89

Анонимен

преди 6 години

Един слабообразован комунист ,под N 77 май, обясняваше как Войнишкият паметник,преди да го бутнат не представлявал нищо особено,бил с очукани табелки ,около него седели с гръб кибици и т. н. А нима сега тази пародия- "1300 години" представлява нещо особено? И не е свърталище за всякакви *** и наркомани?Войнишкият паметник се е превърнал в такава развалина умишлено,защото не е бил поддържан от ***.След това най-безцеремонно го премахват,без да се интересуват от мнението на софиянци

88

Анонимен

преди 6 години

В ЕСТЕРГОМ, УНГАРИЯ, МИНАЛАТА ГОДИНА ВЪЗСТАНОВИХА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

87

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПРЕДИ 1300 ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО КОМУНИСТИ, САМО ЕВРОПЕЙЦИ. КОМУНИСТИТЕ И СЕГА ХОДЯТ НА ЧЕТИРИ КРАКА, ОСОБЕНО СЛЕД ЯК ШУТ В МАДУРО.

86

Анонимен

преди 6 години

87 нямаме нищо общо с Германия в случая. Впрочем нали роптаете срещу паметника на ачериканските летци а според вас какво са правели червеноармейците в Германия

85

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли какво са комунистите снощи си оголиха малко зъбите . Пърформанси ли тате разбират сачо от едно от як бой.

84

Анонимен

преди 6 години

Ми върви в Берлин и виж. Аз 10 години всеки ден минавах по два пъти пред Тиргартен на отиване и на връщане от работа - винаги имаше много хора пред паметника.Който не знае- Тиргартен е в центъра на Берлин, в миналото в Западен Берлин.

83

Анонимен

преди 6 години

Докато не изпукат разсърдените на социализма 40-годишни инфантили и полуграмотните им отроци, тази страна няма да се оправи.

82

Анонимен

преди 6 години

КАТО ИМ КАЖЕШ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА 1300 ГОДИНИ ЕВРОПИТЕЦИТЕ ПИКАЯТ БЕНЗИН.ЧЕ КАК ИНАЧЕ, ТОГАВА ЛЮБИМИТЕ ИМ ЕВРОПЕЙЦИ ОЩЕ СА ХОДЕЛИ НА ЧЕТИРИ КРАКА.

81

Анонимен

преди 6 години

Време е за събор пред шестокрилия, в подкрепа на събарянето му!Това грозилище, символ на бездарието и престъпната липса на професионализъм, трябва да отиде за скраб!Аз не желая тези безлики скелетоподобни фигури да грозят парка на НИМХ!

80

Анонимен

преди 6 години

Старчев, защо не кажете колко е струвало да бъде издигнат този паметник? Говори се за сума от 30 млн. Лева днешни пари!?!?!?!?

79

анонимен

преди 6 години

Махайте това гнусно комунистическо творение и да се свършва вече!

78

Анонимен

преди 6 години

ОТНЕМАНЕ НА ТИТЛАТА ПРОФЕСОР ОТ ТОЗИ РЕПТИЛ

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78 Това не пречи да го възстановим и да го поддържаме.Ако нашите сънародници тогава,не са го пъддържали добре,не означава,че и ние трябва да направим същото.Важно е значението на този мемориал и сега е моментът да го възстановим.

76

Анонимен

преди 6 години

61-ви М-ъ-р-ш-о ,то ако зависеше от комунистите България нямаше да я има! Или щеше да бъде съветска ,или югославска република.Нали ако не бяха тези войни,съседите отдавна щяха да са ни разделили помежду си!

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68 Посещават се само от комунисти,предимно от руснаци.

74

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на загиналите войници е построен в двора на казармите, които бяха на това място. След събарянето им, паметникът остана в градината. Той представляваше три високи каменни стени, на които бяха монтирани ЕМАЙЛИРАНИ ТАБЕЛКИ с имената на загиналите в Първата световна война.Тези табелки бяха доста очукани.Около паметниците имаще алеи с двайсетина пейки, на които по цял ден седяха кибици с гръб към този паметник.ТАКА ЧЕ НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ Е БИЛ НЕЩО ВЕЛИЧЕСТВЕНО ТОЗИ ПАМЕТНИК.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен73 Вие,комунистите и техните отрочета,които пропътувахте света с крадени,държавни пари,като сте пътували нищо не сте видели.*** в Унгария и виж,какво се е случило там с паметниците на комунизма.Те са преместени в специален музей и не напомнят на унгарците мракобесието на комунизма.Другите народи,просто не са ги издигнали.

72

анонимен

преди 6 години

До 68Ти мало..умен ли си бе? Ще отидат туристи в Германия и ще посещават пъаметниците на съветскага армия? Това да не ти е Северна Корея?!

71

Анонимен

преди 6 години

Да направим като в Унгария,в Бедапеща има Музей на комунизма и всички паметници от комунистическия период,са пренесени там.Посещава се от туристи.

70

Анонимен

преди 6 години

Ремонтът на паметникът===Ей, мърльовци, не ви ли е СРАМ?! Няма да ви чета просташките писания, *** гадни. Липсват ви първите и вторите седем.