21

И!

преди 6 години

ДОКАТО ТАКИВА КАТО ГОРАНОВ ,МЕНДА ЛИ МИНДА ЛИ Е И 0ЩЕ СТОТИНА ОТ ГЕРБ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТИГНЕ ДЪНОТО - А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦВЕТАНОВ ТОЙ МАЙ Е СТАНАЛ НЕЩАТЕН ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ КЪДЕТО НАТИСНЕШ СЕ ПОЯВЯВА И СЕ ДЪРЖИ КАТО МНОГО ЗНАЕЩ ОПЛЮВА ПРЕЗИДЕНТА НОООО ЯД ГОЛЯМ И СЕГА ЗА ДА ЯДОСАТ БСП И ПРЕЗИДЕНТА ТЕГЛЯТ ЗАЕМ ДРУГО НЕ ИМ РОДИЛА ПРАЗНАТА ГЛАВА - А БЪЛГАРИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ ЩЕ СТРАДАТ

20

Анонимен

преди 6 години

Как при управлеието на Станишев не се изтегли и един цент заеми, нямаше още еврофондове, имаше инвестиции за 28 млрд евро, построени повече магистрали и жп пътища, закупени 50. броя нови мотриси, две фрегати, 10 хеликоптера Кугар, три самолета Спартан, два еърбъса и един Фалкон. И това само за един мандат!

19

Анонимен

преди 6 години

И на фона на това днес огласиха колко сме зле с храните! За България всичко е най-ниското качество и тройно и четворно по-скъпо, там където взимат по 3 хил. евро средна заплата сиренето и кашкавала е в пъти по евтини от България!Позор!!! Къде е Тиквата, къде си бе гниддо?!

18

До кога

преди 6 години

ГРАБЛИВИТЕ орвеаха света като Бсп искаха заем , а сега като няма от къде вече да се краде се теглят милярди

17

до 13

преди 6 години

Когато схванеш че държaвен капитализъм и комунизъм не е е едно и също ще разбереш защо около тебе летят скъпи коли а бюджета е празен Костов трябваше отдавна да го обесят задето раздържви всичко.

16

До Борисов

преди 6 години

Борисов, кой ще ги връща тези пари?? И децата ни ли ще работят за теб??На нито едно от децата ни няма да разреша да остане в България, ще правя ще струвам , на Запад!!Няма да работят като нас за Мутрите с вратовръзки!

15

Кога

преди 6 години

Абе хора, кога ще проумеете, че трябва да дойде Иван Костов ?Кажете, кой по-добре от него се справя с кризи.90% от средствата за информация и пропаганда в БГ са анти Костов, затова хората трябва сами да узреят за това.

14

Проста сметка

преди 6 години

По магисралите не поникнаха пари, трябвa тройно да се вдигнат данъците на матряла и заплатите да се намалят четворно за да не теглим нови заеми. Може също пенсиите да се орежат наполовина.

13

Анонимен

преди 6 години

После защо около нас летят супер скъпи джипове, ами това е от нашия джоб, комисионни, обществени поръчки, и още измислени далавери за кражба на пари, естествено всичко изпипано и изпрано "законно"!

12

Анонимен

преди 6 години

Броите ли ги? Май станаха над 33 милиарда

11

Анонимен

преди 6 години

Развитие на човешките ресурси и наука и образование за интелигентен разтеж се отнасят все за един и същи етнос,а това значи пари хвърлени на вятъра.Не разбраха ли ,че те от образование не разбират,само от бой разбират.

10

Анонимен

преди 6 години

".... няма как да откажем РАЗСЛЕДВАНЕТО на мигранти", думата трябва да е "разселването", оправете си текста, моля!

9

Анонимен

преди 6 години

Когато вече няма да може да тегли, тогава и ще свърши стабилността на Боко ***

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

След време ще кажат,че са невменяеми и пито платено.

7

vlady

преди 6 години

На това място румънците казват "Къде си Цепеш, господарю?", а руснаците - "Сталина на вас нет!".

6

Щерю

преди 6 години

Чей ся нещо не разбрах:Разбихме контрабандата ( 2 млрд. повече приходи) Излишъци бол , а сега некви 200 милки. Не се връзва изобщо ,

5

Анонимен

преди 6 години

Един ден тези заеми ще имат край и падението на Борисов ще е зрелищно!

4

Още може

преди 6 години

Ама само 200 млн ли? Много малко бе, вземайте още пък ще мислим кой и как ще се връщат.Докато всички страни намаляват външния си дълг ни потъваме още повече. Идва един момент в който *** стигат до шията но нали сме си роби и добри агънца още ще траем.

3

Анонимен

преди 6 години

Който е гласувал за Герб и Тиквата, те да ги връщат! Аз не съм гласувал за тях, не приемам тяхната политика и няма да им плащам кражбите!!!

2

Магаре

преди 6 години

На заем и аз ще мога да ви управлявам