19

Анонимен

преди 6 години

Знаем, че в столичната община на всеки служител има началник.Така и тук: единственият пазач си има началник на охраната на обекта.И какво са пазили? Пазили разрушеният паметник от вандали? ( То всъщност, щом Глишев е бил там, сигурно е искал да боядиса паметника).Значи пазили паметника от вандали, но крана никой не им казал да хазят.И виж к`ви работи стават.

18

санчо

преди 6 години

За всеки беше ясно че каквито и протести да има паметника ще бъде разрушен. Пита се на кого и за какво му беше нужен и удобен тоя пожар, а логиката подсказва че по-скоро не на защитниците на паметника.

17

Анонимен

преди 6 години

Представете си картината: 3 часа през нощта. Гори нещо зад оградата, но не може да се види как7во- Но активистът (на какво е активист?) Глишев вижда в тъмното, че димът от черен става сив. И чува пукот като тихи експлозии. Не се вижда какво гори, но се знае, че избухват гумите на крана.И това при наличието на висока плътна ограда и под булото на нощта.Странно е, ако вземеш да разсъждаваш логично.

16

Анонимен

преди 6 години

Да идва новия кран да събаря това изчадие на Старчев и после да отиват към *** да го събарят и него!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Нашият един човек, на този голям обект, неговата работа е да пази цялостта и да не допуска външни лица да скачат и да правят вандализъм............................В какво точно ще се изрази този вандализъм? Паметникът е в толкова окаяно състояние, че и най-големите вандали не могат да направят нищо повече - от общината са направили вече каквото могат.Пък като гледам на снимката- оградата е доста далеч от крана, трудно може да се хвърли нещо и то точно на определеното най-важно място на крана

14

Оруел

преди 6 години

Малко на застрахователна измама ми прилича, прекалено професионално е извършено, за да е от некви активисти :)

13

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Страх ме е! Вижте как бавно и грозно шумти и напредва Фашизма в България. Не е важнох колко струва крана.Важно е,че той погребва 1300 годишната история на България,което е желанието на целият ЗАПАД! и САМО ТОВА ЛИ? Нито един от тях не дойде на официялното честване тогава, а нашите сега тичат и на техните панахиди!

12

Анонимен

преди 6 години

Хората, подпалили крана, който трябваше да демонтира паметника "1300 години България", "са си разбирали от работата", знаели са точно как да повредят машината, за да стане тя неизползваема, смята Ивайло Манолов, началник на охраната на обекта............................ИМА ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК, ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ Е ПО ПОЖАРИТЕ, РАЗБИРА СИ ОТ РАБОТАТА?Да не би той нещо...

11

ognyanz

преди 6 години

А се оказва, че освен пазач, обекта има и началник на охраната. Той какво е правил?

10

ОХРАНАТА ?????

преди 6 години

Не им били казали да пазят крана. Интересно какво са пазили? Сигурно паметника, да не би някой да го събори през нощта или да го открадне.Тук трябва да търси - при охраната.Тя всячески се мъчи да насочи вниманието в друга посока.Пък и г-н Елен Герджиков веднага съобщи с какво е подпален крана. Откъде ли знаеше?

9

Анонимен

преди 6 години

Българска работа както винаги - след дъжд, качулка. Да му мислят застрахователите.Има ли ня някой тук, на който още не му е ясно, що българия се влачи на опашката по развитие навсякъде и копае и дълбае дъното?

8

Анонимен

преди 6 години

Манол Глишев е много съмнителен. Той известен с рушителната си дейност по паметници. И какво е правил там в 3 часа през нощта? Чакал е да подпалят крана, за да го заснеме - значи е знаел, че ще има пожар!!!Охранетелят също много се натиска да преДЛАГА ВЕРСИИ, ВЕРОЯТНО ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ.

7

Анонимен

преди 6 години

Ксто се има предвид, че всички червени шумкари се набутаха в Герб за облаги не се учудвам от резултата. А тоя "началник охрана" да го разпитат по-добре, та да си каже как е станало. Такава голяма машина да се докара до състояние, да не можр да се ремонтира си иска време. И през цялото време охраната била глуха.Фандъкова да каже коя фирма спечели търга за рушенето.

6

Анонимен

преди 6 години

Тия не са ли си застраховали крана...

5

Анонимен

преди 6 години

Тези, които махат този паметник са същите, онези дето махнаха предишния, само са се пребоядисали!

4

Анонимен

преди 6 години

Хората, подпалили крана, който трябваше да демонтира паметника "1300 години България", "са си разбирали от работата", ...Е па естествено, те червените шумкари имат дългогодишен опит в терористичните действия. То църкви ли не бяха, мандри ли...

3

zeus

преди 6 години

Намирисва ми на застрахователна измама цялата работа

2

sad but true

преди 6 години

паметникът е ГЕРБ на България в момента

1

Анонимен

преди 6 години

Къде бяха шумкарите, когато се обсъждаше премахването на паметника!?