30

Анонимен

преди 6 години

До 21Ето ти една поговорка: Два полиса воювали заедно и спечелили. Едните си претопили оръжията за мотики а другите си запазили мечовете. След години тия с мотиките плащали на тия с мечовете. Ето ти и исторически факт: ако не беше победата при Дойран, най-вероятно щяхме да сме окупирани и да загубим повече от колкото сме тогава. А драги мой тогава става дума за национална катастрофа. И последна 3та поговорка: Si vis pacem para bellum (ако искаш мир се готви за война).

29

Cv Cv Apartments Co.

преди 6 години

Обща европейска армия?!? Ти нормален ли си? Все едно комшията ти да работи да изкарва пари, да е по кадърен от теб да си купи два джипа. А ти си некадърен неможещ и да му викнеш през оградата: "комшо дай си единия джип, защото не го караш често, аз да го карам..." Ако вярваш на глупостите на Б.Б. си пуснат по пързалката. Щом имаме пари да вадим всяка година по милярд за саниране и 4млрд. за КТБ изкарахме от нищото... България може да има своя достойна и силна армия!

28

Анонимен

преди 6 години

Да бяха взели и един биолог или гастроном в студиото да си даде мнението и той поне.Сравнението с автомобили е абсолютно неумесно. Самолетите са правият и поддържат по въвсем различен начин. Основните курсове за пилот в цял свят се карат на Чесни сторени през 70те. Само в Англия летят над 250 Tiger Moth произведени 30те.Военната техника (самолетите в пъти повече) не се правят както оборотните автомобили-еднодневки... Редки изключения са F-35 с 6 летателни часа между сервиз по спецификация.

27

Георги Димитров

преди 6 години

f16 на старо струва колкото нов Грипен ,стар ф16 има ресурс 3000часа Грипена 8000часа, а най добър е Юрофайтър ама там няма да има ДАЛАВЕРА

26

Cv Cv Apartments Co

преди 6 години

Бойко Борисов иска да смачка Президента Румен Радев чрез машата си Цвъ Цвъ. По време на изборите Б.Б. спомена че следващите избори ще се кандидатира за президент. В момента искат 4 г. да мачкат Радев за да може Б.Б. на следващите избори за президент да изглежда като чиста капка сутрешна роса.

25

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

24

Anonimen

преди 6 години

Problemat e koi ste pribere parite ot dalaverata a ne kakvi samoleti shte se kupiat.

23

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се купуват Миг и Су!Може и втора употреба .Това е!Няма по-добри от тях!Цял свят ги купува!

22

Анонимен

преди 6 години

Като купихме нови хеликоптери и какво? Нещо подобри ли се в армията? По боеспособна ли стана? Границата по защитена ли е?Тръгнали да харчат милярди (нови заеми), а то хора няма. Ще вземем нови прескъпи играчки, за да може да кажем на 6ти май, че имаме авиация. Пълен смях.

21

Цецо Апартамента

преди 6 години

Защо ГЕРБ са против. Ами много просто. Няма далавера. Това не е саниране или аслвалтиране. Няма как да гушнат някое милионче.

20

Анонимен

преди 6 години

Хей ,как се осмелявате да критикувате президента!Та той е като фараон,непогрешим!Плевнелиев може,но сегашния не !А и Деситу е до него,Курнелчету и ген. Решетников тоже!

19

Анонимен

преди 6 години

Миг-29 е в пъти по-добър от продънените таратайки които са ф16! Дори Миг-21 въпреки годините си пак е съвсем стабилен изтребител. За какво ни е да хвърляме пари на хамериканците или шведите? И в двата случая авиация няма да имаме а само пари ще летят.

18

За какво говорим

преди 6 години

Май корумпираната държава на Борисов и Цв се гласи да продаде 30 годишните МиГ-29 за 5 милиона за брой и да купи 40 40 40 годишните F-16 за 150 милиона лева броя!Както стана с верижните машини продадени за 10 000 и купени "нови" машини от САЩ от 1973 г. за милиони долари броя!

17

до Мен

преди 6 години

Не знам дали Радев е втора употреба, но със сигурност премиерът Борисов е трета употреба!!!!

16

AUTO

преди 6 години

Нов москвич или Мерцедес 2-ра ръка.

15

Анонимен

преди 6 години

Купуваме стари котури, после търсим има ли, кой да ни ги ремонтира и на края се оказва, че за нищо не стават. Танкове, самолети .... Всичката им е такава на политиците, взимат безумни решения да лапнат милионите, а после говорят глупости и измислят *** оправдания. Що не си кепят за служебни автомобили едни Лади на по 30-40 години, те сигурно са, като самолетите, какво им има?! Да си ги карат със здраве, качествени, читави, супер "съвременни"!

14

Спеца

преди 6 години

Слави Трифонов опонент на Бойко Борисов?Хайде бре , как разбрахте?Ами той от половин година прави само стойки , леки закачки , даже даде студиото си на Цветан Цветанов /както в доброто старо време/!Слави Трифонов е хитрата медийна марионетка на Борисов!Това е факт!

13

vlady

преди 6 години

Все пак интелектуалното ниво във ВВС и ВМФ е далеч по-високо от това в МВР особено Пожарната. В МВР се изисква интелект един милиционер - една хилядна от интелекта на еталонната букова талпа.

12

Анонимен

преди 6 години

До БългаринЧе ти знаиш ли кво е грипен вобще? Близко до гребен ама не баш.

11

Българин

преди 6 години

Пуснете го на референдум. Почти съм сигурен, че 90% ще изберат Грипен-а.