126

Оня

преди 6 години

Според мен си трябва баланс... нито прекален позитивизъм нито прекален негативизъм...поставяш си цели просто и си ги преследваш и това е.

125

Българин

преди 6 години

Аз пък си мисля, че няма позитивно, няма негативно. Няма добро, няма и зло. Тия виждания в природата не съществуват, защото са противоестествени. В природата всеки има една цел - да оцелее и да размножи генетичния си материал. При хората не е по-различно - поставяш си една голяма цел и я преследваш с цената на всичко. Повечето хора са овце и ги е страх да гонят целите си докрай. Затова успешните хора са малко. Да си успешен, значи да си неморален и безскрупулен. Винаги е било така.

124

марги

преди 6 години

Не съм анонимна! Аз писах до Криста!

123

Анонимен

преди 6 години

До криста"Вярвай в себе си" - символ верую на положителното мислене! Вярвай че си Бог! Това е философията и религията на "последните времена", модерните хора станаха индуисти! Там също се усъвършенстваш сам, правиш йога, медитираш....вечно си здрав, вечно си млад.....Няма вече-"Вярвам в един Бог Отец, Вседържител..."Вярвам в себе си, нищо че съм *** и ***, нищо че съм подъл и страхлив, нищо че съм малодушен и глупав! Е, каква е тази вяра! Наистина си е жива болест!

122

маке

преди 6 години

нищо не разбрахпозитивно мислене се постига с няколко чашки

121

Анонимен

преди 6 години

Какво е това "кочинг"?

120

Анонимен

преди 6 години

Тази псевдостатия обезмисли рубриките ви в Аз-йената, Тийн птоблеми, Емти репортеря, Свободно време бол и Разни.

119

Анонимен

преди 6 години

БВП на България през 1989 г. е $6216, а през 2011 е $7201. Явно, по някакъв начин, 7201 не е и наполовина на 6216.

118

Анонимен

преди 6 години

Вече отмина модата на фъншуей консултантите и сега е модерно да си имаш life coach - компетентен/не е ясно защо/ който да ти обяснява как да живееш. Вместо човек да се вгледа в себе си, да почете малко книжки и да се замисли за нещата си е друго някой по-малко мързелив да му казва кое е правилното. Този вид съветници са съвсем модерен и рафиниран вариант на нумеролозите, астлолозите и други измамници, които се хранят от човешката глупост.

117

Дедо Гого

преди 6 години

Алоу, бе нали ще се изтрепем, ако всички се подлъжем на тоя психиатър с негативните нагласи ! Разбира се, че трябва да сме добронамерени към света, в който живеем, към околните, към животинките. И разбира се, че излъчваната злоба вреди ! На всички, включително и на автора !

116

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая да прочетем някаква смсислена статия.

115

Психолозите

преди 6 години

са новите,модерни или съвременни "врачки","гледачки" или "баячки"?!Особенно с някои техни теории,твърдения или разбирания,силно повлияни от американската или западна теория,практика,начин на живот или действителност?!Някои упорито следват,като активно плагиатстват и съответните автори,като например:"Силата на пложителното или позитивното мислене" на Луиз Хей?!И ако в някои случаи, разумен човек следва техните препоръки,най-много да остане с пръст в устата или ...между краката?!

114

Анонимен

преди 6 години

Моята философия е всичко с мярка е най доброто правило в живота. Пък каквото бог е рекъл. Опитвай се да мислиш, пък каквото роди собствената ти глава това е твоя свят.

113

39

преди 6 години

Бих искал да попитам авторката какви "източници" е ползувала при подготовка на материала?И откога позитивното мислене и магическо и фантазно?Моля ви не пишете за неща ,които не познавате!

112

Анонимен

преди 6 години

До мараяНикой не ти е казал да отиваш в другата крайност, нали? Хората ти казват да мислиш РЕАЛНО. Когато имаш аш проблем, да не чакаш да се реши с хилене. И това, че ще избухнеш за малко, ще плачеш понякога и ще си тъжен по- дълго е НОРМАЛНОТО. И сега ли не схващаш?

111

Валери

преди 6 години

Авторката споделя, че единствено действията могат да променят хода на живота ни. Това е така, но какво диктува действията? Мозъкът контролира всичко което правим, а ако той е пълен с негативни мисли то и действията ни ще са такива. Всичко започва от мисленето и първата стъпка към промяна за по-добро започва с мислене. Естествено само *** може да вярва, че само с мисли ще промени съдбата си. Но заредим ли се с т.нар. "критично мислене" то ние ограничаваме възможностите си още преди да опитаме

110

Гф

преди 6 години

Пропаганда

109

jj

преди 6 години

Отдавна не бях чел смислена, грамотна, издържана статия тук...

108

Щирлиц

преди 6 години

Интересно,дали така обучавате терористите и ИДИЛ-овците?Явно "има хлЕб у целата работа,а"?Зомбирането продължава на пълни обороти.

107

стефчо

преди 6 години

жената си търси подсъзнателно човек ,който ще осигури стандарт на живот и отглеждане на котилото. Ако нямате мангизи на какво разчитате?