139

Анонимен

преди 6 години

150 коментара то тях 145 негативни... сия синдикати да ги прочетат !!

138

Анонимен

преди 6 години

МВР - Маджо вика Румен:)

137

svetlio

преди 6 години

НЕ ги подкрепям!!!

136

Анонимен

преди 6 години

е нямам думи , на пенсионерите 20 лева увеличение на работещите нищо , ана мврейците поредното голямо увеличение егати държавата сме ако ги допуснем пак да ни изнудват така нагло

135

Анонимен

преди 6 години

Много е странно как все реват за заплати пък за да станеш обикновен полицай се стига дори до ниво министър, зам. министър, директор на дирекция и т.н.Като не им харесва да си ходят, не стига че народа ги храни без никаква тяхна ефективност и само мрънкане и реване това полицаи ли са или просяци.За всички българи животът в България е труден, всеки иска по-висока заплата, но няма, това е положението, който не е удовлетворен има терминал 2.

134

Анонимен

преди 6 години

НАЛИ УЖ ПОЛИЦАИТЕ НЯМАХА ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ ????????????

133

Гражданин

преди 6 години

Поне така ще можем да видим полицаи по улиците! Иначе кьорзв полицай не се вижда.

132

25 5 2017г

преди 6 години

Жена подава сигнал за корупция извършена от полицай и я осъждат на 6 000 лева глоба!егати държавата

131

Христо

преди 6 години

До Ив. Лесов - ,wtudjd Този трябва да го назначат още утре за вице- премиер по сигурността ! Да ги даде бързо тези млади и желаещи хора за работа в МВР от провинцията! Какви скрити капацитети сме имали в кадрово отношение, чак да не повярваш.

130

един там

преди 6 години

да стоим в тази система! На мен лично ми останаха още някоя и друга година да си изпълня договора, пък след това е много малко вероятно да подпиша нов такъв! Работа навън, особено в София, не е като да няма въобще, пък и все пак и не съм съвсем без образование и способности!

129

/./

преди 6 години

Полицаи и пожарникари НЯМАТ право да протестират. Те са обещетени именно с тези 20 заплати при пенсиониране. Никой освен тях не получава тези 20 заплати. Те са единствените, затова нямат право да протестират и да искат по високи заплати. Това е наглост. Уволнявайте ги веднага и без това са в повече и нищо не вършат. Само искат увеличения и накрая искат и 20 заплати. Никой друг в държавата не получава такива привилегии. НЯМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ.

128

един там

преди 6 години

Не знам за полицаите, ама в армията заплатите не са мръднали от почти 9 години! Грешка- увеличи ми се заплатата с няма и 100лв. но това е заради повишенията!Много колеги напуснаха, понеже не им се тъпче на едно място, не им се занимава с безсмислици и с купове бумащина! Пък понеже е много голям наплива в НВУ-то, нашите умни управляващи решиха да оставят по-вързрастните офицери и сержанти да работят на пенсия и заплата! На печелившите-Честито! Останалите всеки ден се чудим дали има смисъл

127

/./

преди 6 години

Полицаите нямат право да протестират. Когато някой постъпва в полицията, подписва документ че няма да протестира. Те нямат право да протестират, защо това не се спазва? Защо тези които протестират не бъдат уволнени дисциплинарно, питам аз? Като гражданин на тази държава питам, защо полицаите не спазват закона. ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ. РАЗБЕРЕТЕ ГО ХОРА.ИСкам всеки полицай, който излезе на протест - да бъде уволнен веднага от МВР.

126

...

преди 6 години

Кефи ме народната обич към полицията, изразена в коментарите към статията!

125

Ив. Лесов - ,wtudjd

преди 6 години

90 % от полицаите са назначени с връзки. Има много желаещи младежи от провинцията за тази работа. Заплатите им в сравнение с ниските пенсии са добре. Изкарват си парички и от странична дейност. Порциони , униформи, сл. коли, опашки не чакат и още... Защо не намаляват щатните канцеларски чиновници и чиновнички от там ще без туй работа не вършат, а чакат края на раб. ден. Разбира се останалите 10 % заслужават внимание.

124

Анонимен

преди 6 години

ДЕКОМУНИЗАЦИЯ НА СИНДИКАТИТЕ В МВР И ОСТАНАЛИТЕ

123

Един от Северозапада

преди 6 години

Помните ли,когато бихте баби и старзи пред НС? Тогава изпуснахте момента. Просто трябваше да се обърнете кръгом, и да влезете с народа вътре.Тогава, всички щяха да ви вземат на сериозно. А сега-искате вие, а другите? Тези, дето изкарват пари и за вашите заплати? Учители? Мед сестри, а и военните-и те искат.Пропуснахте момента. Сега ще привикат вашите "Профсъюзи", един по един ще ги подкупят, ще ви замажат очите и край.Сценарии изпробван с години, спомнете си Учителската стачка и как я предадоха.

122

капитан Асав

преди 6 години

а ушев в хондурас але але. освен да мутреят и да джобат на киндерите ганджата друго не виждам да са свършили. много тих тоя тих фронт бре, заптиета...само хъркане се чува...

121

джандар

преди 6 години

не занимавайте хората с тези хрантутници и шкембелии

120

Анонимен

преди 6 години

Прекрасна история от преди два дни:Кръстовище. Колата пред мен минава на червено - ляв завой, при оставащи 10 секунди червен светофар. По съвпадение и аз съм наляво. Тръгвам на зеленото и след завоя виждам патрулка. Спирам, свалям прозореца и им казвам - не го ли видяхте? Гледат ме тъпо. Казвам им - имам камера, ще сваля записа, ако го спрете и ще свидетелствам. Последва още по *** поглед, след което ми се обърна гръб... без нито една реплика.И на тия двамцата с по 15%?!?!?