16

Анонимен

преди 6 години

Изяли са го вълците отдавна, ще намерят костите и толкова. Гадна смърт да те изяде животно. Скапана държава можеха да спасят момчето ама не веднага се юрнаха да го преследват, смъртна присъда да му искат и ето го резултат

15

Анонимен

преди 6 години

Обяветв награда за главата му както беше някъде по назапад и ще го ловнат за броени часове!

14

Анонимен

преди 6 години

След някой друг ден ще се появи като герой. И след като имат информация, че е жив и някой му помага, защо не проследят ятаците?!? Докога ще ни занимават с това ***? Кой ще плаща за издирването му?! Ние за това ли плащаме данъци?! 7

13

241тт4

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !едва ли някой ще го пребие с камъни , най -много като непълнолетен да му се позацапа малко досието Но на някой от пострадалите хич не им е розово положението - операция на крак , на челюста, на таза

12

Некъф луд

преди 6 години

Извода е един. За всичко са виновни родителите.

11

Кристиян ХА-ХА-ХА

преди 6 години

То не трябваше и да започвате да ме търсите, защото аз съм си в София при мама в апартамента! Дори полицията не се сети да ме търси тук. Ако дойде някой се крия под спалнята на мама или в гардероба при маминото бельо.

10

goso

преди 6 години

В България се обръща прекалено много внимание на стреса. дискомфорта, неудобствата, здравето, психиката на престъпници и убийци. Почти нищо и почти никога не се споменава за страданията на техните жертви и близките им.Колко статии се изписаха, колко безпокойство се изрази за този бандит, който вероятно се крие в плевнята на чича си? Ами ако стане инцидент с някой от търсещите го? Казвате водолази го търсели, колко водолази са загинали в Дяволската пещера видяхте ли? Срам нямате ли?

9

До 2

преди 6 години

Проблема е че родителите не отглеждат децата си, понеже са на гурбет в чужбина

8

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !все пак убийците в България ги пускат под домашен арест, а момчето дори не е убиец, няма да се учудя за него да има ефективна присъда, особено ако няма пари и връзки

7

Гост

преди 6 години

До 1Не би трябвало да лежи в затвора, ако беше останал да помогне на хората, които е блъснал. Или както писаха - повече се е бил притеснил да няма кръв по колата, да не му се кара баща му.

6

Нямало било място,

преди 6 години

което да не е претърсено__________________________________В такъв район може да претърсват колкото си щат, а той да ги наблюдава отдалеч и да се крие, ако познава добре местностите. Ако има кой да му помага, едва ли му е толкова трудно. Хлапетата са изобретателни, може и отдавна вече да е в Гърция или в друга част на България. Сега сезонна работа има.Вярвам, че момчето е добре и сигурно в даден момент сам ще се появи.Излишно е да гадаем какви решения се мътят в главата на тийнейджър.

5

Гост

преди 6 години

Крие се не защото е в шок, той е минал отдавна. Крие се защото го е стах да си понесе последствията.

4

bzzzzz

преди 6 години

Нашата полиция е невероятна.

3

Анонимен

преди 6 години

някой го крие и храни , това е истината

2

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има сериозни наказания на всички тези некадърни родители, които отглеждат ***, вместо деца, невъзпитани, арогантни.... ужас просто.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Не го оправдавам, но всички сме били млади и сме правили глупости. Слава Богу няма загинали хора.Не е редно да умре момчето в планината заради една своя грешка ...Има грешка - има и прошка !Да се връща и като мъж да си понесе отговорността за действията.Въпреки тежкото провинение не би следвало да лежи в затвора ..