96

Анонимен

преди 6 години

Дори хората в северна Америка са безсилни и са се борили за водата си срещу големите монополи,ако не се обедините,ще останете голи и боси,безправни роби!

95

Dies Irae

преди 6 години

До РеалистНикой не ти говори за докторите и лекарите, а за администрация, ония калинки който са в министерства, комисии и всякакви други безполезни неща. Те са НЕНУЖНИ! я виж администрацията на МВР колко *** са и каква точно е ползата от тях? Заради тях няма пари за заплатите на редовите служители! Това е проблема

94

Анонимен

преди 6 години

Откачете се от държавата,колкото е възможно повече,произвеждайте си собствено електричество,организирайте си частни фирми или селско стопанство в общности!Вижте какво се случи в Аржентина,Гърция,Франция водиха огромна народна борба да си върнат водоизточниците и т.н.

93

Анонимен

преди 6 години

Хора,организирайте се в общности,комуни и си помагайте,търсете си правата,защото настъпват страшни времена.Никой няма да ви помогне,ако сами не си помагате един на друг в общности или комуни.Ще приемате токсични храна,вода,ще ви мамят и никой няма да ви пита,ще ви увеличават беззаконията и цените на природните ресурси,една глътка вода няма да имате право да изпиете,без да платите,дори от собствените си водоизточници,това не е шега,а самата истина!Откачете се от държавата,колкото е възможно повеч

92

Анонимен

преди 6 години

E мутро комунисто бизнесмените,наречени работодатели в Бг са единствени по рода си и те не знаят да дават, защото никога нищо не са правили освен да взимат, ограбват, присвояват, усвояват и т.н. Как ще ги учите да дават не знам

91

extremist

преди 6 години

До Я, па Я : ТАЯ ТЕЗА МОЖЕШ ДА Я СЛОЖИШ В УСТАТА НА КРАДЛИВИТЕ ДЕПУТАТИ , С ДОПЪЛНЕНИЕТО ЧЕ ХИЧ НЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАМЕ ПАРИ НАЛИ...

90

ПОМОЩ

преди 6 години

Пуснете БТВ , вижте Валери Симеонов как лъже Българите докато купува Хотели в Слънчев Бряг ???

89

Анонимен

преди 6 години

До Я, па Я (95)Селски, що не си гледаш добичето в обора ами ръсиш дивотии на компа?!Парите не са за клепоухи селяни като теб!

88

До 97

преди 6 години

По-точно бедата е, че има такива като теб и то много.

87

Анонимен

преди 6 години

ясно е че тази жалка територия загива въпроса е че никои нищо не прави

86

Анонимен

преди 6 години

Бедата на българите е ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА и тя е .............че сте много прости.Всичко останало е празни приказки.Каквото сте гласували това и ще ядете .........обелки от Тикви!

85

Реалист

преди 6 години

Тук един се е развихрил, ама не се усеща, че още от началото става само за смях.Пише ги едни истиннобразни, но в същността си са неверни неща. Да вземем тези, на които от бюджета им се плащат заплатите - ами да, без тях няма държава и колкото и някои да реват, че те били търтеи, това очевидно не е вярно. Такива са учителите и останалите в сферата на образованието и този предлага да ги махнем, което означава сами да си плащаме няколко пъти повече за частно образование. Същото е и с лекарите и зд

84

Я, па Я

преди 6 години

Не се хабете. Кучето е заровено в така наречените "безналични пари". Това което е по банките и в джобовете е нищо, няма го, не съществува. На практика всички работим за хартия без стойност. Само 3 до 5% от парите в цял свят имат реално покритие. Единствените които са имотно състоятелни са едни 5 до 6 еврейски фамилии на върха на финансовата пирамида. Който се занимава с финанси му е ясно, че бай Пешо на село е по богат от доста банкери ...

83

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименРеално да, но в България много малък процент от сектор Услуги има такива клиенти. Затова трябва да намерим начин или да съкратим разходите (като спрем да плащаме за индивиди който не внасят в общия кюп и да намалим данъците на хората който внасят, чрез намаляне на разходите) или трябва да почнем да вкарваме повече пари от други държави (чрез износ или да чрез услуги). Заплатите няма как да се вдигнат след като няма пари (те трябва да дойдат от някъде).

82

Циник до 90

преди 6 години

Колега тук се е развилнял някакъв син на партиен секретар...неуспял да опита "на хляба мекото" като тАтка му шеф на местното ТКЗС!Разбираемо е - сега вместо да размахва партийна книжка ...трябва да работи!А те синовете на червендалестата с *** не са свикнали да работят!Свикнали са да национализират - само да не се пробва с ***, и Гергов...че ще го изядат прасетата!

81

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeАз написах коментарите 78 и 88. Преди това си спорил с някой друг.

80

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeПринципно пишеш правилни според мен коментари, но за едно поне нещо съм длъжен да те поправя. Износът не идва само от производство. Услугите също в голямата си част могат да внасят, ако клиентите им са в чужбина. Аз например имах фирма за преводи, в която сме превеждали изключително и само за чужбина.

79

До 85

преди 6 години

Нещо тук май намирисва на съвременен Китай и на неговата управляваща "партия на работниците, селяните и прогресивната буржоазия"! Предполагам, че у нас за "прогресивен буржоа" ще бъде считан онзи, който е станал бизнесмен с благословията на столетницата. Останалите ще са в графата "народен враг, подлежащ на разкулачване". Какво като сам си е спечелил парите? Той кого пита за разрешение дали може да забогатява, а? И как така няма да внася лепта в партийната каса?! Веднага национализация!!!

78

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименТака и не виждам доводи или факти! Кажи нещо смислено освен нападки. Нямаш и затова се чудиш как да завъртиш спора към личността ми. Докажи твърдението си. Аз поне вадя някакви факти, цифри, изчисления, нещо.

77

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeЗнаеш ли що е това софизъм?Поинтересувай се, после ставай за смях по форумите с твоите умозаключения.