОВЕЧЕ СОДА БИКАРБОНАТ.КИСЕЛИТЕ ХРАНИ СА ПРЕДПОСТАВКА ЗА РАК. ЯДЕМ МНОГО ТУРШИИ И ЗАТОВА Е ТОЗИ БУВ.

33

2001

преди 6 години

Когато диагнистицираха баща ми с диагнозата "рак" бяхме в шок. Това е съвсем меко казано. Един здрав, силен физически мъж на 53, който пред нищо не се спираше. Пенсионира на 45, беше миньор.... Работеше до последно. Болестта го изяде буквално за 5 години. Той не й се даваше, но си нямате на идея какво е плачеш и да искаш баща ти най после да спре да го боли. Нас ни боли и след 16 години и ще продължава. Всеки опълчил се на болестта заслужава да живее истински! Нана или Мая, Пенчо..Няма значение

32

Анонимен

преди 6 години

Ракът може да покоси всеки. Дори и най-здравият млад и тренираш индивид, който спи и се храни добре, живеейки безгрижен живот. Да, има фактори, които увеличават рискът от рак, но истината е, че трябва редовно да се преглеждаме. За някой хора, веднъж годишно в лекарски кабинет е прекалено много, но истината е, че веднъж на три месеца е най-популярната вариант. Трябва да изискваме напълно безплатни и честни прегледи от здравната си каса !

31

Анонимен

преди 6 години

Води се необявена война и геноцид над българите, затова има толкова много рак.

30

абсолютно

преди 6 години

стресът е убиец номер едно.има отношение и към стерилитета.всъщност те нашите големи тиквоглави го знаят

29

Анонимен

преди 6 години

не яжте за бога сирене с палмово масло месо с оцветители гмо домати , не пийте безалкохолно с подсладители ,кисела вода ходете на прегледи.не е шега,питайте патило.

28

Анонимен

преди 6 години

25 - Ракът, във всичките му форми, не е рядка болест. За него не се говори, защото е по-лесно да си заровиш главата в пясъка.

27

за рака

преди 6 години

Да ви кажа защи има бум на ракови заболявания:1.голям стрес2.консерванти и отрови в храните, особено след като навлезнаха големите западни хранителни вериги-знаете кои са3.ЕС ни има за второ качество хора, ЕС има два стандарта за качество-един за Западна Европа, друг - за аборигените от Източна ЕвропаИма и други причини, те са по-сложни за разбиране.

26

Анонимен

преди 6 години

Из "Всички харесват Мая".

25

до 18

преди 6 години

До Анонимен18,и на всичкото отгоре няма срам,да твърди че в българия хората били бедни,хахахаха,не случайно я е хванал рака,за такъв цинизъм и безсрамие даже е малко,*** нещастна

24

Анонимен

преди 6 години

някой или нещо ни избива.изведнъж взе да се говори много за рак,стана масово.преди години беше сравнително рядка болест.какво и защо става ?

23

Анонимен

преди 6 години

Голяма злоба се изля от ГЕРБ-ерските гадини към тая достойна жена - Мая Манолова.

22

Д-р Снагълс

преди 6 години

Ами тези гърди искат ежедневно мачкане. Ония матрак Найденов къде е блял?

21

JJIvanov Warning

преди 6 години

Раковите атаки проучени на място се правят с оръжейна техника тип торсионно усукана "черна змейка".. Имаме снимана с термокамера змейка как уврежда дясна гърда на прегледана в Москва жена.Оръжието се ползва от друга цивилизация проникваща сред нас ..има снимани техни въоръжени представители на филм"Първи случай на луда крава в КАНАДА" Експерти могат да видят въоръжени облъчващ скачаща крава. с нещо като камертон в ръката..Засечени змейки са лекувани с прополисови лосиони успешно..

20

Анонимен

преди 6 години

Както всичко друго,и медицината при капитализма е точно обратна на нормата.За да си пълни бюджета от данъци и да прави по-малко разходи,кап.държава трябва да осигурява повече и на по-високи цени работа за лекарите,полицията,армията, учителите,политиците и бюрокрацията.Ако си здрав- ще те разболеят- плащаш прегледи и лекарства.Ако си честен- ще те ограбят-плащаш на полицията и охранителите. Ако си нормален- ще ти сложат престъпници за управляващи-за да вземат подкупи и външни заеми!

19

Йордан Иванов геолог

преди 6 години

През 2000 година официално съобщих, че проблеми с гърдите у жени се причиняват предимно с "Сутиени". СИлния електромагнитен смог уврежда тежко сутиена който смачква охраната на женското тяло..Гърдите се увреждат тежко което лесно се диагностицира с термо камери.Лечението тогава бе лесно.Балнео терапия,намазване с лечебна хума и или кисело мляко..пръскане с прополисови лосиони приготвени с домашен дестилат около 48 градусов и свеж зелен прополис..Съвет не носете опасните "сутиени".

18

x

преди 6 години

С тази лелка и мъжа и бях в хотел Акача ресорт в Сицилия ,много превзети хора!