307

прекрасна статия

преди 6 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС и НАТО, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

306

Какви братя ,бе...

преди 6 години

ВСЪЩНОСТ--Вследствие на руско-турската война е премахната османската влас , само от СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ....и тя става РУСКА ОКУПАЦИОННА ЗОНА!Ю.БЪЛГАРИЯ/ИЗТОЧАНА РУМЕЛИЯ Е АВТОНОМИЯ/ ---ОСТАВА ПОД КОНТРОЛА НА ИСТАМБУЛ!ИСТИНСКОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ Е "СЪЕДИНЕНИЕТО "--при княз Батемберг и СТ.СТАМБОЛОВ!ТОГАВА ---РУСИЯ Е ПРОТИВ НАШЕТО "СЪЕДИНЕНИЕ" И ПРАВИ -СРЪБСКО БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА , С КРАЛ МИЛАН 1885-Г., ЗА ДА РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИЯ!НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ С ТИЯ "братя -завоеватели"!!!!!!

305

Какви братя ,бе....

преди 6 години

Руснаците идват в България , 3-пъти по време на Кривската война и стигат чак до Ст.Загора ----НО, НИКОГО НЕ "ОСВОБОЖДАВАТ"!НАПРОТИВ --ИДВАТ КАТО ЗАВОЕВАТЕЛИ И ЗАВЛИЧАТ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ , ДАЖЕ И БЪЛГАРИ ЗА "КРЕПОСТНИЦИ"/..руски роби/РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА Е ВСЛЕДСТВИЕ НА РАЙЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ от /8.07.1876г./ ЗА ПОДЯЛБА НА БАЛКАНИТЕ ОТ РУСИЯ И АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ!

304

До Анонимен 312

преди 6 години

Аз знам, а ти не знаеш, че грузинският народ е бил изклан от перси и турци до един стадион хора и само присъединяването им към Руската империя ги е спасило от пълна гибел! Дришъл, ако знаеш как грузинците живееха в СССР, нямаше да плянкаш дивотийте си! Ако намекваш за 08.08.2008, *** при *** си...Руската армия се намеси неочаквано и много рисковано, за да разбие за 5 дни храбрата армия на Сракашвили , която изби с "Град" и артилерия над 3500 грузински граждани - осетинци и 100 руски миротворци!

303

Анонимен

преди 6 години

Не искам никаква дружба с племе, което се трови с шампоан за вана и антифриз.

302

До 317

преди 6 години

Фесовете и фереджетата ще ги довлече Путин, който е пръв приятел и съюзник на другия диктатор-Ердоган.

301

Освободителите 2

преди 6 години

Продължение .....описваше разправата си в село Вена. - Аз го налагах, налагах с нагайката, докато ръката ми се умори. По главата, по главатаДаже пръстите ми се вдървиха - И защо? - Как така защо: пристигам, питам има ли слама, - Няма, братушка. Ичмик има? Няма, братушка. И почнах да го налагам. - А вие какво му предлагахте за това? - Как ли пък не! За него проливат кръв - започна той с патос

300

Анонимен

преди 6 години

За 7 часа 312 (344) поста! Браво! Брависимо, клаоуни! Аферим, машалла! Конгратюлейшънс! Егати каква вълнуваща тема! И какъв хор на подлеците, хейтърите (какво да напиша, като си нямаме българска дума като мразач!)! Фоби какани, нека най-нежните струни трептят в чувствителните ви патриотарски душици, да ви са най-сладкото в живота! Фесове за вас и фереджета!

299

Освободителите 1

преди 6 години

Из спомените на руския военен кореспонден Данченко:Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката по главата. Особено жестоки с българите бяха интендантските, транспортните и парковите господаПомня как един от тях описваше раз

298

Анонимен

преди 6 години

До БАБА БУНАРусофилите сте най-големите българоубийци. Избили сте повече българи, отколкото са загинали през войните. И всичко това- в угода на Русия.

297

БАБА БУНА

преди 6 години

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ НИ ПОДАВАТ РЪКА,НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ НИЩО,ЗАТОВА СТАНАХМЕ НАЙ БЕДНИ,АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕС САМО НИ ДОЯТ И НИ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО ПРАВЕНО ЗА 50 ГОДИНИ.УКРАЙНА Е ПОДЛА ДУШИЦА ,КАТО НАС,НЕБЛАГОДАРНИ.НИЕ СИ ЗСЛУЖАВАМЕ ТУРСКИ ПОТОК,ТУРСКИ ТОК,ТУРСКИ СТОКИ ОТ А ДО Я,ЩОТО СА НЕКАДЪРНИ И ПРОДАЖНИ НАШИТЕ ВЕЧЕ 30 ГОД ПОЛИТИЦИ ХАК НИ Е,ОЩЕ ЩЕ НИ СТРАДА ДУШАТА,НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е ГОДИНИ НАРЕД,ТОВА РУСОФОБИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ.

296

Анонимен

преди 6 години

Неграмотните руски лакеи дори не знаят, че руснаците по време на войната 1877-1878 година са влагали иронично - пренебрежително и подигравателно значение в обръщението "БРАТУШКИ". Т.е. за да бъда по-ясен и за да ме разберат русофилите ще кажа, че за руснаците сме били толкова Братушки", колкото са ни БРАТЧЕДИ" някои етноси от българския народ.

295

Анонимен

преди 6 години

Знаем какво направиха руските *** с православните си братя в Грузия. Знаем какво направиха с най-близкия си народ-православна и славянска Украйна. Руските д.ебили са като библейския Каин убил брат си за паница леща. В случая за парче земя и за ради самочувствието си, че могат да налагат волята си над съседите си и да ги подчинят да живеят според руските разбирания за добро и лошо. Няма страна, в която искрено да обичат руснаците!

294

Анонимен

преди 6 години

Товариш Путин, а какво направи с братската дружба с Украйна? Защо изпрати убийците си там? Това ли разбира Русия под братска дружба?

293

До 305

преди 6 години

Абе,и ти омириса сайта на кравешка тор,но толкова си свикнал с миризмата,че не се усещаш.

292

302-ри

преди 6 години

Посочи,Америка с кого има нормални отношения до момента!

291

До 307 анонимен

преди 6 години

ММдаа. А Борисов,на едноличната диктура.

290

Анонимен

преди 6 години

Путин и Редоган са двете лица на една и съща монета, на олигархичната диктатура. Не случайно са добри приятели.

289

Анонимен

преди 6 години

НИНОВА-РЕШЕТНИКОВ-РАДЕВ-ПУТИН ето я оста на злото и хибридната война.

288

Анонимен

преди 6 години

Абе миризливите русофили, идете да говорите подобни глупости в Чехия, Полша или Унгария, ще ви спукат празните болшевишки кратуни от кютек. Затова и тези държави са много по-добре от България, защото там няма такива скодоумни *** и фенове на азия.