24

Анонимен

преди 6 години

Вижте парадите на Българската народна армия преди 1989 год. / има ги в нета / и сегашните паради на Българската армия / демократичните / и тех ги има в нега. Всеки непредубеден би направил разликата.

23

Ссср

преди 6 години

Дай боже Всички кучета и магарета в България да го турат на жените на Каракачанов Симеонов и Сидеров.Къде им забравиха обещанията си за пенсиите

22

Анонимен

преди 6 години

До 1989 г. НРБ беше първа икономическа и военна сила на Балканите. Армията ни беше добре подготвена и наситена със съвременно оръжие. Къде и защо отиде всичко това да отговорят политиците на прехода? Тогава имахме силна икономика , предпоставка за силна и добро въоръжена армия. Сега никаква икономика , от къде ще дойдат парите ?

21

гост

преди 6 години

Боже-простотията и примитивизма са навсякъде и във всичко около нас!Повечето тук вместо да си избършат жълтото около телесните си отвори,ръсят тотален елементаризъм и нагледно демонстрират непоправимо-увредената си умствена недостатъчност!

20

Анонимен

преди 6 години

На гол тумбак - чифте пищови!

19

трол горянин

преди 6 години

Мдаа и аз си разцъквам една игра в мрежата и съм развил подобна стратегия , явно на някой държавен служител не са му "баннали" достъпа в мрежата и копира стратегии на обикновенните играчи.

18

A пенсията...

преди 6 години

някога си ще стартира от 90 ( деветдесет!!! ) Евро на месец.Имам приятелка в Цюрих, която харчи толкова за ЕДИН обяд.Гнууууууууууус!

17

АААААА

преди 6 години

ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВЪОРЪЖЕНА КАКТО ПРЕДИ,ЗАЩОТО ПРЕДИ САМОЛЕТИ И ДРУГО ВЪОРАЖЕНИЕ НИ СЕ ПОДАРЯВАШЕ А СЕГА БЕЗ ПАРИ И ЕДИН ПАТРОН НЕ НИ ДАВАТ ,КАМОЛИ САМОЛЕТИ.А ТРЯБВА ДА ИМАМЕ И САМОЛЕТИ И ТАНКОВЕ И РАКЕТИ КАКТО БЕШЕ .И РЕДОВНА АРМИЯ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ , ЗАЩОТО СЕ ВИДЯ,ЧЕ С ТИЯ ДЯДОВЦИ И БАБИ КАТО ПРОФЕСИОНАЛНА АРМИЯ НИЩО НЕ СТАВА

16

Анонимен

преди 6 години

ЗА БАЗАТА ИНДЖИРЛИК ТУРЦИЯ ПОЛУЧАЕВА ПО 3,6 МИЛИАРДА ДОЛАРА ГОДИШНО.

15

PD

преди 6 години

Ето как изглежда армия мечта:На левия фланг, левите резби. На десния младите и красивите, с идеята като са толкоз близки да затегнат с флангови обход, в клещи, врага. Центъра ще поставим националисти, преобладаващо от футболни агитки. Ще атакуват на куп,и ще бягат пак така. Втори център, евробюрократи и номенклатури тарикати. Комунистите ще хванат гората, турците ще гледат сеир, а шведите, ще берат жулязо в края на играта.

14

Гост+

преди 6 години

Нали затова сме в НАТО - да ни пази от руснаците. УСА подарява оръжие на кого ли не, само на наще васали не може - да, защото политиците ни са мекотели

13

Гост+

преди 6 години

До 12: България няма пари да се усмихне ще дава пари за оръжия защото Тръмп нареди - васали! Никой не ни заплашва

12

Световна конспирация

преди 6 години

бронирани бойни машиниСлочайнос?!?1 не мисла!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Това, че корабите ще се строят в БГ е много добре. Браво!

10

Анонимен

преди 6 години

До Гост+Значи, когато Путин дава луди пари за оръжие - това е добре. Когато България става независима от руското оръжие - това е зле ?!Тотално изпращяхте ***.

9

Анонимен

преди 6 години

До 8Защото всички русофили са психично нестабилни.

8

Гост+

преди 6 години

Ура, най-после ще се пазим по-ефективно от русите! Вместо да вдигнат пенсиите ще слушаме откачалките от НАТО и ще си даваме парите си на тях - така е с васалитета. Навремето руснаците поне ни даваха оръжието почти без пари.

7

Анонимен

преди 6 години

Защо русофилите вият на умряло? Нали ревяха, че армията няма оръжия. Сега, когато се въоръжаваме пак недоволстват.

6

Бау

преди 6 години

До ГалинПредпочитам народа да има пари и хубави градове. Децата да са с добро образование и държавата ни да е икономическа, а не военна сила. Ти си псевдо мачо, който си мисли, че с няколко танка ще уплаши някой и ще го уважават повече. Това е като охранител, който си мисли, че понеже е 'як' и е голямата работа. Докато не дойде 50кг въшка и не го прави на *** щото му е шеф...

5

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ей сега вече жужето ще се разсърди... - нито едно руско джилязу няма да купуваме...